برای من همیشه خالی نشون میده با وجود اینکه مطمئن هستم لینک به سایت من وجود دارهسلام
Google Webmaster Tools --> Search Traffic --> Links to your Site
برای من همیشه خالی نشون میده با وجود اینکه مطمئن هستم لینک به سایت من وجود داره
چرا ؟ مثل همون داستان هستش که ایندکس رو صفر نشون میده ولی تو نتایج گوگل ایندکس وجود داره
والا شک دارم اصلا نشون بده 20 روز گذشته بعضی ها از لینک ها هم بیش از 2 ماههاگر به تازگی لینک داده شده به سایتتون یه مقدار زمان می بره تا لینک رو بشناسه و نمایش بده ..
والا شک دارم اصلا نشون بده 20 روز گذشته بعضی ها از لینک ها هم بیش از 2 ماهه
الکسا خیلی منطقی نشون میده مثلا من تو یه سایت بنر گذاشتم دقیقا بعد از 5 روز تو الکسا به عنوان بک لینک جدید نشون داد اما گوگل کلا خوابه
internal link هم خالی هستش index صفر هستش site link خالی هستش اما سایت مپ و بقیه چیزها همگی درسته هیچ اروری هم ندارم lejiuner وضع شما چطوره؟در این حالت باید حتما نشون بده ..
برای سایت های مختلفی که من مدیریت می کنم تا به حال همچین مشکلی نبوده و بک لینک ها رو بعد از گذشت چند روز می شناخته ..
آدرس سایتتون با www هست یا بدون www ؟internal link هم خالی هستش index صفر هستش site link خالی هستش اما سایت مپ و بقیه چیزها همگی درسته هیچ اروری هم ندارم lejiuner وضع شما چطوره؟
مال من اکی هست. نه فکر نمیکنم که دامین های بالای یک سال رو بخواد فقط جواب بده . من دو ماه پیش یک بک لینک توی یک سایت سفارش داده بودم الان نشون داد رفتم دیدم هستش. شاید اون فایلی که برای وریفای هستش رو اکی نکردی یا شایدم به قول دوستمون آدرس رو کامل وارد نکردیinternal link هم خالی هستش index صفر هستش site link خالی هستش اما سایت مپ و بقیه چیزها همگی درسته هیچ اروری هم ندارم lejiuner وضع شما چطوره؟