• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بک لینک های سایتم رو چجوری ببینم !!؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
آقا من چجوری میتونم ببینم کدوم سایتا به سایت من بک لینک دادن؟ لیستشون رو با تعدادشون میخوام.

بعضی سایتا هستن اما خیلی گیج میکنن نمیفهمی از آخرم و برخی هم سایت هایی رو نمایش میدن که لینکی توشون نداری

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
سلام

Google Webmaster Tools --> Search Traffic --> Links to your Site

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
سلام

Google Webmaster Tools --> Search Traffic --> Links to your Site
برای من همیشه خالی نشون میده با وجود اینکه مطمئن هستم لینک به سایت من وجود داره

چرا ؟ مثل همون داستان هستش که ایندکس رو صفر نشون میده ولی تو نتایج گوگل ایندکس وجود داره

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
برای من همیشه خالی نشون میده با وجود اینکه مطمئن هستم لینک به سایت من وجود داره

چرا ؟ مثل همون داستان هستش که ایندکس رو صفر نشون میده ولی تو نتایج گوگل ایندکس وجود داره

اگر به تازگی لینک داده شده به سایتتون یه مقدار زمان می بره تا لینک رو بشناسه و نمایش بده ..

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
اگر به تازگی لینک داده شده به سایتتون یه مقدار زمان می بره تا لینک رو بشناسه و نمایش بده ..
والا شک دارم اصلا نشون بده 20 روز گذشته بعضی ها از لینک ها هم بیش از 2 ماهه

الکسا خیلی منطقی نشون میده مثلا من تو یه سایت بنر گذاشتم دقیقا بعد از 5 روز تو الکسا به عنوان بک لینک جدید نشون داد اما گوگل کلا خوابه

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
والا شک دارم اصلا نشون بده 20 روز گذشته بعضی ها از لینک ها هم بیش از 2 ماهه

الکسا خیلی منطقی نشون میده مثلا من تو یه سایت بنر گذاشتم دقیقا بعد از 5 روز تو الکسا به عنوان بک لینک جدید نشون داد اما گوگل کلا خوابه

در این حالت باید حتما نشون بده ..

برای سایت های مختلفی که من مدیریت می کنم تا به حال همچین مشکلی نبوده و بک لینک ها رو بعد از گذشت چند روز می شناخته ..

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
در این حالت باید حتما نشون بده ..

برای سایت های مختلفی که من مدیریت می کنم تا به حال همچین مشکلی نبوده و بک لینک ها رو بعد از گذشت چند روز می شناخته ..
internal link هم خالی هستش index صفر هستش site link خالی هستش اما سایت مپ و بقیه چیزها همگی درسته هیچ اروری هم ندارم lejiuner وضع شما چطوره؟

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
internal link هم خالی هستش index صفر هستش site link خالی هستش اما سایت مپ و بقیه چیزها همگی درسته هیچ اروری هم ندارم lejiuner وضع شما چطوره؟
آدرس سایتتون با www هست یا بدون www ؟

آدرس سایت رو باید دقیق وارد کنید

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
علت رو فهمیدم یک سایت دارم از همه قدیمی تره عمرش بیشتر از 5 سال هستش تو اون همه چی درسته بک لینک ها هستش ایندکس هستش کیورد هستش
ولی بقیه سایتهایی که دارم جوون تر هستن 1 ساله 8 ماهه 4 ماهه اونا بک لینک رو و بقیه چیزها رو نشون نمیده

پس گوگل هوای قدیمی ها رو داره گویا :)

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
مال من اکی هست. نه فکر نمیکنم که دامین های بالای یک سال رو بخواد فقط جواب بده . من دو ماه پیش یک بک لینک توی یک سایت سفارش داده بودم الان نشون داد رفتم دیدم هستش. شاید اون فایلی که برای وریفای هستش رو اکی نکردی یا شایدم به قول دوستمون آدرس رو کامل وارد نکردی

بالا