• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بک لینک - همکاران سئو کار یک سوال ؟؟؟؟؟

yashar_0007

Registered User
لایک‌ها
59
سلام به تمامی کسانی که سئو مار هستند و یک چیزایی از سئو بلد هستند .... من یک سوال برام پیش اومده میخواستم ببینم که نظر شما چیه : بک لینک که میدونیم خوب هستش و جواب میده اما سوال من اینکه که بک لینک از وبلاگ مثل بک لینک از سایت هستش و یا نه !!!!! مثلا یکی از 1000 تا وبلاگ بک لینک بگیره مثل این میمونه که از 1000تاسایت بک لینک گرفته ؟
شرایط رو سخت نکنید که رنک پیج این اینجوری باشه و ...... فک کنید همه ی این 1000 تا وبلاگ رنک 0 و 1000تا سایت هم 0 هستند :دی اینجوری ساده تره :))

نظر من : قاعده میگه که باید وبلاگ و یک سایت جدا حساب کنه ؟

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
فرض بگیریم که همه وبلاگ ها صفر باشه . بک لینکی تاثیر داره که بازدید اون وبلاگ خوب باشه نه اینکه وبلاگ هر 5 ماه یک بار بروزرسانی بشه...
سایت هم همین جور هست..
درکل هیچ فرقی با هم نمی کنه..

milads

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
54
سلام داداش عزیزم

هیچ فرقی باهم نمی کنند و انچه که سبب تمایز و برتری یکی بر دیگری می شود میزان بازدید و رنکینک سایت یا وبلاگ و کم بودن تعداد بک لینک های خروجی است....

موفق باشی

L24.co

Registered User
لایک‌ها
12
رنک سایت , تعداد لینک های خروجی سایت و مقداری هم آلکسا .

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
من فکر میکنم که کلا میزان الکسا توی قدرت بک لینک تاثیر نداره

الکسا مثل کانتر هست , قدرت بک لینک را زیاد نمی کنه ,

بک لینکی که از دامین با الکسای خوب میاد , یعنی از دامینی با ویزیت بالا اومده و میشه گفت نسبتا بک لینک خوبی هست ...

البته این قضیه نسبی هست و نمیشه گفت همیشه بک لینک از سایت با الکسای خوب , بک لینک قوی محسوب میشه ...

چون با ترفند هایی میشه بهترین رتبه های الکسا را گرفت در صورتی که لینک های شما همچنان بی ارزش هستند !

در کل , الکسا را چیزی جز یک کانتر ندونید !

بالا