من سه هفته پيش كانن A95 خريدم. آنوقتها A620 تازه اومده بود و گران بود اين هفته به سرم زده بود كه ضرر بدم و دوربين را به A620 ارتقا بدم .چون فكر ميكردم ميتوان بصورت مدام فيلمبرداري كرد. به خيلي از فروشگاه ها سر زدم و همگي گفتند 620 بلاتر از سه دقيق فيلمبرداري نميكند.
دوربين A95 را از من 245 با گارانتي آفومار برميداره و 620 را 335 ميده.آيا براستي فرق زيادي از نظر كيفيت عكس بين اين دو هست كه 80 هزار تومن بدم و عوض كنم؟
آيا اصلا 620 ميتواند بصورت دائم فيلمبرداري كند؟ من توي سايت خود كانن ديدم كه گفته بود با فريم 15 ميتوان دائم فيلمبرداري كرد.
در ضمن a95 را خوش دست تر و شيكتر از 620 حس كردم هر چند كه خيلي شبيه هم هستند
خلاصه منو راهنمايي كنيد تا از اين برزخ بيام بيرون.
80 هزار تومن پول كمي نيست ولي اگه ارزش داشته باشه ميدم .اما ميترسم بخرم و بهتر از 95 نباشه يعني ارزش دادن اين پول را نداشته باشه.
دوربين A95 را از من 245 با گارانتي آفومار برميداره و 620 را 335 ميده.آيا براستي فرق زيادي از نظر كيفيت عكس بين اين دو هست كه 80 هزار تومن بدم و عوض كنم؟
آيا اصلا 620 ميتواند بصورت دائم فيلمبرداري كند؟ من توي سايت خود كانن ديدم كه گفته بود با فريم 15 ميتوان دائم فيلمبرداري كرد.
در ضمن a95 را خوش دست تر و شيكتر از 620 حس كردم هر چند كه خيلي شبيه هم هستند
خلاصه منو راهنمايي كنيد تا از اين برزخ بيام بيرون.
80 هزار تومن پول كمي نيست ولي اگه ارزش داشته باشه ميدم .اما ميترسم بخرم و بهتر از 95 نباشه يعني ارزش دادن اين پول را نداشته باشه.