• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیاین باهم یک سایت بزنیم

erfan008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یاین باهم در زدن یک سایت همکاری کنیم
سلام من میخواستم با چند نفر جع شیم یک سایت بزنیم

هاست و سرور اختصاصی هم داریم
4.gif

اگه میخواین واقعا مرد و مردونه یک سایت بزرگ ایجاد کنیم بیاین با هم جمع شیم و تا آخرش باهم باشیم در نهایتم درآمد بین مدیران تقسیم میشه اما بدونید اگه میخواین از همون یکی دو ماه اول پولدار شید دور این کارو خط بکشید دوستان اگه تو هر موضوعی شما حرفه دارید هرچی از جوک و تفریح گرفته تا برنامه نویسی به ایمیل : [email protected] پیام بدید.

پس یاعلی از فردا ایمیلو چک میکنم

اینشالله که به خوب بودن فکر می کنید.
یه گلایه ای که از خودم دارم خیلی بغض شده ! حتی از بعضی از دوستانم، بعضی از وبمستران
یعنی مثل یک دمپایی لاستیکی این حرف گلوم رو گرفته ، خیلی از دست خودم ناراحتم
من قبلا به دوستان اگر می گفتند میخوایم سایت بزنیم می گفتم سایت نزنید که به جایی نمی رسید و پولتون هدر میره !
الان چند مدته اون عقیدم رو مچاله کردم انداختم دور و دودشم با پاشنه ی کفشم له کردم !
متوجه شدم که اخیرا یه ریزش بزرگی از این عقیده ها وارد اینترنت شده و دوستان وبمستر عزیز و گرامی به بچه های تازه کار میگن سایت نزنید که ول میشید و پولتون خرج میشه و این حرفا واقعا اونجا بود که بغض گلوم رو گرفت !
میدونید دوستان شما قدرت هر کاری رو که بخواید انجام بدید دارید فقط باید عشق داشته باشید
عشق خودش شما رو وادار می کنه که معذرت میخوام مثل سگ کار کنید تلاش کنید و از هر سختی بگذرید( این در مورد همهی زندگی صدق میکنه)
خوب میدونم اگر یه مقدار با جمله ی بالا مطابقت داشته باشید قطعا میتونید یک سایت بالا بیارید و به بالاترین رتبه ها هم برسید ولی باید تلاش کنید .
از پول نترسید اصلا نترسید اگر فکر می کنید به وبمستر شدن علاقه دارید به خاطر 100 هزارتومن پول هاست و دامین معطل نشید سایت رو بزنید و علی مدد شروع کنید به کار کردن، مطالب اختصاصی بنویسید.
شما حتی میتونید در مورد درخت هم یک پست بذارید مثلا عقاید خودتون در مورد درخت بنویسید عنوانش هم بذارید نگاهی تازه به درخت سعی کنید یک عکس اختصاصی هم خودتون با فتوشاپ براش درست کنید و بذارید اول پست این اختصاصی بودنش خیلی مهمه حتی اگر یک عکس بی ریخت هم باشه ولی بهتره عکس اول پست هاتون اختصاصی و طراحی شده باشه. حتی اگر یه نقاشی ساده ی گاو و گوسفند با مداد سیاه فتوشاپ باشه ولی عکس مطلب اختصاصی باشه.
خلاصه میخواستم بگم زندگی دو روزه تا جوونید امتحانش کنید شاید آینده ی شما توی وبمستری باشه کسی چه میدونه. تا جونید امتحان کنید نترسید حضرت علی (ع) می فرماید: یاد گرفتن در جوانی مانند نوشتن بر روی سنگ است و یاد گرفتن در پیری مانند نوشتن بر روی آب است.
دوستان در مورد هر کاری باشه همین مورد صدق میکنه شما اگر خودتون علاقه دارید عشق دارید بزنید توی کار اگر حتی پدر گرامی نیچه ی بزرگ هم بگه شما توی فلسفه به جایی نمی رسید باور نکنید (اون حرف بر اساس محدودیت زمان و مکان و ساختار منطقی ذهن انسان و بدون در نظر گرفتن حضور معنویت و عشق و علاقه زده شده است ، فقط خود شما هستید که از عشق و علاقتون خبر دارید ) اگر عشق داشته باشید به عمق فلسفه صعود خواهید کرد ، هیچ انسانی در هیچ زمانی و در هیچ مکانی نمی تونه بگه شما نمیتونید فلان کار رو بکنید فقط یکی هست که میدونه که شما میتونید یا نه اونم خودش حواسش بهتون هست.
الان دیگه اون دمپایی لاستیکی که مدتی بود گلوم رو گرفته بود پرت کردم بیرون
امیدوارم زندگی کنید اگر قراره زنده باشید

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
اگه سایت با هد کسب درامد میخوای بزنی نزنید که به جایی نمی رسید و پولتون هدر میره
ولی جهت سرگرمی و ... میخوای بزنی بزن شاید شاید شاید یه روز چندرغاز هم ازش درومد خرج سرور شد

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
اگر یوزر جدید نبودی، من همکاری میکردم. تازه سنت رو زدی 16 سال که اصلا به نوشته ات نمیخوره:D

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
خوب دوست عزیز همینطوری که جمع نمیشن یک سایت بزنن و آخرشم بشه یک سایت بزرگ!!!
یک هدفی باید باشه
یک سری پیش نیاز ها باید فراهم باشه
یک سری دانش باید باشه
یک برنامه ای باشه

شما اینهمه متن نوشتید ولی فکر نمی کنید اگر جای اینهمه متن 4 کلمه از توانایی هاتون مینوشتید بیشتر جواب میداد؟
با شعار که نمیشه به جایی رسید.
سایت هایی که به یه جایی رسیدن با هدف و ... رسیدن نه دور هم جمع شدن و سایت بزرگ زدن.
شما نمیتونید افراد رندم رو جمع کنید و بعد تصمیم بگیرید که چیکار کنید.
اول باید تصمیم بگیرید که چیکار کنید
بعد چیز هایی رو که در اختیار دارید و این که چه چیز هایی رو نیاز دارید در نظر بگیرید و بر مبنای اون افراد درتون رو جمع کنید.

* کدخدا

Registered User
لایک‌ها
626
سرزمین جماعت خواب ، جماعت خواب زده ، ملت چورتی
در موردایجادیک سایتگروهی عرض میکنم دوست عزیزنه قصدتخریب دارم ،
میتونم سوال کنم شما چند سالتون هستش ؟ و در چه زمینه هایی مهارت دارید ؟

* کدخدا

Registered User
لایک‌ها
626
اگر یوزر جدید نبودی، من همکاری میکردم. تازه سنت رو زدی 16 سال که اصلا به نوشته ات نمیخوره:D
شما اول اون پول های بلوکه شده ما رو پس بدید بعد بیاین صحبت از همکاری بزنید :D

• Like
Reactions: F-5

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296

زیر نام کاربری خود شما که " کاربر تازه وارد نوشته " :p:p:p:p

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
شما اول اون پول های بلوکه شده ما رو پس بدید بعد بیاین صحبت از همکاری بزنید :D
پول بلوکه شده چیه ؟ من از دار دنیا همین 2 تومن رو دارم
154fs232528.gif

23012016193.jpg
زیر نام کاربری خود شما که " کاربر تازه وارد نوشته " :p:p:p:p
من تازه دم کهنه جوش هستم:D... استارتر دیروز عضو شده

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
خخخخخخخخ خدانکشتت :general304:
خودم میکشمت
جان؟ یبار دیگه بگو :general210:
نشنیدم ؟:general710:
چیییی؟ :cool:
خداییش خوب شد نقل قول زدمااا وگرنه نمیدیدم :general707::general711::general711::general711:

smsfa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید
کدام یک از سیستم های زیر صرف اقتصادی دارند؟
1- سیستم وبلاگدهی
2- شبکه اجتماعی
3- درگاه واسط پرداخت
* لطفا نظر خود را ذکر کنید

* کدخدا

Registered User
لایک‌ها
626
با سلام
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید
کدام یک از سیستم های زیر صرف اقتصادی دارند؟
1- سیستم وبلاگدهی
2- شبکه اجتماعی
3- درگاه واسط پرداخت
* لطفا نظر خود را ذکر کنید
هرکدوم از موضوعاتی که ذکر کردید تخصص هر کدومش بیشتر دارید فعالیت کنید انشالله اون بالا ببینمتون .

smsfa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ببینید برای این کار کارمند میگیریم؟
با نظرتون کدومش درصد موفقیت بیشتری داره

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
ببینید برای این کار کارمند میگیریم؟
با نظرتون کدومش درصد موفقیت بیشتری داره
درگاه واسط پرداخت
سایت های دیگه توی جورکردن تبلیغات برای سایتشون موندن و اینکه شما با سایت های خارجی که غولی هستند هم طرف میشید.
البته در زمینه سایت درگاه واسط پرداخت هم رقیبای داخلی قدیمی و قدری خواهید داشت بدون ایده درست و درمون نمیشه وارد شد.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
یاین باهم در زدن یک سایت همکاری کنیم
سلام من میخواستم با چند نفر جع شیم یک سایت بزنیم

هاست و سرور اختصاصی هم داریم
4.gif

اگه میخواین واقعا مرد و مردونه یک سایت بزرگ ایجاد کنیم بیاین با هم جمع شیم و تا آخرش باهم باشیم در نهایتم درآمد بین مدیران تقسیم میشه اما بدونید اگه میخواین از همون یکی دو ماه اول پولدار شید دور این کارو خط بکشید دوستان اگه تو هر موضوعی شما حرفه دارید هرچی از جوک و تفریح گرفته تا برنامه نویسی به ایمیل : [email protected] پیام بدید.

پس یاعلی از فردا ایمیلو چک میکنم

اینشالله که به خوب بودن فکر می کنید.
یه گلایه ای که از خودم دارم خیلی بغض شده ! حتی از بعضی از دوستانم، بعضی از وبمستران
یعنی مثل یک دمپایی لاستیکی این حرف گلوم رو گرفته ، خیلی از دست خودم ناراحتم
من قبلا به دوستان اگر می گفتند میخوایم سایت بزنیم می گفتم سایت نزنید که به جایی نمی رسید و پولتون هدر میره !
الان چند مدته اون عقیدم رو مچاله کردم انداختم دور و دودشم با پاشنه ی کفشم له کردم !
متوجه شدم که اخیرا یه ریزش بزرگی از این عقیده ها وارد اینترنت شده و دوستان وبمستر عزیز و گرامی به بچه های تازه کار میگن سایت نزنید که ول میشید و پولتون خرج میشه و این حرفا واقعا اونجا بود که بغض گلوم رو گرفت !
میدونید دوستان شما قدرت هر کاری رو که بخواید انجام بدید دارید فقط باید عشق داشته باشید
عشق خودش شما رو وادار می کنه که معذرت میخوام مثل سگ کار کنید تلاش کنید و از هر سختی بگذرید( این در مورد همهی زندگی صدق میکنه)
خوب میدونم اگر یه مقدار با جمله ی بالا مطابقت داشته باشید قطعا میتونید یک سایت بالا بیارید و به بالاترین رتبه ها هم برسید ولی باید تلاش کنید .
از پول نترسید اصلا نترسید اگر فکر می کنید به وبمستر شدن علاقه دارید به خاطر 100 هزارتومن پول هاست و دامین معطل نشید سایت رو بزنید و علی مدد شروع کنید به کار کردن، مطالب اختصاصی بنویسید.
شما حتی میتونید در مورد درخت هم یک پست بذارید مثلا عقاید خودتون در مورد درخت بنویسید عنوانش هم بذارید نگاهی تازه به درخت سعی کنید یک عکس اختصاصی هم خودتون با فتوشاپ براش درست کنید و بذارید اول پست این اختصاصی بودنش خیلی مهمه حتی اگر یک عکس بی ریخت هم باشه ولی بهتره عکس اول پست هاتون اختصاصی و طراحی شده باشه. حتی اگر یه نقاشی ساده ی گاو و گوسفند با مداد سیاه فتوشاپ باشه ولی عکس مطلب اختصاصی باشه.
خلاصه میخواستم بگم زندگی دو روزه تا جوونید امتحانش کنید شاید آینده ی شما توی وبمستری باشه کسی چه میدونه. تا جونید امتحان کنید نترسید حضرت علی (ع) می فرماید: یاد گرفتن در جوانی مانند نوشتن بر روی سنگ است و یاد گرفتن در پیری مانند نوشتن بر روی آب است.
دوستان در مورد هر کاری باشه همین مورد صدق میکنه شما اگر خودتون علاقه دارید عشق دارید بزنید توی کار اگر حتی پدر گرامی نیچه ی بزرگ هم بگه شما توی فلسفه به جایی نمی رسید باور نکنید (اون حرف بر اساس محدودیت زمان و مکان و ساختار منطقی ذهن انسان و بدون در نظر گرفتن حضور معنویت و عشق و علاقه زده شده است ، فقط خود شما هستید که از عشق و علاقتون خبر دارید ) اگر عشق داشته باشید به عمق فلسفه صعود خواهید کرد ، هیچ انسانی در هیچ زمانی و در هیچ مکانی نمی تونه بگه شما نمیتونید فلان کار رو بکنید فقط یکی هست که میدونه که شما میتونید یا نه اونم خودش حواسش بهتون هست.
الان دیگه اون دمپایی لاستیکی که مدتی بود گلوم رو گرفته بود پرت کردم بیرون
امیدوارم زندگی کنید اگر قراره زنده باشید
باشه بیا با هم یک سایت بزنیم :general503::general503::general503:
ببخشید میتوانم بپرسم چند سالتان است؟ تخمین من میگه چهارده تا هفده سال:eek::eek:
عزیز من شما بهتر است درس بخوانید . تجربه کسب کنید.
بیاین با هم سایت بزنیم به نظرت به همین راحتیه؟؟
شما هنوز توجیح نیستی . خیلی ها امدن این تاپیک رو خوندن خندیدن رفتند!
برو یاد بگیر اصولش رو . خیلی پیچیده است. به همین آسونی ها که فکر میکنی نیست.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
ببخشید من تاپیک اول رو خوندم. بعد نظرمو دادم. خیلی ها جلوتر از من روش هارو کامل و دقیق گفتند....:general505::general505::general505:
عزیز دلم شما الان خیلی نوجوانی و آینده ای درخشان.
من با علاقه ای که از شما تو نوشته ها دیدم. اگر بتوانی از راه تخصصی یاد بگیری ( یعنی بصورت علمی) به تمام ایده هایی که در ذهنت داری تحقق ببخشی.
مایوس نشو. برو به دنبالش موفق میشوی

بالا