• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیرون کشیدن فایل CAB از دل فایل EXE

mohsen_h

Registered User
لایک‌ها
1
--------------------------------------------------------------------------------

دوستان من با روش زیر برنامه real player.exe رو که با اکتیوسینک مشکل داشت رو به real player.cab تبدیل کردم و دارم ازش استفاده میکنم .امیدوارم رو برنامه های دیگه هم جواب بده
1. Start the installation process. When it gets to the point of clicking to Continue, do not click Continue, but go to the next step.
2. Click the Windows Start button, then click Run.
3. Type %TMP% and click OK.
4. Open the RMINSTALL folder.
5. Copy the REALPLAYER.CAB file to your device
6. Open REALPLAYER.CAB file using Pocket PC Explorer to complete the installation process.

البته من فایل cab رو تو فولدر معرفی شده در قسمت 4 پیدا نکردم تو یه فولدر دیگه بود.شما هم یه سرچ بزنید پیدا میکنید

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوست عزیز اصلا نیازی به این کارها نیست، شما کافیه یه Compressor مثل WinRAR نصب کنید و با استفاده از اون فایل EXE. را extract کنید و در پوشه ی به دست آمده CAB. را پیدا کنید.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اين يكي از روش هاست .

براي برنامه هاي مختلف وضعيت متفاوته
اگر خيلي خوش شانس باشيد و سازنده كمي ناشي با وين رار ميشه كب رو استخراج كرد
اگر كمي خوش شانس باشيد و سازنده كمي زرنگ از همون متد اوليه ميشه استفاده كرد
اگر بد شانس باشيد و سازنده بسيار زرنگ بايد برنامه اي روي كامپيوتر نصب كنين كه اين مشكل رو براتون حل كنه (اگر پايه بوديد برنامه رو براتون پيدا ميكنم )
در بعضي موارد كه خيلي خيلي بدشانس هستين برنامه اي براي كپچر رجيستري و چك كردن فايل هاي نصب شده بايد در پي پي سيتون نصب كنين (كه فايل هاي درست حسابي هم نميده و معمولا فقط روي دستگاه خودتون قابل استفاده است)
يه سري برنامه ها هم هستن كه به هيچ صراطي مستقيم نميشن . ميتونين از سايت هاي ورز كبشون رو بگيرين:D (البته هميشه يه موارد استثنا هم وجود داره )

البته اين متن نيمه برگردانده اي از سايت مرحوم پي پي سي ورز بود كه خيلي عالي توضيح داده بود اما الان كه مرحوم شده هر چي يادم مونده اينجا نوشتم . ايشالا كه به درد كسي بخوره

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اين يكي از روش هاست .

براي برنامه هاي مختلف وضعيت متفاوته
اگر خيلي خوش شانس باشيد و سازنده كمي ناشي با وين رار ميشه كب رو استخراج كرد
اگر كمي خوش شانس باشيد و سازنده كمي زرنگ از همون متد اوليه ميشه استفاده كرد
اگر بد شانس باشيد و سازنده بسيار زرنگ بايد برنامه اي روي كامپيوتر نصب كنين كه اين مشكل رو براتون حل كنه (اگر پايه بوديد برنامه رو براتون پيدا ميكنم )
در بعضي موارد كه خيلي خيلي بدشانس هستين برنامه اي براي كپچر رجيستري و چك كردن فايل هاي نصب شده بايد در پي پي سيتون نصب كنين (كه فايل هاي درست حسابي هم نميده و معمولا فقط روي دستگاه خودتون قابل استفاده است)
يه سري برنامه ها هم هستن كه به هيچ صراطي مستقيم نميشن . ميتونين از سايت هاي ورز كبشون رو بگيرين:D (البته هميشه يه موارد استثنا هم وجود داره )

البته اين متن نيمه برگردانده اي از سايت مرحوم پي پي سي ورز بود كه خيلي عالي توضيح داده بود اما الان كه مرحوم شده هر چي يادم مونده اينجا نوشتم . ايشالا كه به درد كسي بخوره

من زیاد CAB استخراج نکردم و تو همون چندتا هم مشکلی پیدا نکردم. شاید به قول شما خیلی خوش شانس بودم:happy:

بالا