• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیشترین تعداد بازدید هر مطلب

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
آقا این مشکل یکی برای من حل کنه...این کاری که توی قسمت مقالات ام تی هستش رو من هر کاری میکنم مدل اولیش که غیر استاندارده میشه دومیش نمیشه!!!!:wacko: ...بعدم اینو آقای عظمتی میگفت مشکل دارن با اینکه چطوری این لیست بیشتر بازدید ها رو از توی دیتا بیس بخوننش...حالا من سرچ کردم MT-mostvisited رو پیدا کردم...منتها نمیدونم به سرور فشار میاره یا نه بدم مشکلی که داره آدرس log آپاچی روی سرور رو میخواد که من هر کاری کردم نتونستم بیابمش!!!:blink: :blink:
آدرس پلاگین اینه http://www.borlik.net/blog/archives/000043.html و کداشم اینه
کد:
    <ol>
    <MTMostVisited blogurl="/blog/archives"
                   logfile="/var/log/httpd/access_log*"
                   count="10">
       <li> <a href="<$MTEntryPermalink$>"><$MTEntryTitle$></a>
            of <MTEntryDate format="%B %e, %Y">
            (<$MTMostVisitedCount$> hits)
       </li>
    </MTMostVisited>
    </ol>
حالا به نظرتون چی کار میشه کرد؟ من نیاز اساسی دارم به این روش حالا یا پی اچ پی یا پلگین...:wacko: :wacko:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
قبلا عزيز خان اين رو در همين فوروم معرفي كرده بودند. و من هم مي‌خواستم نصب كنم ولي توي همين آدرس گير كردم و هر چي پرس و جو هم كردم به نتيجه نرسيدم و آخرش هم بي‌خيال شدم. به نظرم بايد با صاب‌پلاگين تماس بگيري.
اين خوبيش اينه كه تعداد رو از اول مي‌شماره نه از روزي كه ما نصبش كرديم.

در مورد اون روشي كه امير نوشته، مشكل چيه؟ اون كه خيلي ساده‌تره ... من هنوز وقت نكردم اون روشي كه عزيز گفت براي بيرون كشيدن بيشترين بازديدها رو انجام بدم، ولي به نظر مي‌رسه شدني باشه.

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از azemati :
قبلا عزيز خان اين رو در همين فوروم معرفي كرده بودند. و من هم مي‌خواستم نصب كنم ولي توي همين آدرس گير كردم و هر چي پرس و جو هم كردم به نتيجه نرسيدم و آخرش هم بي‌خيال شدم. به نظرم بايد با صاب‌پلاگين تماس بگيري.
اين خوبيش اينه كه تعداد رو از اول مي‌شماره نه از روزي كه ما نصبش كرديم.

در مورد اون روشي كه امير نوشته، مشكل چيه؟ اون كه خيلي ساده‌تره ... من هنوز وقت نكردم اون روشي كه عزيز گفت براي بيرون كشيدن بيشترين بازديدها رو انجام بدم، ولي به نظر مي‌رسه شدني باشه.
امیر جان به خدا من هر کاری که توی اون مقاله گفته انجام دادم چندین بار هم مطرح کردم توی فرم منتها مشکل من اینه که اون مدل اولی که عدد ها رو اشتباه می اندازه نصب میشه...دومی که روش درست تریه نمیشه!!!!هر کاریشم کردم نشد که نشد!!بچه ها هم که جواب نمیدن...!!!
من حتی اگر نوع اولی رو نصب کرده باشم...بعد بخوام نوع دوم رو نصب کنم....وقتی نصب میکنم...انگار با دیتا بیس هیچ رابطه ای پیدا نمیکنه !!! نه اروری میده نه چیزی دیگه...فقط جای اونجا که نوشته شده بود مثلا 6 تا بازدید میزنه تا بازدید!!!! بدم تهیه کردن این لیست بیشترین بازدید ها خیلی مهمه برای من...چی کار بکنم؟

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
نبود؟؟؟ برم فرم موویبل تایپ؟؟؟؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از ITX :
امیر جان به خدا من هر کاری که توی اون مقاله گفته انجام دادم چندین بار هم مطرح کردم توی فرم منتها مشکل من اینه که اون مدل اولی که عدد ها رو اشتباه می اندازه نصب میشه...دومی که روش درست تریه نمیشه!!!!هر کاریشم کردم نشد که نشد!!بچه ها هم که جواب نمیدن...!!!
من حتی اگر نوع اولی رو نصب کرده باشم...بعد بخوام نوع دوم رو نصب کنم....وقتی نصب میکنم...انگار با دیتا بیس هیچ رابطه ای پیدا نمیکنه !!! نه اروری میده نه چیزی دیگه...فقط جای اونجا که نوشته شده بود مثلا 6 تا بازدید میزنه تا بازدید!!!! بدم تهیه کردن این لیست بیشترین بازدید ها خیلی مهمه برای من...چی کار بکنم؟
عجيبه ... آخه مگه مي‌شه يكيش بشه يكيش نشه ... حتما يه جاي كار مي‌لنگه ... اگه خواستي مشخصات هاست رو بده من از اينجا يك بار برات نصب كنم. شايد شد!

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
باشه...کی آن میشی؟ تا بهت بدم تست کنی؟

بالا