• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیشترین کسب درامد های اینترنتی از طریق فروش خدمات و کالای غیر فیزیکی

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
تو این بخش قبلا راجع به بیشترین سایت های درآمد زا تاپیک زده شده , البته بیشتر درآمد این سایت ها از فروش تبلیغات هست .

سوال من اینکه به نظر شما کدوم مدل کسب کار آنلاین در حال حاظر بیشترین سود رو داره ؟ البته سود از طریق فروش تبلیغات ( بنر و لینک ) اصلا مد نظرمن نیست بلکه سود از طریق فروش کالای های غیر فیزیکی یا خدمات منظور هست

چند تا مثال میزنم تا منظورم واضح تر باشه , برای هر کدوم یک سایت موفق اش (سایت بازدید کننده بالایی داره = احتملا زیاد سایت فروش خوبی هم باید داشته باشه )رو کنارش می نویسم:

- فروش شارژ آنلاین echarge.ir

- خرید و فروش و حواله ارز sarafijalali.com ( البته چون ادرسی از این صرافی ندیدم احتمال میدم که مغازه هم نباید داشته باشند و کلا کارشون اینترنتی باید باشه )

فعلا همین دو مورد , البته مورد دوم فعالیت اش خیلی مشکل تر هست و درامد اش هم خیلی بالاتر در مقابل

نکته طلایی موفقیت این سایت ها وجود تقاضای بالا برای خدمات اون ها هست.

پس اگر شما هم سایت یا مدل کسب کار اینترنتی سراغ دارین که با توجه به معیار های فوق موفق به حساب میاد اینجا عنوان کنید تا با هم بررسی کنیم.

به عبارت ساده تر:

1- وجود تقاضای بالا برای خدمات

2-
سود از طریق فروش کالای های غیر فیزیکی یا خدمات ( بغیر از فروش بنر و لینک و آگهی , ف ی ل ت ر ش ک ن و .... )

شما چیز بهتری سراغ دارین ؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
تو این بخش قبلا راجع به بیشترین سایت های درآمد زا تاپیک زده شده , البته بیشتر درآمد این سایت ها از فروش تبلیغات هست .

سوال من اینکه به نظر شما کدوم مدل کسب کار آنلاین در حال حاظر بیشترین سود رو داره ؟ البته سود از طریق فروش تبلیغات ( بنر و لینک ) اصلا مد نظرمن نیست بلکه سود از طریق فروش کالای های غیر فیزیکی یا خدمات منظور هست

چند تا مثال میزنم تا منظورم واضح تر باشه , برای هر کدوم یک سایت موفق اش (سایت بازدید کننده بالایی داره = احتملا زیاد سایت فروش خوبی هم باید داشته باشه )رو کنارش می نویسم:

- فروش شارژ آنلاین echarge.ir

- خرید و فروش و حواله ارز sarafijalali.com ( البته چون ادرسی از این صرافی ندیدم احتمال میدم که مغازه هم نباید داشته باشند و کلا کارشون اینترنتی باید باشه )

فعلا همین دو مورد , البته مورد دوم فعالیت اش خیلی مشکل تر هست و درامد اش هم خیلی بالاتر در مقابل

نکته طلایی موفقیت این سایت ها وجود تقاضای بالا برای خدمات اون ها هست.

پس اگر شما هم سایت یا مدل کسب کار اینترنتی سراغ دارین که با توجه به معیار های فوق موفق به حساب میاد اینجا عنوان کنید تا با هم بررسی کنیم.

به عبارت ساده تر:

1- وجود تقاضای بالا برای خدمات

2-
سود از طریق فروش کالای های غیر فیزیکی یا خدمات ( بغیر از فروش بنر و لینک و آگهی , ف ی ل ت ر ش ک ن و .... )

شما چیز بهتری سراغ دارین ؟

سلام
یک نمونه که الان به ذهن من میرسه efinder.ir هست که کلاً کارش فروش کالاهای غیر ویزیکی هست.
پیروز باشی

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام
یک نمونه که الان به ذهن من میرسه efinder.ir هست که کلاً کارش فروش کالاهای غیر ویزیکی هست.
پیروز باشی

بله , نمونه خوبی هست . اما سایت ترافیک زیادی نداره . احتمالا به علت قیمت بالای محصولات باید باشه ( نمونه skype 20$ بعد از تخفیف 65 تومان ! میشه دلاری 3520 تومان !!! )

فقط باید از نظر وجود تقاضا در بازار بیشتر بررسی بشه .

اما خیلی عالی بود .

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
اپلود سنتر
مثل اپلودباز و هیپ فایل
بعضی سایت های دانلود فیلم و ... هم هستند که کاربر vip دارن

آپلودباز واقعا نمونه موفقی هست که باید درآمد خیلی بالایی هم داشته باشن . تقاضای بسیار بالایی برای خدمات شون وجود داره و همین هم دلیل موفقیت شون هست.

بله سایت ای مثل سافت گذر هم vip داره و باید درآمد خوبی داشته باشن .

سایت فیلم vip من نمشناسم , اگر تونستید 1 نمونه موفق اش رو معرفی کنید اینجا

واقعا عالی بود .

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15
بالا