• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیش از 200 گیگابایت اموزش 3dsmax و Zbrush و Unreal Engine و Maya و....

TyFon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و عرض احترام
امیدوارم حال همه ی شما کاربران عزیز خوب بوده باشه
خب امروز میخواستم درباره ی 200 گیگ اموزش سه بعدی سازی و بازیسازی براتون صحبت کنم که اگر بخواهید اون هارو دانلود نمایید
هزینه خرید ترافیک اینترنتی شما 300 هزارتومان=200 گیگابایت و یا اگر بخواهید اون هارو سفارش بدید از سایت های مختلف هزینه اش 180 هزارتومان و بیشتر خواهد بود...
ولی همه ی اون هارو به صورت رایگان براتون قرار دادیم که تنها هزینه ای که شما باید بپردازید هزینه بسته ی 50 تایی Dvd ها هستش و هزینه ی پست کردنشون که میشه 80 هزارتومان
و در عکس های زیر میتونید موضوعشون رو مشاهده نمایید

خب این اموزش که مشاهده میکنید مربوط به ساخت یک ماشین Ford Mustang در مایا هستش به صورت Highpoly که بعدش Retopology
میشه که باعث Lowpoly شدنش و اماده شدنش برای Ue4 میشه و درش شما Uv Mapping هم یاد میگیرید...حجم اموزش :8.75 گیگابایت

خب این دومین اموزش مربوط میشه به ساخت و طراحی داخلی یک خونه در 3dsmax و تنظیم Vray حجم اموزش :4.25

و این اموزش مدلسازی یک ماشین Mercedes قدیمی هستش که با زبان فارسی تولید شده و حجمش : 6.23 گیگابایت

ساخت یک عدد Maclaren زیبا و مخصوص بازی های کامپیوتری از شرکت Digital Tutors که حجمش هم هست : 1 گیگابایت

و این بهترین اموزش مدلسازی سه بعدی تفنگ و Uvwmapping و تکسچرینگ سه بعدی هستش که میتونید پیدا کنید که توسط Chamfer Zone ساخته شده و کار با Substance Texture Painter رو هم یاد میگیرید حجم اموزش : 10 گیگابایت

این هم اموزش ساخت پکیج و Asset های مربوط به Unreal engine هستش که ساخت مدل برای انریل و تکسچرینگ و Collide دادن بهش رو یاد خواهید گرفت حجم اموزش : 5 گیگابایت

اموزش ساخت ساختمان برای بازی ها به صورت فوق لوپولی و با گرافیک بی نظیر در 3dsmax و Photoshop با حجم : 2گیگابایت

اموزش ساخت تکسچر و تکنیک های سه بعدی سازی در Photoshop باpost production با حجم : 1 گیگابایت

اموزش عالی کار با Substance Painter که واقعا عالی هستش و خیلی به کارتون میاد توی تکسچر سازی با حجم :3 گیگابایت از شرکت Gnomon Workshop

این اموزش هم برای اشنا کردن تازه کاران با unity هستش که واقعا شما رو از سردرگمی در میاره و عالیه با حجم : 700 مگابایت

این اموزش بهترین اموزش Unity برای ساختن بازی های سبک Survival هستش که درش شما کدنویسی و ساخت محیط بازی و ... رو کاملا یاد میگیرید با حجم : 1.20 گیگابایت

اموزش کدنویسی کامل در Unity و debug کردن و .... که خیلی عالیه و کاربردی ...با حجم : 1 گیگابایت

اموزش جامع انریل

این اموزش هم اینقدر کامله که حال اینکه بیام تک به تک عکسشو بزارم نداشتم
N_aggressive%20(4).gif
اموزش عالی و جامع انریل انجین
با حجم : 50 گیگابایت (توجه: چند اموزش دیگر هم هستند که در این پوشه نبودند ولی خیلی عالی و کامل هستند )

اموزش Uvw Mapping در 3dsmax که واقعا عالی هستش و حتما نیازتون میشه با حجم : 800 مگابایت

این هم کامل ترین اموزش Vray هستش از Grant Warwic با حجم 10 گیگابایت که پر خریدار ترین بوده....

کلی اموزشهای دیگه هم هست که واقها نمیشه همشون رو توی یک تاپیک به نمایش گذاشت....ولی در تلگرام پاسخگو هستم و بقیشون هم نشون خریدار میدم
شماره تماس : 09130215990

دوستان این فرصت رو واقعا از دست ندید...من همشون رو رایگان دارم در اختیارتون میزارم...

خب دوستان عزیز و گرامی من همه ی این اموزشهارو با کمترین قیمت براتون گذاشتم
و اگر بخواهید میتونید بعضی هاش رو هم خریداری کنید به جای همشون
ولی با خرید همه ی اونها اینده بازی سازی و سه بعدی سازیتون تامین شده بدونید و این رو بگم اینهایی که میبینید فقط 100 گیگ اول هستش که عکسش رو گذاشتم و هنوز کلی دیگه هم مونده که عکسشون رو توی سایت نگذاشتم برای اطلاعات بیشتر میتونید به
ایدی تلگرام بنده @TyFon
و با شماره تلفن 09130215990 مراجعه کنید و یا به کانال
https://telegram.me/learntocreate

مراجعه کنید
با تشکر

عکس چند تا از اموزشهای دیگر که قرار خواهم داد در این پکیج که خیلی تاپیک رو طولانی میکنه اگر بخوام توضیحاتشون رو هم کامل بنویسم

Last edited:

Mahdi_green

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
میشه آموزش ها رو گلچین کرد؟ مثلا من همه آنریل ها رو میخوام و مکس های۲۰۱۵ف به بعد، امکانش هست؟

Sent from my C2105 using Tapatalk

TyFon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله چرا که نه
میتونید به صورت گلچین شده خریداری نمایید
به ایدی بنده در تلگرام TyFon
پیام بدید

یا با شماره 09130215990
تماس حاصل فرمایید

با تشکر