electra55
Registered User
- نوشتهها
- 649
- لایکها
- 198
http://www.marketglory.com/strategygame/sonbol55
با سلام
عزیزان گر.چه این دومین پست در مورد این سایته.ولی در مجموع یک هفته فعالیت بنده در این سایت تونستم بالای 20 دلار ازش درامد داشته باشم که سندش رو هم چند بار ضمیمه کردم بدون حتی هزینه یک سنت!!!
سایت بخش های بسیار متنوعی داره.
اولین کار که عزیزانی که میخان ثبت نام کنن اینه که با یه ای پی غیر ایرانی بهترین امریکاس ثبت نام کنن. بعدش با هر ای پی میتونین ثبت نام کنین.
مرحله بعد اینه که روزانه ده تا مبارزه داربنfight که باید بزنین و برای هر اتک ان دلار میگیرین .حالا اکه قدرتون زیاد باشه میتونین در هر اتک چندین دلار شاید بالای پنجاه تا هم بگیربن.
برای افزایش قدرت روزانه قبل اتک باید article یا روزنامه بخرین . بعدش شیر . چیزای دیگه که در صورت لزوم براتون توضیح میدم.
اتک های بنده اول بیست سنتی و کمتر بودن ولی الان بالای چهار دلار در هر اتک هست.
من در حال حاضر روزانه حدود ده دلار میگیرم ولی تا حالا برداشت نزدم
فقط پولارو صرف بهبود انرژیم میکنم .
تنها مشکل سایت پرداختشه که به مانی بوکرز و نتللر ه.
عزیزان در صورت تمایل به فعالیت پخ بدن برای راهنمایی در خدمتم
با سلام
عزیزان گر.چه این دومین پست در مورد این سایته.ولی در مجموع یک هفته فعالیت بنده در این سایت تونستم بالای 20 دلار ازش درامد داشته باشم که سندش رو هم چند بار ضمیمه کردم بدون حتی هزینه یک سنت!!!
سایت بخش های بسیار متنوعی داره.
اولین کار که عزیزانی که میخان ثبت نام کنن اینه که با یه ای پی غیر ایرانی بهترین امریکاس ثبت نام کنن. بعدش با هر ای پی میتونین ثبت نام کنین.
مرحله بعد اینه که روزانه ده تا مبارزه داربنfight که باید بزنین و برای هر اتک ان دلار میگیرین .حالا اکه قدرتون زیاد باشه میتونین در هر اتک چندین دلار شاید بالای پنجاه تا هم بگیربن.
برای افزایش قدرت روزانه قبل اتک باید article یا روزنامه بخرین . بعدش شیر . چیزای دیگه که در صورت لزوم براتون توضیح میدم.
اتک های بنده اول بیست سنتی و کمتر بودن ولی الان بالای چهار دلار در هر اتک هست.
من در حال حاضر روزانه حدود ده دلار میگیرم ولی تا حالا برداشت نزدم
فقط پولارو صرف بهبود انرژیم میکنم .
تنها مشکل سایت پرداختشه که به مانی بوکرز و نتللر ه.
عزیزان در صورت تمایل به فعالیت پخ بدن برای راهنمایی در خدمتم