• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیش از 50 دلار در روز کاملا واقعی در سایتی بزرگ و بدون هیچ سرمایه ای$$$$$

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
http://www.marketglory.com/strategygame/sonbol55

با سلام

عزیزان گر.چه این دومین پست در مورد این سایته.ولی در مجموع یک هفته فعالیت بنده در این سایت تونستم بالای 20 دلار ازش درامد داشته باشم که سندش رو هم چند بار ضمیمه کردم بدون حتی هزینه یک سنت!!!
سایت بخش های بسیار متنوعی داره.
اولین کار که عزیزانی که میخان ثبت نام کنن اینه که با یه ای پی غیر ایرانی بهترین امریکاس ثبت نام کنن. بعدش با هر ای پی میتونین ثبت نام کنین.
مرحله بعد اینه که روزانه ده تا مبارزه داربنfight که باید بزنین و برای هر اتک ان دلار میگیرین .حالا اکه قدرتون زیاد باشه میتونین در هر اتک چندین دلار شاید بالای پنجاه تا هم بگیربن.
برای افزایش قدرت روزانه قبل اتک باید article یا روزنامه بخرین . بعدش شیر . چیزای دیگه که در صورت لزوم براتون توضیح میدم.
اتک های بنده اول بیست سنتی و کمتر بودن ولی الان بالای چهار دلار در هر اتک هست.
من در حال حاضر روزانه حدود ده دلار میگیرم ولی تا حالا برداشت نزدم
فقط پولارو صرف بهبود انرژیم میکنم .
تنها مشکل سایت پرداختشه که به مانی بوکرز و نتللر ه.
عزیزان در صورت تمایل به فعالیت پخ بدن برای راهنمایی در خدمتم

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
خب دوست عزیز اول به مینیموم پرداخت که رسیدی برداشت بزن ببین پرداخت میکنه بعد تاپیک دوم بزن و هیجان زده نشو معلومه اسم این تاپیکو از روی هیجان زدی نه از روی واقعیت
راستی برای رفرال چند درصد میده؟

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
رفرال چیزی نمیده گلد میده. پرداختاش و نگاه کن. دقیقه به دقیقه میده. اولش عرض کردم دل بخواهیه اگه خواستین ثبت نام کنین وگرنه برین تو سایتای دیگه دوست من.
اینم فعالیت امروزم بعد اتک ها که بیشتر از 13 دلاره تنها تو یک روز!!!!!IMG_۲۰۱۶۰۲۱۱_۱۵۱۰۴۸.jpg

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
یه 2 تا تاپیک دیگه هم اگر ممکنه براش بزنید ( با تشکر :D )
برای کاربران ایرانی بی ارزش عزیز - پرداختش واسه از ما بهترونه
روزی 10000 دلار هم که در بیاد وقتی نشه برداشت کرد چه ارزشی داره ؟!

mojtaba29

Registered User
لایک‌ها
49
متوجه نیستید دوست عزیز تا جایی که میدونم برداشتش مینیموم 20 یورو هست شما هر چه دلار داشته باشی نمیتونی برداشت کنی و مشخصا که بالانس یورو شما همچنان صفر هست به این راحتیام نیست که بشه روزی 50 دلار در اورد دلار قابل برداشت نیست

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
متوجه نیستید دوست عزیز تا جایی که میدونم برداشتش مینیموم 20 یورو هست شما هر چه دلار داشته باشی نمیتونی برداشت کنی و مشخصا که بالانس یورو شما همچنان صفر هست به این راحتیام نیست که بشه روزی 50 دلار در اورد دلار قابل برداشت نیست
درسته دوست عزیز. ولی دلارها واسه خرید اسلحه و..... هست در مبارزه یا war یورو میده که اونم مرحله به مرحله است

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
دوست خوبم در قسمت financial market دلارها راحت قابل تبدیل به گلد و یورو هست. اون مشکلی نداره

ariyanjan

Registered User
لایک‌ها
93
داداش شما اگه راهی داری که پولاتو برداشت بزنی به ما هم بگو تا ما هم شروع کنیم

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
همون حساب نتللره مث پیزا و... برای پولای کم وریفای نمیخاد.
حالا حرف شمام منطقیه اگه برداشت زدم و واریز شد سند میزارم

بالا