• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیش از 8650 ایمیل(مخصوص زیرمجموعه گرفتن)

komiser185

Registered User
لایک‌ها
60
با سلام،

شاید تاپیک رو جای مناسبی نزده باشم ولی بیشتر به درد همین قسمت میخوره!

بیش از 8650 آدرس ایمیل فعال هست و متعلق به یک سایت باکس(ptc) هستند،

از این نظرمیگم مخصوص رفرال یا زیرمجموعه گرفتن،چون اکثر این یوزرها تو این زمینه فعال هستند.

ممکنه تعداد کمی از ایمیل ها معتبر نباشد.

قیمت: 5،000 تومان

behnam2016

Registered User
لایک‌ها
0
سلام، من یه چند تا سوال داشتم!

سفارش رو شما به چه صورتی انجام میدین؟ فقط یه ایمیلی رو که مشتری براتون میفرسته به یوزرها فروارد میکنید؟ یا کلا همه‌ی آدرسای ایمیل رو در اختیار مشتری میذارین؟ (البته اگه سوال دومی ناشیانه باشه عذر میخوام چون من زیاد به موارد اسپم آشن نیستم نمیدونم این کار اسپم یا خلاف دیگه ای حساب میشه یا نه!)

ایمیلا رو مطمئن هستین که به اینباکس یوزرا میرن؟ اگه به اسپمشون بره که تاثیرش خیلی کم میشه :(

komiser185

Registered User
لایک‌ها
60
سلام، من یه چند تا سوال داشتم!

سفارش رو شما به چه صورتی انجام میدین؟ فقط یه ایمیلی رو که مشتری براتون میفرسته به یوزرها فروارد میکنید؟ یا کلا همه‌ی آدرسای ایمیل رو در اختیار مشتری میذارین؟ (البته اگه سوال دومی ناشیانه باشه عذر میخوام چون من زیاد به موارد اسپم آشن نیستم نمیدونم این کار اسپم یا خلاف دیگه ای حساب میشه یا نه!)

ایمیلا رو مطمئن هستین که به اینباکس یوزرا میرن؟ اگه به اسپمشون بره که تاثیرش خیلی کم میشه :(
سلام،

من فقط آدرس ایمیل هارو به شما میدم،
از لحاظ اخلاقی شاید درست نباشه ولی چون بیشتر این افراد جویای سایت های کلیکی هستند اکثر استقبال میکنند و عضو میشن!

emo_boy_m2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 400 هزار تا ایمیل دارم همه هم ایرانیه، کسی میخاد پ خ بده قیمت توافقی

idenshz

Registered User
لایک‌ها
2
ارسال ایمیل تبلیغاتی هر کی خواست پخ بده

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
هیچوقت ، هیچوقت ، هیچوقت یاد نخواهیم گرفت که در تاپیک دیگران تبلیغ محصول و یا خدماتمون رو نکنیم و تاپیک جداگانه بزنیم.

بالا