• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیمه عمر

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
اونایی که تجربه بیمه عمر دارن با دلیل بگید بین بیمه ایران و پاسارگاد کدومشون بهتره.لطفا جواباتون با دلیل منطقی باشه.

درضمن میخام بدونم تو هر کدوم با چقدر پرداختی چقدر بازنشستگی میده و کدوم به صرفه تره.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
منم میخام از بین بیمه ایران و پاسارگاد یکیش رو برای بیمه عمر و اتیه انتخاب کنم کدومش بهنره؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
شما فکر کنم از مخالفان بیمه عمر بودین،چی شد به این سمت کشیده شدین؟

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
بالاخره ایرانو انتخاب کردم.امروز ازمایشاتشو انجام دادم . باید یه هفته صبر کنم تا ادامه داستان.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
مگر آزمایش خاصی هم داره؟هزینه اش چیه؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
تمام بیمه های عمر این آزمایشات را داره؟

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
تمام بیمه های عمر این آزمایشات را داره؟
نه خیر
فکر میکنم ایشون یا سنشون بالای 60 سال هست و یا حق بیمه ای که درخواست دادن خیلی بالاست که بیمه درخواست ارائه چکاپ کرده...

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
چطوری از بین این دو تا بیمه ای که اسمش رو گفتین به این نتیجه رسیدین که خودتون رو بیمه ایران کنید؟

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
چطوری از بین این دو تا بیمه ای که اسمش رو گفتین به این نتیجه رسیدین که خودتون رو بیمه ایران کنید؟
برای دریافت بازنشستگی حداقل باید 10 سال پرداختی داشته باشی.بیمه ایران دولتیه.تو مملکت گل و بلبل ما هم شاید همین باعث شه یه مقدار اعتبار بیشتری داشته باشه.

persianman58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تهیه ارزان ترین بیمه برای شما کاری بسیار آسان است. اما اگر دنبال بیمه ای متناسب با شرایط زندگی خود می گردید تا خطرات پیش رو را بطور واقعی و حداکثری پوشش دهید باید به سراغ ما بیایید.

بیمه عمر همچون چتر نجات است. اگر زمانی که به آن نیاز دارید نداشته باشیدش، دیگر هرگز به آن نیاز نخواهید داشت!

همین امروز نسبت به تهیه بیمه عمر و سرمایه گذاری پارسیان برای خود و عزیزانتان اقدام کنید.

دنیا دنیا آرامش، بیمه پارسیان
نمایندگی ظهیری سروری

وبگاه: https://parsianagent.ir

BLACKEAGLE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
میخوام برای پرسنل شرکتم بیمه عمر خریداری کنم، کدوم بیمه این قابلیت داره که بیمه گذار شخصیت حقوقی باشه؟

persianman58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میخوام برای پرسنل شرکتم بیمه عمر خریداری کنم، کدوم بیمه این قابلیت داره که بیمه گذار شخصیت حقوقی باشه؟
لطفا در واتساپ به شماره 09352122210 پیام ارسال بفرمایید تا با شما جهت انجام مشاوره تماس گرفته شود.

بالا