• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بین این دو کدوم بهتره؟ s iii mini - xperia p

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
لطفا دلیلش را هم بفرمایید؟

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
سوال سختي پرسيديد SONY P در مقابل SIII MINI
من مزايا و معيبشون نسبت به هم رو مي گم شما اولويت ها تون رو در نظر بگيريد و انتخاب كنيد
ضعف پي نسب به اس 3 ميني: عدم پشتيباني كارت حافظه خارجي - باطري ضعيف تر و جنس صفحه نمايش ضعيف تر نسبت به اس 3 ميني
ضعف اس 3 ميني نسبت به پي: دوربين ضعيفتر - كيفيت تصوير برداري ضعيف تر - بدنه پلاستيكي در مقابل بدنه فلزي پي - پيكسل تصوير برتر نسبت به اس 3 ميني

اگر برايتان دوربين اولويت دارد و بدنه SONY P انتخاب شما هست اما اگر به هر دليل گمان مي كنيد نياز به كارت حافظه خارجي برايتان ضرورت دارد SIII MINI را انتخاب كنيد.

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
از بابت پاسخ ممنون
1.من راجع به به سونی پی دو تا مشکل خوندم
1. باتری ضعیف
2. هنگ تاچ
اینها قابل رفع هستند؟

2.در ضمن سونی usb را پشتیبانی میکنه؟ چون فکر کنم برای نصب برنامه مشکل فضا نباشه برای فیلم برداری ممکنه کم بیاره
3.تو سرعت و گرافیک کدوم قویتره؟

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
باطري خيلي قوي ندارد سوني پي
در مورد هنگ تاچ قانون كلي نيست بستگي به نوع نرم افزار ريخته شده ميزان درگير بودن رام - استفاده يا عدم استفاده از اپليكيشن هايي براي بستن برنامه هاي باز موجب اين امر مي شود
اگر منظور از يو اس بي OTG هست رو اندرويد 4 به بالا پشتيباني مي شود. روي SONY Pهم هست

nilson

Registered User
لایک‌ها
827

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
باتری پی نسبتا ضعیفه منتها تاچش نمی دونم منظورتون از مشکل چیه
من بودم به شخصه پی رو انتخاب می کردم
ظاهر شکیل تر ٫ رزولوشن صفحه بالاتر ٫ رزولوشن دوربین بالاتر
البته اگه ۱۶گیگ براتون کم نیست

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوست عزیز اگر حافظه جانبی برات مهم نیست پی بخر
اکسپریا پی با رام 4.1.2 مشکل باتریش تا حدودی حل شده
جدا از مشکل باتری کیفیت فوقالعاده صفحه نمایش این مدل تحسین برانگیزه

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
مشكل اينجاست كه من پي داشتم ولي نه باطريشمشكلي بود و نه تاچش
عزيز مگه قراره دور از خونه باشيد ؟
هرروز هر گوشي باشه به غير از نوت 2 و رايزر مكس يكبر بايد به شارژ زده بشه پس باطري مشكل حادي نيس و تاچش رو من الان از شما دارم ميشنوم
فقط اگه پي خريدي حتما دوربينش رو خوب تست كن اغلب گوشي هاي سوني دوربينشون يه مشكلي داره كه 99 درصد هم با آپديت هاي خود سوني حل ميشن

اس 3 ميني من قبولش ندشتم ولي وقتي باهاش كار كردم خيلي حال داد همه امكانات اس 3 ولي كوچولوتر

ولي پي بهتره در نهايت كيفيت صفحه و دوربينش جايي براي رف نداره در ضمن برنامه واكمن سوني كه روش نصبه و اندازه كوچيكش تبديل به يه پلير فوق العاده ميكنتش

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
ببينيد كمپاني سوني با اينهمه سرمايه گزاي كلان و برنامه ريزي هاي حرفه اي كه داشته و بعد از جدا كردن اريكسون از بخش اسمارت فون تو چند ماه تونسته ابرقدري در ميان ديگر غول هاي تلفن همراه باشه - پس به همين راحتي نمي توان گفت تاچ سوني پي ضعيف است! بايد دليلي داشت يا گفت نسبت به چه چيزي ضعيف است؟ نهايتا شما در نظر بگيري يك كمپاني مثل سوني زماني كه Xperia S بعنوان اولين تلفن همراه هوشمند با نام SONY را روانه بازار كرد سامسون با اس 2 بازار را قبضه كرده بود اما در همين مدت حالا سامسونگ رقيبي سر سخت بنام سوني را مي بيند با پيشينه اي خوب كه نظر كاربران را به سمت خود مي كشد چرا كه همواري گجت هاي سوني ذهنيت مثبتي را در ذهن به همراه دارد. نهايتا اين مطالب را عرض كردم تا بيكباره يك مدل را كاملا زير سوال نبريم

mdinkoub

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اس 3 مینی بهتره
به خاطر اینکه واقعا یک اس 3 کوچیک شده هست
باطریش بسیار بهتر و البته تاچش هم خیلی خوبه و البته تاچ پی هم بد نیست
دوستمون گفت صفحه پی خوبه ! اما نه در مقابله اس 3 مینی . سوپر آمولد کجا و ال سی دی پی کجا ؟ صفحه های سونی به شدت مشکل دید از زاویه دارن ولی آمولد بقدری رویایی نشون میده تصویر رو که حد نداره !
و البته مهم ترین بخش داستان رابط کابری سونیه که افتضاهه به تمام معناست ، یه رابط پیچیده و گنگه .
کیفیت ساخت پی خوبه
دوربین پی هم خوبه البته اس 3 مینی هم با ابنکه 5 هست ولی خیلی عالیه
من با هر دو کار کردم
امیدوارم کمک کرده باشم
خودم هم تازگی اس 3 مینی خریدم و فوق العاده راضی هستم

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
هیچ کدوم. پی باتری ضعیف و مینی گرونه نسبت به امکانات. یکی از اینا رو بردار:سنسیشن ایکس ای-ادونس-اس2 پلاس

بالا