• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بین سایت محتوایی و فروشگاه کدام رو توصیه می کنید؟

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوستان من در روز یه 3 ساعت تایم آزاد دارم می خواستم یه سایت بزنم که مردد شدم که این تایم رو برای محتوا گذاشتن بهتره که حالا منبع درآمدشم معلوم نیست یا اینکه بیام این زمان رو برای نوشتن محتوای فروشگاهی خرج کنم برای همین محصولات همکاری در فروش اقلا شاید آمار کمی از گوگل بیاد ولی خب ممکنه فروش هم داشته باشه نظر دوستان در این مورد چی هست ممنون میشم منو راهنمایی کنید

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
به نظر من اگر در زمینه ای تخصص دارید سایت تخصصی بزنید و محتوا تولید کنید و سعی کنید در کنارش بعضی از محتواهای اختصاصی رو که طرفدار داره بفروشید تا بشه منبع درآمدتون اما اگر نمیخواید سایت تخصصی بزنید و به فکر سایت تفریحی هستید برید سراغ همون فروشگاه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
ولله من که تخصصم برنامه نویسی هست که اونم شکر خدا هر کی از خونش قهر کرده سایت آموزشی و پکیج زده در مورد تفریحی هم که سرنوشتش نگفته معلومه پاپ بزاری اونقده تلگرام توش باز می کنن که گوگل ببنده همکاری در فروش بزاری که نمیره هیچی برا همون فروشگاه رو عرض کردم که اقلا اگر صدتا ورودیم بده شاید یکیشون یه چیزی بخره نه اینکه بیاد ببینه و به ریشمون بخنده بره

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
قطعا سایتی که 100 درصد محتواش رو خودتون تولد کنید طولانی مدت جواب میده . البته با فکر و ذکاوت

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
بهتره برای سایتتون یه کانال تلگرامی هم ایجاد کنید و در سایت هم اطلاع رسانی کنید اینطوری بازدیدکنندگان خودتونو حفظ میکنید.

بالا