• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بین neo v , arc , neo کدوم رو بگیرم؟

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
سلام دوستان
راستش این 3 تا گوشی رو کامل میشناسم فقط واسه انتخاب مرددم
اولویت هام بیشتر ساپورت هستش یعنی آندروید 4 بیاد واسش و تو اجرای اپلیکیشن مشکلی نداشته باشه
و از همه مهمتر قابلیت OTG هست واسم که باید حتما داشته باشه
از لحاظ سخت افزار یکی هستن و فقط دوربینا متفاوت هستش که neo v ضعیفتره ولی امکاناتش بیشتره و در کل اصلا دوربین واسم مهم نیستش
میخوام ببینم ارزش داره فقط بخاطر سایز ال سی دی 100 تومن بیشتر بدم آرک بخرم یا واسه دوربین بهتر نئو معمولی بگیرم و 60 تومن بیشتر بدم؟
خودم نظرم رو neo v هستش فقط چند جا خوندم ریست زیاد میشه که دو دلم کرده؟میخواستم ببینم حقیقت داره؟
پیشاپیش از همه دوستانی که کمک میکنن ممنون و متشکرم:blush:

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
سلام دوستان
راستش این 3 تا گوشی رو کامل میشناسم فقط واسه انتخاب مرددم
اولویت هام بیشتر ساپورت هستش یعنی آندروید 4 بیاد واسش و تو اجرای اپلیکیشن مشکلی نداشته باشه
و از همه مهمتر قابلیت OTG هست واسم که باید حتما داشته باشه
از لحاظ سخت افزار یکی هستن و فقط دوربینا متفاوت هستش که neo v ضعیفتره ولی امکاناتش بیشتره و در کل اصلا دوربین واسم مهم نیستش
میخوام ببینم ارزش داره فقط بخاطر سایز ال سی دی 100 تومن بیشتر بدم آرک بخرم یا واسه دوربین بهتر نئو معمولی بگیرم و 60 تومن بیشتر بدم؟
خودم نظرم رو neo v هستش فقط چند جا خوندم ریست زیاد میشه که دو دلم کرده؟میخواستم ببینم حقیقت داره؟
پیشاپیش از همه دوستانی که کمک میکنن ممنون و متشکرم:blush:
چرا هیشکی به داده ما نمیرسه خوب نیازمند یاریه سبزتان هستیم دوستان:دی

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
میدونید با 3تاش کار کردم با آرک اس هم کار کردم همشون سخت افزاری یکی هستن تفاوت ندارن آرک اس سی پی یوش اورکلاک شده شده 1.4 که اینام همونن بقول دوستمون میمونه ال سی دی که آدم ببینه ارزش هزینه بیشتر کردن رو داره یا نه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
میدونید با 3تاش کار کردم با آرک اس هم کار کردم همشون سخت افزاری یکی هستن تفاوت ندارن آرک اس سی پی یوش اورکلاک شده شده 1.4 که اینام همونن بقول دوستمون میمونه ال سی دی که آدم ببینه ارزش هزینه بیشتر کردن رو داره یا نه

به نظر من ارزش داره.

POTK

Registered User
لایک‌ها
19
باید ببینی با سایز صفحه کدومش می تونی کنار بیای.همین!
نظرم رو neo v هستش فقط چند جا خوندم ریست زیاد میشه که دو دلم کرده؟
فکر نمی کنم زیاد فراگیر باشه این ایراد

بالا