• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بین Xperia X8 و Xperia X10 mini pro کدوم رو انتخاب میکنی ؟

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
بین Xperia X8 و Xperia X10 mini pro کدوم رو انتخاب میکنی ؟
آیا sms دادن با Xperia X8 سخته ؟

abtin-tehran

Registered User
لایک‌ها
11,481
بوجه پولت چقدره ؟
به نظر من Xperia mini pro جدید رو بگیری بهتره .چون ورژن اندروید 2.3.3 داره و اندرویید 4 هم براش می یاد دوربین 5 همراه بافلش . فیلم برداری hd و ......

ولی بین Xperia X8 و Xperia X10 mini pro بستگی داره چی می خواهی
دوربین x8 فلش نداره و 3 مگاپیکسل هست ولی صفحه نمایش بزرگتری داره و اندرویید 2.1 داره
و دوربین x10 mini فلش داره و 5 مگاپیکسل ولی صفحه کوچکتره داره و اندرویید 2.1 داره

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
به نظر منم x10 mini pro بهتر از x8 . x8صفحه بزرگتری داره اما دوربینش پایین تره و کیبورد هم نداره .
منم میگم اگه پولت میرسه xperia mini pro بگیر . صفحه اش فکر کنم اندازه x8 و کیبورد داره و دوربینش ......

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
x10 رو نمي دونم ولي با x8 sms نوشتن خيلي سخته . پدرت درمياد تا ياد بگيري . داش من چند ماهه خريده هنوز عادت نكرده . لمسي اش فوق العاده خووب كار ميكنه ولي تو پيامك ضعيفه ....

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
من هر دو گوشی رو داشتم. xperia x10 mini pro برای اس ام اس دادن بسیار گوشی خوبی هست و کیبورد راحتی داره. کلاً یه گوشی جمع و جور ، کامل و کارا هست. تنها مشکلی که داره اینه که رزولوشن صفحه پایین هستش ، و به همین دلیل ، بسیاری از بازیهای اندرویدی رو نمیتونی روش درست اجرا کنی. خیلی از بازیها یا اجرا نمیشن یا اگه اجرا بشن یه قسمتی از محیط بازی خارج از صفحه قرار میگیره و بهش دسترسی نداری.

x8 گوشی خیلی کاملی هست. رزولوشن صفحه اش هم به اندازه ای هست که اکثر بازیها رو بتونی اجرا کنی. برای اس ام اس دادن صفحه اش کوچیکه و بیشتر به درد خانوما میخوره که انگشتهای ظریفتری دارند. که البته این مشکل رو من با برنامه ای به نام Smart Keyboard حل کردم. به طوریکه در حالت دیفالت ، کیبورد مجازی گوشی در موقعیت Portrait (عمودی) qwerty هست ، و چون تمامی حروف الفبا رو توی این صفحه ی کوچیک جا داده ، دکمه ها کوچک شدن ، و تایپ کردن رو سخت کردن. ولی وقتی که برنامه Smart Keyboard رو نصب کنی ، در کنار قابلیتهای دیگه اش ، میتونی کیبورد Alpha-Naumeric و Half-qwerty رو برای حالت Portrait فعال کنی ، که باعث میشه دکمه ها بزرگتر بشن ، ولی در عوض روش تایپ کردن ، مثل تایپ با یه گوشی خیلی ساده میشه. یعنی مثلاً برای رسیدن به حرف b باید 2 بار دکمه ی عدد 2 رو لمس کنی. برای رسیدن به حرف o باید 3 بار دکمه ی عدد 6 رو لمس کنی و...

در کنار این موارد باید به چند مورد دیگه هم توجه داشته باشی :

1. دوربین x10 mini pro با کیفیت 5 هست ولی x8 کیفیتش 3.12 هست. البته اگه واقعاً به کیفیت عکس بخواین بها بدین ، هیچ کدوم در حدی نیستند که اصلاً بشه روشون حساب کرد. این اختلاف تقریباً 2 مگا پیکسلی هم واقعاً چیزی رو عوض نمیکنه. میشه گفت صرفاً فقط حجم و رزولوشن عکس رو بالاتر میبره ، چون هر دو گوشی از نظر فوکوس و ثبت جزییات و رنگ بندی بسیار در حد متوسطی قرار دارند.

2. x10 mini pro دارای قاب پشت مات هست و به همین دلیل هم جای انگشت روش نمیمونه هم اینکه خیلی سخت روش خط و خش مشهود میوفته. در صورتی که قاب پشت x8 از جنس براق و رنگ بندی متالیک هست ، که هم بسیار راحت جای انگشت روش میمونه ، هم خیلی رواحتتر میتونه روش خط و خش بیفته.

3. سایز صفحه ی x8 بزرگتر از x10 mini pro هست ، و به همین خاطر گزینه ی بهتری برای تماشای فیلم و عکس و بازی کردن هست.

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.;)

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
من x8 رو دست یکی از دوستان دیدم واقعا دل ادم رو میزنه بنظرم min pro رو بگیری بهتره

بالا