• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بی معرفتی! آنهم در این حد؟

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این نوشته ربطی به برنامه موویل تایپ ندارد، اما از آنجا که نوشته قبلی داشت و این نوشته به آن مربوط است، آن را در همینجا پست می کنم.
طبیعتا ادمین این سایت حق دارد که این پست را دلیت و یا منتقل کند.
اما موضع شکایت: راستش من از تک تک کسانی که در این فوروم و مخصوصا در قسمت موویل تایپ آن فعال هستند شاکی هستم!
از اینکه می بینم اگر احسان در پای یک نوشته نظری بدهد، چند نفر دیگر پشت سر او نظر می دهند و اگر احسان چیزی ننویسد، انگار که همگی خود را به فراموشی می زنند، شاکی هستم.
احسان بخاطر درس و همینطور کار کردن و کارهای شخصی خودش، ممکن است که نتواند در پای هر نوشته چیزی بنویسد. (هر چند که خود احسان هم گاهی کوتاهی نمی کند) اما بقیه کسانی که در این فوروم می ایند و می روند و اطلاعاتی در مورد سوالها دارند که اینطور نیستند!
من نمی گویم آنها بیکار هستند و یا وقتشان بی ارزش است، اما می گویم چطور همین بچه ها اگر "احسان نامی" چیزی در زیر یک سوال بنویسند فرصت پیدا می کنند و آنها هم می نویسند و اگر احسان ننویسد آنها هم یادشان می اید که وقت طلاست!
به هرحال هر کدام ازما آدمها در کاری و یا رشته ای تخصص داریم و می توانیم گاهی اوقات محض رضای خدا و یا محض راه انداختن کار مردم چند دقیقه ای از وقتمان را برای آنها بگذاریم.( که کسانی که آشنایی با موویل تایپ دارند و در این سایت هستند، اینکار را معمولا خیلی کم می کنند)
از آنجا که نود و نه درصد بچه ها یی که اینجا هستند مثل خودم پسر هستند این را هم اضافه کنم.
کافی هست که مسنجرمان باز باشد و یک نفر با اسم مونث یک پی ام برایمان بفرستد! آن شب یا روز می توانیم تمام شب و یا تمام روز را آنلاین بمانیم و به خانمی که همزمان مشغول لاس زدن به با ده تا پسر هست و هر ده دقیقه یکبار سه کلمه برایمان تایپ می کند، به سر فرصت جواب دهیم و باز برای فرستادن سه کلمه بعدی بین ده دقیقه تا نیم ساعت منتظر باشیم، و آویزان!
اما همین ما، مثلا حاضر نیستیم پنج دقیقه برای "سهراب نامی" که در یکی از کارهای ساده موویل تایپ گیر کرده، وقت بگذاریم و برایش چهار کلام تایپ کنیم و تازه کلی هم منت سرش بگذاریم که برایت وقت گذاشتیم و او ( سهراب نامی) بین هر سه کلمه که می نویسد یکبار کلمه "لطفا" و یا "ممنون" را به کار می برد تا به آنها بگوید که قدر دان است.
آقایانی که در این فوروم و در قسمت موویل تایپ هستید، کارتان خیلی درست است بابا! احسان جان شما از همه کار درست تر هستی رفیق!
پ.ن: همانطور که اول نوشته توضیح دادم ادمین سایت مختار است که در صورت صلاح ندانستن این نوشته را دیلیت کرده و یا به یک جایی در سطل زباله این سایت منتقل کند!
با احترام
«سهراب از آنطرف دنیا»

sok0te-marg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سهراب نام جان
من كه اينجوري فكر نمي كنم
من از وقتي كه اينجا عضو شدم
و سوالي مطرح كردم
دوستان لطف كردن و جواب دادن
و بدون منت اطلاعاتي كه خودشون داشتن رو در اختيار من هم گذاشتن
.............................
اما يه موقع مي شه شايد كسي چيزي رو نمي دونم و اگه مي دونه نمي خواد به كسي ياد بده
اما اين مدت بچه ها لطف كردن و اگه كسي سوال داشته تا تونستن كمكش كردن
اين نظر منه

pejman1358

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sohrab :
این نوشته ربطی به برنامه موویل تایپ ندارد، اما از آنجا که نوشته قبلی داشت و این نوشته به آن مربوط است، آن را در همینجا پست می کنم.
طبیعتا ادمین این سایت حق دارد که این پست را دلیت و یا منتقل کند.
اما موضع شکایت: راستش من از تک تک کسانی که در این فوروم و مخصوصا در قسمت موویل تایپ آن فعال هستند شاکی هستم!
از اینکه می بینم اگر احسان در پای یک نوشته نظری بدهد، چند نفر دیگر پشت سر او نظر می دهند و اگر احسان چیزی ننویسد، انگار که همگی خود را به فراموشی می زنند، شاکی هستم.
احسان بخاطر درس و همینطور کار کردن و کارهای شخصی خودش، ممکن است که نتواند در پای هر نوشته چیزی بنویسد. (هر چند که خود احسان هم گاهی کوتاهی نمی کند) اما بقیه کسانی که در این فوروم می ایند و می روند و اطلاعاتی در مورد سوالها دارند که اینطور نیستند!
من نمی گویم آنها بیکار هستند و یا وقتشان بی ارزش است، اما می گویم چطور همین بچه ها اگر "احسان نامی" چیزی در زیر یک سوال بنویسند فرصت پیدا می کنند و آنها هم می نویسند و اگر احسان ننویسد آنها هم یادشان می اید که وقت طلاست!
به هرحال هر کدام ازما آدمها در کاری و یا رشته ای تخصص داریم و می توانیم گاهی اوقات محض رضای خدا و یا محض راه انداختن کار مردم چند دقیقه ای از وقتمان را برای آنها بگذاریم.( که کسانی که آشنایی با موویل تایپ دارند و در این سایت هستند، اینکار را معمولا خیلی کم می کنند)
از آنجا که نود و نه درصد بچه ها یی که اینجا هستند مثل خودم پسر هستند این را هم اضافه کنم.
کافی هست که مسنجرمان باز باشد و یک نفر با اسم مونث یک پی ام برایمان بفرستد! آن شب یا روز می توانیم تمام شب و یا تمام روز را آنلاین بمانیم و به خانمی که همزمان مشغول لاس زدن به با ده تا پسر هست و هر ده دقیقه یکبار سه کلمه برایمان تایپ می کند، به سر فرصت جواب دهیم و باز برای فرستادن سه کلمه بعدی بین ده دقیقه تا نیم ساعت منتظر باشیم، و آویزان!
اما همین ما، مثلا حاضر نیستیم پنج دقیقه برای "سهراب نامی" که در یکی از کارهای ساده موویل تایپ گیر کرده، وقت بگذاریم و برایش چهار کلام تایپ کنیم و تازه کلی هم منت سرش بگذاریم که برایت وقت گذاشتیم و او ( سهراب نامی) بین هر سه کلمه که می نویسد یکبار کلمه "لطفا" و یا "ممنون" را به کار می برد تا به آنها بگوید که قدر دان است.
آقایانی که در این فوروم و در قسمت موویل تایپ هستید، کارتان خیلی درست است بابا! احسان جان شما از همه کار درست تر هستی رفیق!
پ.ن: همانطور که اول نوشته توضیح دادم ادمین سایت مختار است که در صورت صلاح ندانستن این نوشته را دیلیت کرده و یا به یک جایی در سطل زباله این سایت منتقل کند!
با احترام
«سهراب از آنطرف دنیا»
خوب هر چی باشه احسان رئيسه و بايد پای همه چی مهر بزنه ولی هر چند من هم دوست دارم که احسان پاسخ سوالاتمو بده برخی اوقات عاليجنابان ديگه پاسخ می دهند که مفيد هم واقع می شه! ولی پاسخ بعضی مسائل رو که مل روز هم روشنه آقايان تنبليشون می آد و به هم پاس می دن تا بره پائين و همه يادشون بره! اون موقع هست که شما بايد خودت بری يه ريپلای بدی تا بياد بالا ولی اصولاً احسان خيلی مهربونه و همه سوالا رو جواب می ده مثل اين سوال رو. اصولاً تمامی آدمای کله کامپيوتری بايد نون بخورن ديگه برای همين نمی تونن جواب شما رو بلافاصله بدن. هيچکجای دنيا هم رسم نيست که بلافاصله بعد از مطرح شدن سوالی توی فروم جوابش داده بشه. (فروم با هلپ دسک خيلی فرق می کنه) به هر حال برو زبونتو آب بکش چون برو بچز اينجا هيچ کدوم اهل دختر بازی نيستن. مثلاً همين الان يه دختری به من ايميل داده و يه سوال در باره قرار دادن فلش در وبلاگش کرده و من هم جواب ندادم!!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
منم مخالف با حرفت . به نظر من دوستاني كه اينجا عضو هستند خيلي راحت اطلاعاتشونو در اختيار ديگران ميذارن . كلا به نظر من اين فروم يك فروم فعال و دست جمعيه :rolleyes:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اصلا اينطوري نيست ... اين فوروم هر چيز بدي داشته باشه ... اين رو ميدونم كه هر كس هر چيزي بلد باشه .. دريغ نميكنه !

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از azemati :
اين حرفت خيلي واسه عجيبه. من كه نديدم اينطور باشه.

يه مثال عمليشو بزن. :wacko:
آقا یک نمونه آن سوالی که من در مورد اسپم ها در نظر خواهی کردم.
احسان زیر نوشته من یک راهنمایی گذاشت که من آن را اجرا کردم، ولی با یک ارورر مواجه شدم.
احسان دوباره نوشت که یک ارورر زیر نظر خواهی است که من آن را با کمک کسی که در این فرورم نیست حل کردم و آن ارور از زیر نظرخواهی رفت. ولی باز هم نمی شد چیزی در نظری خواهی فرستاد.
این را نوشتم و از آن روز آن نوشته چند تا نوشته پائین تر بدون جواب مانده است. الان چندین روز است که هیچکس اصلا در ان چیزی ننوشته.
یک توضیح را اضافه کنم.
آن اینکه من این نظر در کله ام نیست که بچه های اینجا وظیفه جوابگویی دارند. اما مطمئن هستم اگر مثلا احسان دوباره چیزی زیر آن نوشته می گذاشت بقیه هم آنقدر می گفتند تا آن مشکل برطرف می شد!
امیدوارم که این نمونه واضح باشد.
احسان که یا واقعا فرصت ندارد و یا که نیست و من نمی دانم که چه می کند و اصلا توقعی از او نیست.
منتها اینکه مثلا الان بعد از چند روز هنوز جواب یک پیغام خصوصی دو خطی را نداده، برای من دلخوری به وجود آمده.
با تمام علاقه ای که به احسان از روز اول وبلاگ نویسی اش تا به امروز دارم.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به هيچ وجه نمي‌تونم قبول كنم! حالا شايد اون يه مورد خاص بوده ... :hmm:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از azemati :
به هيچ وجه نمي‌تونم قبول كنم! حالا شايد اون يه مورد خاص بوده ... :hmm:
خوب رفيق يك كلمه بگو تو هر چي بگي من قبول نمي كنم و من هم خفه ميشوم!
خودت نوشتي يك مثال بياور . من هم مثال آوردم.
حالا شما باور ميكنيد يا نه ديگه اين عقيده شما هست.
من مثال آوردم و شما با ديدن مثال باز حرف خودت را زدي.
باز هم تكرار كنم كه من نمي گم اينجا اصلا كمك نميشه و از اين حرفها. مخصوصا خود احسان و فكر ميكنم خود تو كه قبلا با يك آواتر ديگه بودي به بچه ها زياد كمك ميكني.
ولي اين خبرها هم اينجا هست.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
سهراب جان من هم باهات موافقم. البته قصد جسارت به هیچکدوم از دوستان رو ندارم ولی اگه مثال میخوایین این هم مثال.
http://forum.persiantools.com/t12577.html
من این تاپیک رو باز کردم. بعد از 5 روز احسان جان لطف کردن و جواب سوال من رو دادن. دقیقا 17 دقیقه بعد یه دوست دیگه جوابم رو داد.
ولی قبل از اینکه احسان جواب بده هیچ کس محل نمیذاشت.
حالا بازم بگین که نه درست نیست.
در مورد اینکه اگه طرف دختر باشه همه قربونش میرن هم کاملا و 100 درصد موافقم و بزرگترین دلیل تنفر من از پسرای ایرونی همینه. اگه قبول ندارین حاضرم شرط ببندم. در ضمن واسه این مورد هم مثال دارم. وارد این دو لینک بشید
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=7591&page=12&pp=15
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=7591&page=13&pp=15
دختری به نام نازی وارد فروم شد. تحویل گرفتن رو داشته باشید. نازی جون خوش اومدی صفا آوردی.....
ولی وقتی من اولین پستم رو اینجا دادم فکر نکنم یه نفر واسه ورود من سلام هم داده باشه.
من کاملا و صددرصد با حرفهای سهراب موافقم و اگه بازم کسی بگه که سهراب اشتباه میکنه دیگه باید ......
اگه جسارتی شد من رو ببخشید چون واقعا قصد جسارت ندارم و فقط میخوام به اونایی که ادعای رفاقت میکنن بگم که اینجوریاست.
بازم شرمنده
موفق باشید

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
در مورد اون مثالت. ممكنه كه پستت رفته بوده پايين. احسان ديده، ريپلي زده بعد كه اومده بالا بقيه هم ديدن. همين!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
در مورد اینکه اگه طرف دختر باشه همه قربونش میرن هم کاملا و 100 درصد موافقم و بزرگترین دلیل تنفر من از پسرای ایرونی همینه.
یعنی دختری/؟؟؟؟؟ :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: (ماریا اطهر؟؟)
ولی من حرفت رو زیاد قبول ندارم
ملت البته بیشتر تو ازاد پلاسند ولی اینطور هم همیشه نیست که سوال بی جواب بمونه(حداقل نیمی از موارد)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
در مورد اینکه اگه طرف دختر باشه همه قربونش میرن هم کاملا و 100 درصد موافقم و بزرگترین دلیل تنفر من از پسرای ایرونی همینه.
یعنی دختری/؟؟؟؟؟ :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: (ماریا اطهر؟؟)
ولی من حرفت رو زیاد قبول ندارم
ملت البته بیشتر تو ازاد پلاسند ولی اینطور هم همیشه نیست که سوال بی جواب بمونه(حداقل نیمی از موارد)

athar

Registered User
لایک‌ها
8
آخه نکته جالب اینجاست که وقتی احسان پست رو دید بقیه دیدن.
راستی سهراب جان من با یک حرفت مخالفم و اون اینکه گفتی احسان هم بعضی اوقات بازیگوشی (کم کاری) میکنه. البته میدونم که گفتی خیلی کم. ولی من با همینم مخالفم. احسان هر کمکی از دستش بر بیاد انجام میده.
حرف تورو هم قبول دارم مهرداد جان. ولی مساله چیز دیگه ای هست. اینکه اگه ببینن طرف دختره .... چکار میکنن و اگه پسر باشه چکار میکنن.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان
از اينكه ديگر نمي تونم مثل سابق به اين فورم سر بزنم خيلي معذرت ميخوام. در واقع اين چيزي كه سهراب عزيز نوشتند بيشتر مربوط به كم كاريهاي من ميشه....
از شما دوستان خواهش مي كنم براي اينكه اين قضيه به جاهاي باريك كشيده نشه لطفا اين بحث رو ادامه ندهيد. :)

بالا