• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاثیرات هاست بر سئو

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام

تعدادی از دوستای خودم گله مند بودن از اینکه چرا با اینکه سایتشون از سئوی خوبی برخورداره ولی ایندکساشون بالا نمیره و یا بازدیدشون به نسبت کمه !

چیزی که تجربه کردم بهم میگه که هاست خیلی توی ایندکس شدن مطالب که یکی از رکن های سئو هست تاثیر داره . ممکنه هاستینگ بنا به دلایلی میزان دسترسی روبوت های گوگل و کلا خزنده ها رو محدود کنن و یا چون آپتایم بالایی ندارن مشکل ایجاد کنن.همین طور یکی از عواملی که توی لود سایت تاثیر داره هاسته!

(تجربه ثابت کرده که وب سرور های لایت اسپید به نسبت بهتر از باقی وبسرور هاست.البته بحث تخصصیش رو میزادم بعهده بقیه دوستان)

خود من سایتی داشتم که روی یکی از شرکت های بزرگ هاست میشد ولی متوجه شدم ایراد داره و سرعت لودم و ایندکسم پایینه عوض کردم والان مشکلی ازون بابت نداره ...

این تاپیک رو زدم تا دوستان بدونن که هاست هم در نوع خودش بی تاثیر نیست و میخواستم یکم هم در این مورد بحث کنیم. شاید تجربه ای که توی این زمینه کسب کردم اتفاقی بوده و شاید به عوامل دیگه بستگی داشته . . .

منتظر نظرات دوستان هستم . . .

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
الان سایت من که رو سرور پرشین تولزه و لایت اسپید نیست یعنی خوب نیست و بده :D

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
کملا تایید میشه ... من اول از یکی از این سایت های نامعتبر ایرانی هاست گرفته بود و سرعت سایت به طرز فجیهی پایین بود ... بعد به نت افراز انتقال دادم و سرعت خیلی بالا رفت .. درست حدود 3 روز بعد تعداد ورودی گوگل یک و نیم برابر شد .
به همه دوستان توصیه میکنم حتما از یه هاستینگ خوب هاست بگیرن .

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
کملا تایید میشه ... من اول از یکی از این سایت های نامعتبر ایرانی هاست گرفته بود و سرعت سایت به طرز فجیهی پایین بود ... بعد به نت افراز انتقال دادم و سرعت خیلی بالا رفت .. درست حدود 3 روز بعد تعداد ورودی گوگل یک و نیم برابر شد .
به همه دوستان توصیه میکنم حتما از یه هاستینگ خوب هاست بگیرن .

رحیم شما که آیپی اختصاصی گرفتی تاثیری داشت واست؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
‫افزایش سرعت و امنیت سایت خود با CloudFlare‬
از یک لحاظ بده اون بازدید کننده اگر اسپم مثلا شناخته بشه بیشترشون حال ندارند کد کپچا وارد کنند واون بازدید کننده می پره
این کمپلت من گیج کرده

یکم زیر دیپلمی یکی صحبت میکنه
در مورد تاثیر هاست حالا سئو نه روی بازدید وخزنده ها

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
هاستی که مداوم Down هست
هاستی که ویروسی شده
هاستی که SPAM هست یعنی سایتهای اسم روش هستند و IP اش Black List شده ( قبل از خرید حتما IP سایت رو چک کنید که BlackList نباشه )

CloudFlare هم سرویس مجانی اش بیشتر سایت شما رو کند میکنه تا سریع تر ..

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
رحیم شما که آیپی اختصاصی گرفتی تاثیری داشت واست؟

رو بازدید که تاثیری نداره ... وقتی آی پی شما با چندین سایت دیگه مشترک باشه اگه یکی از اون سایت ها تو گوگل بلوک بشه بقیه سایت ها هم به فنا میرن ... از جمله سایت شما !
آی پی اختصاصی بیشتر واسه این قضیه هست ..

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
رو بازدید که تاثیری نداره ... وقتی آی پی شما با چندین سایت دیگه مشترک باشه اگه یکی از اون سایت ها تو گوگل بلوک بشه بقیه سایت ها هم به فنا میرن ... از جمله سایت شما !
آی پی اختصاصی بیشتر واسه این قضیه هست ..

این حرفت رو قبول ندارم پس گوگل وبمستر این وسط چی کارس ؟؟
گوگل از روی همون گوگل وبمستر خودش میتونه بفهمه یه سایت اسپم هست یا نه و دیگه نیازی نداره بیاد به دلیل اینکه ip یه سایت بلوک شده شما رو هم بلوک کنه .
در ضمن الان بیش از 60 درصد سایتهای ایران و جهان روی سرورهای اشتراکی هستن یعنی الان همه سایتها رو خطر بلوک شدن تهدید میکنه؟؟

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
این حرفت رو قبول ندارم پس گوگل وبمستر این وسط چی کارس ؟؟
گوگل از روی همون گوگل وبمستر خودش میتونه بفهمه یه سایت اسپم هست یا نه و دیگه نیازی نداره بیاد به دلیل اینکه ip یه سایت بلوک شده شما رو هم بلوک کنه .
در ضمن الان بیش از 60 درصد سایتهای ایران و جهان روی سرورهای اشتراکی هستن یعنی الان همه سایتها رو خطر بلوک شدن تهدید میکنه؟؟

خب وقتی آی پی دو تا سایت یکیه به نظر تو وقتی یکی از سایت ها با اون آی پی بلوک میشه رو سایت دیگه تاثیری نداره ؟
به هر حال منم اینو شنیده بودم ... شاید هم اینطوری نباشه ..
دوستان بیان ما رو راهنمایی کنن ممنون میشیم ;)

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
خب وقتی آی پی دو تا سایت یکیه به نظر تو وقتی یکی از سایت ها با اون آی پی بلوک میشه رو سایت دیگه تاثیری نداره ؟
به هر حال منم اینو شنیده بودم ... شاید هم اینطوری نباشه ..
دوستان بیان ما رو راهنمایی کنن ممنون میشیم ;)

حرف شما درسته ! وقتی IP بلاک بشه سایتهای روی اون IP همگی دچار اشکال میشن .. وقتی که یک سرور با یک IP خاص مثلا ویروسی باشه .. سایت شما هم ویروسی تشخیص داده میشه و بلاکه میشه .. ( پیغام Malware ) ..

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
معمولا یه آی پی که بلوک می شه می زنند تمام آی پی های تو رنج اون کلاس رو بلوک می کنند

زمانی هم ایمیل بزنید توضیح بخواین می گن شما از یه شرکتی سرویس گرفتید که spam friendly هست یعنی دوست اسپمرهاست !
بعد می گن هاستتون رو عوض کنید تا از بلک لیست درتون بیاریم , این در شرایطی هست که بی گناه باشید... ( البته اگه صاحب هاستینگ پول بده می تونه آیپی رو درست کنه مشتری هارو نگه داره )

اگر گناه کار باشید قضیه سخت تره و باید هم به هاست و هم به شرکتی که شما رو انداخته تو بلک لیست خسارت بدید تا درتون بیاره - البته اینجا هاست هم می سوزه... از نظر سازمان های Anti spam هاست همیشه مقصره ... و باید 0 spam tolerance داشته باشه... یعنی تحمل حتی یک تخلف اسپم هم نداشته باشه...

عرض شود که اسپم فقط ایمیل ناخواسته نیست... فرستادن بکلینک زیاد... تولید انبوه صفحه و اینجور ترفند ها اسپم شناخته می شه

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
گوگل براساس یک سری معیارها میتونه تشخیص بده سایت شما کجا بنا شده
اگر ایپی سایت شما نزدیک به محل زندگی خودتون باشه به نفع خودتونه برای Local Search
این نکته ی خوبش بود بدی نبود :دی

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
(تجربه ثابت کرده که وب سرور های لایت اسپید به نسبت بهتر از باقی وبسرور هاست.البته بحث تخصصیش رو میزادم بعهده بقیه دوستان)

آخه برادر من چه ربطی به وب سرور و لایت اسپید داره مردم رو گمراه نکن الکی

بالا