• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاثیر اجاکس روی سئو

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم تو وب شنیدم استفاده از اجاکس تو قالب باعث میشه رباط های گوگل نتونن وارد سایت شن یعنی اونجور که مشخصه گوگل اعلام کرده سایت های اجاکس رو کنار میزاره من تا دیروز از یه افزونه برا اجاکس کردن سایت استفاده میکردم روی قالب وردپرس که خودش اجاکس نداره فقط با یه پلاگین انجام میشد سوالم اینه که این موضوع تاثیر اجاکس روی سئو و گوگل چقدر مهمه؟ و اصلا درسته؟اگه اساتید یه نظر بدن بهتره که استفاده رو ادامه بدم یا نه چون این اجاکس کردن خیلی کار با سایت رو راحت کرده بود کاربرا هم مرتب تشکر میکردن و راحت بودن

Mpro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
اول باید بگم که موردی رو میگین اصلا معتبر نیست اینکه سایت هایی که از قابلیت آجاکسی استفاده میکنن رو کنار میزاره اگر اینجور باشه که الان سایت دیگه نباید ایندکس بشه و همینطور در نتایج گوگل دیده نشه!
البته به مکان مورد استفاده و سایت هم بستگی اینکه شما چگونه و در کجا استفاده کنید گاها شاید در جایی این قابلیت استفاده بشه که در اون قسمت باعث ایجاد اختلال برای ربات ها بشه و اون قسمت توسط ربات ها مشاهده نشه البته این احتمال بسیار کم است که برای اطمینان نیاز به برسی فنی سایت دارد.

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
من از خودم نگفتم تو نت جستجو کردم فرم های ایرانی و خارجی خیلیاشون بحث هایی در مورد این موضوع کردن که اجاکس روی ایندکس مطالب و بررسی توسط رباط ها تاثیر منفی داره حتی نوشته شده چند سال قبل گوگل خودش اعلام کرده از بررسی سایت های اجاکس خودداری میکنه حالا نمیدونم این موضوع الان حل شده یا باز به همون شکله

hosein_nm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
تاثیری نداره مگه برای سایت های تک صفحه ای

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
از اجاکس استفاده نکنید در مبانی طراحی وب سایت فقط به عنوان یک استاندارد ازش استفاده میشه و در مبانی سئو هیچ تعریفی براش نیمده ، تاثیر نامشخص

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
راستش انقدر سایت رو جذاب و کاربر پسند میکنه که وسوسه شدم که ادامه بدم چون طی 2 سال که اجاکس بود ورودی های گوگلم هر چند کند بالا میرفت اما به هر حال در حال پیشرفت بود هنوزم هست برا همین گذاشتم اجاکس بمونه ببینم چی میشه اگه نتیجه نداد برش میدارم اخه اکثر کاربرای ثابتی که دارم به خاطر همین اجاکس بودنه که با این وضح اینترنت راحت تر مطالب رو پیدا کنن وگرنه امتیازی نسبت به بقیه سایت ها نداره که کاربر بخواد بین این همه سایت خوب بیاد سایت من کتاب بگیره

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
راستش انقدر سایت رو جذاب و کاربر پسند میکنه که وسوسه شدم که ادامه بدم چون طی 2 سال که اجاکس بود ورودی های گوگلم هر چند کند بالا میرفت اما به هر حال در حال پیشرفت بود هنوزم هست برا همین گذاشتم اجاکس بمونه ببینم چی میشه اگه نتیجه نداد برش میدارم اخه اکثر کاربرای ثابتی که دارم به خاطر همین اجاکس بودنه که با این وضح اینترنت راحت تر مطالب رو پیدا کنن وگرنه امتیازی نسبت به بقیه سایت ها نداره که کاربر بخواد بین این همه سایت خوب بیاد سایت من کتاب بگیره

بله دقیقا ، همونطور که عرض کردم در طراحی سایت بسیار میتونه به جذابیت اضافه کنه ، اما چون توی سئو هنوز به صورت تخصصی مورد نقد و بررسی قرار نگرفته مشخص نیست که چه تاثیری میتونه داشته باشه ، معمولا توی موارد جزئی اجاکس اضاف میکنن مثلا ثبت دیدگاه ، در موارد کلی تر مثلا مرور بین صفحات کمتر متداول هست در هر حال تاثیر نامشخصی داره با اطمینان نمیشه گفت مضر هست یا بی تاثیر

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم تو وب شنیدم استفاده از اجاکس تو قالب باعث میشه رباط های گوگل نتونن وارد سایت شن یعنی اونجور که مشخصه گوگل اعلام کرده سایت های اجاکس رو کنار میزاره من تا دیروز از یه افزونه برا اجاکس کردن سایت استفاده میکردم روی قالب وردپرس که خودش اجاکس نداره فقط با یه پلاگین انجام میشد سوالم اینه که این موضوع تاثیر اجاکس روی سئو و گوگل چقدر مهمه؟ و اصلا درسته؟اگه اساتید یه نظر بدن بهتره که استفاده رو ادامه بدم یا نه چون این اجاکس کردن خیلی کار با سایت رو راحت کرده بود کاربرا هم مرتب تشکر میکردن و راحت بودن

از اجاکس استفاده نکنید در مبانی طراحی وب سایت فقط به عنوان یک استاندارد ازش استفاده میشه و در مبانی سئو هیچ تعریفی براش نیمده ، تاثیر نامشخص

بله دقیقا ، همونطور که عرض کردم در طراحی سایت بسیار میتونه به جذابیت اضافه کنه ، اما چون توی سئو هنوز به صورت تخصصی مورد نقد و بررسی قرار نگرفته مشخص نیست که چه تاثیری میتونه داشته باشه ، معمولا توی موارد جزئی اجاکس اضاف میکنن مثلا ثبت دیدگاه ، در موارد کلی تر مثلا مرور بین صفحات کمتر متداول هست در هر حال تاثیر نامشخصی داره با اطمینان نمیشه گفت مضر هست یا بی تاثیر

تاثیر Ajax کاملا ارتباط داره با URL . وقتی Ajax Base باشه، و نمایش محتوا وابسته به کلیک روی کلید یا لینکی باشه و با request به یک URL ، محتوا نمایش داده نشه، ضرر دار هست.خط قرمزش اینجاست.اطلاعات بیشتر:
https://seorooz.net/best-url-structure/#crayon-57109bbe21c5a284868941

Last edited:

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
تاثیر Ajax کاملا ارتباط داره با URL . وقتی Ajax Base باشه، و نمایش محتوا وابسته به کلیک روی کلید یا لینکی باشه و با request به یک URL ، محتوا نمایش داده نشه، ضرر دار هست.خط قرمزش اینجاست.اطلاعات بیشتر:
https://seorooz.net/best-url-structure/#crayon-57109bbe21c5a284868941
انتظار داشتم منبع بین المللی و رسمی رو در این رابطه لینک کنید دوست عزیز ،
همونطور که عرض کردم در موارد جزئی میشه استفاده کرد در مرور بین صفحات توجیه ناپذیر هست استفاده از اجاکس و هنوز مشخص نیست چ تاثیری داره

Last edited:

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
مثل اینکه این موضوع همیشه دو نوع نگرش بهش وجود داره من کل سایتم الان اجاکسه اگه تاثیر بد داشت باید تا حالا خودشو نشون داده بود اما هیچ تاثیری ندیدم

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
مثل اینکه این موضوع همیشه دو نوع نگرش بهش وجود داره من کل سایتم الان اجاکسه اگه تاثیر بد داشت باید تا حالا خودشو نشون داده بود اما هیچ تاثیری ندیدم
ولی توصیه میکنم به این شکل استفاده نکنید

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
اخه نمیتونم ازش به این راحتی بگذرم هر موقع دیدم تاثیر منفی تو رتبه گوگلم ایجاد کرده برش میدارم تا الان خوب بوده

بالا