• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاثیر اپارات به عنوان بک لینک

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام دوستان به نظرتون نظرات اپارات به صورت بک لینک می تونه مفید فایده باشه ؟

من3 کانال در اپارات دارم با بیش از 8 هزار لینک نمی دونم ارزششو داره در بخش نظرات به صورت بک لینک خودم نظر بدم یا نه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
نمیتونی لینک بزاری زرنگ :D

لینک در نظرات کار نمیکنه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
من چندتا سایت رو دیدم٬ اما برعکس همون متنی که برای عنوان سایتشون (مثلا چشمگیر) انتخاب کردن رو میزارن برای شبکه آپاراتشون٬ با این کار فقط رتبه آپاراتشون توی گوگل میاد بالا.

Sami@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
پارسال یه کانال داشتم با روزانه 2000 بازدید لینک مورد نظر سایتم رو میذاشتم تو قسمت ادرس اینترنتی
بازدیدم از 1000 آیپی به 1200 آیپی رسید :rolleyes: طولی نکشید که 1 کانال من به 70 کانال رسید :general709:
اون موقع تاثیر خوبی داشت ولی الان قدرت اتوریتیش پایین هستش و تاثیرش زیاد نیست :general711:

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
من 3 کانال دارم با بازدید روزانه 40 هزار ایپی در حال حاضر قصد دارم به صورت تبلیغاتی استفاده کنم اما خوب گفتم شاید بد نباشه بک لینک هم بگیرم چون تعداد ویدیو هام خیلی بالاست و یک خاصیت جالب هم اپارات داره اینه که من فلان لینک رو که بزارم اگر کسی بخواد اون لینک رو بزاره انتهای بارگزاری می گه قبلا اپلود شده و نفر دومی نمی تونه اونو بزاره مگر اینکه از جای دیگه ای لینکشو پیدا کنه که خوب زمان بر و سخته

Sami@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
من 3 کانال دارم با بازدید روزانه 40 هزار ایپی در حال حاضر قصد دارم به صورت تبلیغاتی استفاده کنم اما خوب گفتم شاید بد نباشه بک لینک هم بگیرم چون تعداد ویدیو هام خیلی بالاست و یک خاصیت جالب هم اپارات داره اینه که من فلان لینک رو که بزارم اگر کسی بخواد اون لینک رو بزاره انتهای بارگزاری می گه قبلا اپلود شده و نفر دومی نمی تونه اونو بزاره مگر اینکه از جای دیگه ای لینکشو پیدا کنه که خوب زمان بر و سخته
یبار با یکی از دوستان تو آپارات شرط بستیم هرکی مراسم توپ طلا رو زودتر بزاره اون که گذاشت من سریع دانلودش کردم یه برش 1 ثانیه زدم با اختلاف گذاشتم :D

بالا