• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاثیر سطح سواد طرفین در زندگی مشترک

سطح سواد زن یا مرد در ازدواج (دو گزینه هم میتوانید انتخاب کنید)

• مرد سوادش باید بیشتر باشه

Votes: 19 44.2%
  • زن باید سوادش بیشتر باشه

Votes: 2 4.7%
  • باید برابر باشه سطح سواد

Votes: 24 55.8%
  • سطح سواد مهم نیست، عشق کافیست!

Votes: 10 23.3%

• Total voters
    43

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

زن و مرد باید سطح سوادشون برابر باشه؟ اگه زن سوادش بیشتر باشه، فکر کنم زندگی تبدیل ب جهنم بشه.

نظرِ شما چیه؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
منظورتون از سواد صرفا مدرک هست؟

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
کسایی که سوداشون بیشتره و تحصیلات دانشگاهی دارند بهتر به همدیگه ابراز علاقه می کنند .

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
در وهله ی اول سواد زوجین باید تقریبا یکسان باشه ، و در وهله ی دوم مرد نباید سوادش کمتر از زن باشه که اوضاع خیلی قاراش میش میشه :دی

در وهله ی سوم زندگی در خانواده هایی که زوجین از سطح سواد بالایی برخوردار هستند بسیار زیبا و جادار میباشد :دی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
درود،

فقط مدرک مد نظرم هست.

مدرک که اصلا مهم نیست :) ... دیگه این روزا همه لیسانس دارن :دی ، منتهی حتی اگر مرد از لحاظ مدرک بالاتر باشه اما واقعا سواد کافی نداشته باشه باز هم نمیتونن زندگی خوبی داشته باشند...

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
الان یه دختری که مثلا لیسانس معماری داره، باسواده؟
نه
درک و سواد اصلا به مدرک ربطی نداره.:)

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
سواد مدرکی که پشمه.

سواد از لحاظ میزان اطلاعات و آگاهی، و همچنین سطح تفکر و دانش در زمینه های مختلف، بایستی در سطحی نزدیک نسبت به هم باشه.

مثلاً یه آدم جاهل که اوج داناییش، زندگینامه یه سری فوتبالیست بیسواده، لیاقتش یه زن/شوهر ابله و کم هوشه در حد خودش...

ولی کسی که دید علمی داره و درک و استفاده ـش از مغزش در حد مناسب رو به بالاس، اگر با یه ازگل ازدواج کنه، زندگیش بعد یه مدت به یه جهنم روحی واقعی تبدیل میشه؛ نه برای طرف ازگل، بلکه برای طرف باهوش تر که باید یه آدم احمق، با تفکرات و مشغله های ذهنی احمقانه سطح پایین رو تحمل کنه...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
اتفاقا من هیمن مشکل رو دارم..
شغلی که من برای خودم انتخاب کردم ربطی با رشته دانشگاهیم نداره..
فقط و فقط بخاطر مغز معیوب جامعه(بخصوص ازدواج) دارم دانشگاهم رو ادامه میدم!!!

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
به نظر من مدرک و سواد مهم نیست ، شعور مهم هست .
وقتی دکتری داشته باشی و بلد نباشی به فرض با همسر یا بچه هات چجوری برخورد کنی اون دکتری بخوره توی سرت
الان توی ایران که ماشاا... همه لیسانس دارن . ولی 80% سر یه کار دیگن ( اگر از این نظر هم منظورتون بوده باشه)

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

من به نظرم بیشتر تفاوت سواد اجتماعی این روزا خطرناکتره

مثلا مرد یا زن وقتی اطلاعات زیادی داره اکثر چیزها رو میدونه مطالعه زیاد داشته حالا اقتصادی سیاسی روانشناسی
قیمت بازارو و میدونه

ولی طرف مقابلش اصلا توی این باغا نیست بیشتر این اختلاف خطرناکتره تا صرفا مدرک تفاوتی

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
به نظر من مدرک و سواد مهم نیست ، شعور مهم هست .
وقتی دکتری داشته باشی و بلد نباشی به فرض با همسر یا بچه هات چجوری برخورد کنی اون دکتری بخوره توی سرت
الان توی ایران که ماشاا... همه لیسانس دارن . ولی 80% سر یه کار دیگن ( اگر از این نظر هم منظورتون بوده باشه)

من به نظرم بیشتر تفاوت سواد اجتماعی این روزا خطرناکتره

مثلا مرد یا زن وقتی اطلاعات زیادی داره اکثر چیزها رو میدونه مطالعه زیاد داشته حالا اقتصادی سیاسی روانشناسی
قیمت بازارو و میدونه

ولی طرف مقابلش اصلا توی این باغا نیست بیشتر این اختلاف خطرناکتره تا صرفا مدرک تفاوتی
فکر میکنم منظورم استارتر در مورد قیاس هایی هست که ممکنه بین طرفین پیش بیاد!!
موضو روی محور روانششناسی هست!!
درست میگم استارتر جان؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
نه فکر کنم صرفا منظور روانشناسی باشه

اگه اینجور باشه بستگی به تعریف سواد داره که این برا هر شخصی متفاوته

اگر به مدرک باشه که دیگه به نظرم اینروزا این چیزا و نمیطلبه
مسائل زندگی اینقدر پیچیده ست که حالا مثلا زنه دکتر باشه مرده فوق لیسانس حالا صرفا بخاطر این بیاد کلاس و طاقچه بذاره این خودش اوج پایین بودن تفکر و سواده

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
نه فکر کنم صرفا منظور روانشناسی باشه

اگه اینجور باشه بستگی به تعریف سواد داره که این برا هر شخصی متفاوته

اگر به مدرک باشه که دیگه به نظرم اینروزا این چیزا و نمیطلبه
مسائل زندگی اینقدر پیچیده ست که حالا مثلا زنه دکتر باشه مرده فوق لیسانس حالا صرفا بخاطر این بیاد کلاس و طاقچه بذاره این خودش اوج پایین بودن تفکر و سواده

خیلی موافقم
اصلا فکر کن همون مثالی که گفتم یه دختری که لیسانس معماری داره
4 سال از عمرشو از 18 - 19 سالگی تا 23 سالگی صرف معادلات ریاضی و ماکت سازی کرده که هیچ توفیری برای آینده ش و هیچ تاثیر مستقیمی تو زندگیش نداره. بیدار موندن های شب امتحان بخاطر حفظ کردن 4 تا معادله ریاضی و استرس های تحصیلی همش بخاطر یه مدرک اوج بی درایتیه.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
یا برابر باشه یا سطح سواد مرد بیشتر از زن باشه.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
بستگی داره ... فضای دانشگاه ( نه هر دانشگاهی ) باعث میشه که یه شخص عادی که تو خانواده معمولی زندگی میکنه فرهنگ اش بالاتر بره و از اون حالت عوام الناسی بودن دربیاد .. خیلی ها هستن دکترا دارن ولی 4 کلمه انگلیسی بلد نیستن صحبت کنند و اطلاعات عمومی خیلی پایینی دارن .. مثل یکی از دوستان که فکر میکرد 2012 دنیا تموم میشه ، دنبال خرید بیسکویت و برنج بود که تاریکی شد گشنگی نمیره .. اون چیزی که من دیدم یه خانم تحصیل کرده مثل زن خانه دار دنبال مثلا طلا و اینها نیست ولی روابط باز میخواد .. یعنی همینطوری که همسر شما هست ، دوست داره که با دوستان پسرش هم سلام علیک داشته باشه .. ولی آدم سنتی معمولا اینجوری نیست و معیارها و نوع زندگی اش خیلی متفاوقته ..

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
درود،

زن و مرد باید سطح سوادشون برابر باشه؟ اگه زن سوادش بیشتر باشه، فکر کنم زندگی تبدیل ب جهنم بشه.

نظرِ شما چیه؟

دمت گرم خودت جوابشو دادی دیگه.
واقعا چالشی شده وارد جزئیات نمیشم.

ولی نظرسنجی رو بد انتخاب کردی. من فقط به مورد 2 رای نمیدم.

Last edited:

anArchist

Registered User
لایک‌ها
104
از اونجایی که تو ایران بیشتر زنان و مردان به بلوغ عقلی نرسیده ازدواج میکنن، خیلی از این موارد هم هدف از ازدواج، چیزی غیر از عشق و علاقه دو طرف به هم هست، از این رو طرفین براشون مدرک تحصیلی، پول و موقعیت اجتماعی مهمه. به نظر من اگر سطح سواد و شخصیت زن و مرد در حد هم باشه، داشتن یا نداشتن تحصیلات یا اینکه کدام مدرک تحصیلی اش بالاتره اهمیتی نداره.
ضمنا خیلی از زنان ایرانی چون محکوم به ازدواج هستند با مردانی که مدرک تحصیلیشون پایین تره ازدواج میکنن و زندگیشون هم جهنم نمیشه.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

پس باید سطح سواد مساوی باشه؟

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
داداش دیگه سواد در جامعه ارزش نداره بخاطر زحمتی که مسولین کشیدن الان 4000تا دکتر بیکار داریم...
حرف اول پول میزنه توی زندگی..که اگه پول نداشته باشی حتی مدرک phd داشته باشی زندگیت جهنمه....

بالا