• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاثیر سیستم های پاپ آپ بر سایت

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
دوستان همونطور که همه می دونیم یکی از راهکار های درآمدی که ما اکثرا مجبور به استفاده از اون هستیم پاپ آپ هست و خب چون آمار سایت های متوسط خریدار چندانی نداره دوباره مجبور به استفاده از سیستم های پاپ آپ هستیم حالا سوال بزرگ این هست که این سیستم ها چه تاثیری روی سایت دارند و خب صد البته می دونید که هر کدوم این سیستم ها چندین پاپ باز می کنن برنامه تلگرام باز می کنن و انواع کد های ناشناخته رو در سایت اجرا می کنن ممنون میشم دوستان با تجربه راهنمایی کنند که اصلا ارزش داره استفاده کنید یا با این کار کمر به نابودی سایت خود می بندیم

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
درود سالار
نظر شخصی منم همینه
بهترین راه برای کسب درآمد وب سایت های متوسط همین پاپ آپ هست
در مورد تاثیر منفی پاپ اپ ریزش بازدید داره اما اگر فقط یک دونه یا نهایتا 2عدد بگذارید اونم پاپ آپی که فقط یک بار در 24 ساعت باز بشه نه با هر مرورگرچندتا باز کنه و کدهای جانبی نداشته باشه تاثیر منفی ناچیزی میتونه داشته باشه.
و دقیقا به همین دلایلی که فرمودید تصمیم به ایجاد زر پاپ گرفتم
با خیال راحت می تونید از کد ها استفاده کنید. هیچ گونه برنامه و کد تبلیغی متفرقه ای داخل کد ها باز نمیشه و خب به دنبال همین موضوع تعرفه ها کمی پایین تر گرفته شده.(هم تبلیغ هم درامد)

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
ببین دوست عزیز از یک طرف گوگل با سایت هایی که از پاپ اپ استفاده می کنن برخورد می کنه از طرفی هم بعضی از کاربران هستن که تا ببینن سایتی از پاپ اپ استفاده می کنه دفعه بعد حتی اگر تو نتایج جستجو هم بیاد دیگه بازش نمی کنن از جمله خود من
به نظر من به جای فکر کردن به کسب درآمد از پاپ اپ باقیه روش ها رو امتحان کنید.

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
ببین دوست عزیز از یک طرف گوگل با سایت هایی که از پاپ اپ استفاده می کنن برخورد می کنه از طرفی هم بعضی از کاربران هستن که تا ببینن سایتی از پاپ اپ استفاده می کنه دفعه بعد حتی اگر تو نتایج جستجو هم بیاد دیگه بازش نمی کنن از جمله خود من
به نظر من به جای فکر کردن به کسب درآمد از پاپ اپ باقیه روش ها رو امتحان کنید.
خب کدوم روش ها برای سایت تنها روش ها پاپ و همکاری در فروشه اونم که اوضاعشون رو می دونید یک هفته میزارید محصولات رو یدونه فروش میره اونم انصرافی یا برگشتی

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
خب کدوم روش ها برای سایت تنها روش ها پاپ و همکاری در فروشه اونم که اوضاعشون رو می دونید یک هفته میزارید محصولات رو یدونه فروش میره اونم انصرافی یا برگشتی
ببین دوست عزیز دوران پاپ اپ و همکاری در فروش به سر اومده بستگی به سایت شما داره مثلا من سایت تخصصی مهندسی عمران دارم محتوا تولید می کنم و افراد خریداری می کنن در سایت بنده پاپ اپ و تبلیغات جایگاهی نداره فقط با تولید محتوا درامد دارم

dezclub

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
سایت به درامد زنده هست البته برای امثال من بهترین راه الان پاپ اپ هست چه بد باشه چه خوب هر کسی هم که بدش میاد نیاد داخل سایت مجبورش که نکردن
اگر پول داری داخل سایتت تبلیغ نزار شاید یک روزی برند شد و درامد خوبی از بنر داشت

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
سایت به درامد زنده هست البته برای امثال من بهترین راه الان پاپ اپ هست چه بد باشه چه خوب هر کسی هم که بدش میاد نیاد داخل سایت مجبورش که نکردن
اگر پول داری داخل سایتت تبلیغ نزار شاید یک روزی برند شد و درامد خوبی از بنر داشت
دوست گرامی منظور من اصلا خوش اومدن یوزر نیست منم دقیقا قبول دارم که سایت باید درآمد داشته باشه اما سوال من اینه که ما وقتی که می بینیم این سیستم ها انواع کد ها رو استفاده می کنن نرم افزار باز می کنن و کانال می خواستم میزان تاثیرشو بدونم که سایتو کلا داغون می کنه یا نه فقط کمی از آمار کم می کنه

dezclub

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
دوست گرامی منظور من اصلا خوش اومدن یوزر نیست منم دقیقا قبول دارم که سایت باید درآمد داشته باشه اما سوال من اینه که ما وقتی که می بینیم این سیستم ها انواع کد ها رو استفاده می کنن نرم افزار باز می کنن و کانال می خواستم میزان تاثیرشو بدونم که سایتو کلا داغون می کنه یا نه فقط کمی از آمار کم می کنه
اهان گرفتم
از نظر من دو حالت داره 1- سایت جایگاهش در گوگل تسبیت شده که در این حالت ضرر کمی داره 2- سایت هنوز جایگاهش در گوگل معلوم نیست در این مورد شاید سایت هیچ وقت به جایگاهش نرسه.
این نظر منه و از روی تجربیات کم خودم میگم منبع هم ندارم

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
پاپ آپ یعنی :
درامد اندک
ضربه مهلک به برندینگ سایت
فراهم کردن موجبات نارضایتی بالای کاربر
بالا بردن Bounce rate سایت
بالا بردن لود سایت
کم ارزش شدن سایت از لحاظ گوگل
ضربه زدن به سئو سایت
تقدیم کاربران ساسیت و هدایت آن ها به سایتی جز سایت خودتان
و......

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
پاپ آپ یعنی :
درامد اندک
ضربه مهلک به برندینگ سایت
فراهم کردن موجبات نارضایتی بالای کاربر
بالا بردن Bounce rate سایت
بالا بردن لود سایت
کم ارزش شدن سایت از لحاظ گوگل
ضربه زدن به سئو سایت
تقدیم کاربران ساسیت و هدایت آن ها به سایتی جز سایت خودتان
و......
حالا هر چی شما و من بگیم هیچ فایده ای نداره
کو گوش شنوا ؟

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
به جای پاک کردن صورتمسئله میشه استفاده درست هم کرد
اگر یه دونه پاپ آپ معتبر داشته باشید(بدون کدهای ایفریم و تلگرامی) مطمئن باشید آنچنان مزاحمتی ایجاد نمیشه. کیفیت را نباید فدای پول کرد حالا یه سایت هر ای پی 40ریال میده هرجور تبلیغ مخفی هم داره یه جایی 15ریال میده پاک و خالصه پس باید سراغ همین اومد
الان سایت های بزرگی هستند با الکسا 200 300 که دارن به راحتی و بدون مشکل از پاپ آپ استفاده می کنند. بازدید روزانشون هم همونه که از اول بوده
ولی وقتی وارد یک سایت میشید ده تا پاپ آپ با هم میپره بیرون و ده تا لایت باکس رو هم باید بست واضحه حال من و شما از هر چی پاپ آپ هست همون لحظه بهم میخوره
در کل به نظر من درامدش به ضررش می ارزه. مگه اینکه تارگت سایت جوری باشه که بدون تبلیغات از بیرون بشه ازش کسب درامد کرد
مثل دوستمون که پروژه عمران میگیره
ولی وقتی یه سایت تفریحی با هزارتا دو هزار ده هزارتا تا ای پی داری درامدی راحتر از پاپ آپ براش وجود نداره

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
سلام
برای کسب درآمد از https://khbartar.blog.ir چه پیشنهادی دارید آی پی روزانه بر اساس گزارش histats.com حدود 25000 ، بالای 90 درصد کاربران موبایلی هستند .

بالا