• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاثیر هاست اشتراکی بر سئو ( لطفا راهنمایی کنید)

togchn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم
من میخواستم یه سایت اختصاصی بزنم و مطالبم هم همه ترجمه شده و آماده هستند تنها مشکلم با هاست است. چون توی خیلی از سایتهای خونده بودم که هاست اشتراکی برای سئو مضره و نمیشه با یه هاست اشتراکی به بازدید زیاد و رتبه بالا در گوگل رسید.حالا از شما دوستان میخوام تجربه هاتون رو در این زمینه بگیید و بگیید که الان من چون بودجم کمه میخوام از میهن وب هاست، هاست بخرم و برای همین میخواستم از شما بپرسم که آیا واقعا این گونه است؟ یعنی واقعا با یه هاست اشتراکی نمیشه به بازدید و رتبه بالا دست یافت؟

haghft

Registered User
لایک‌ها
328
شما اول روی هاست اشتراکی کار کن
هر وقت به بازدید مطلوب که رسیدی و تونستین درآمد هم داشته باشین و هاست اشتراکی پاسخ گوی شما نبود به یه هاست اختصاصی کوچ کنید
تجربه من نشون داده هاست اختصاصی و VPS و امثالهم تاثیر مثبتی در سئو داره مخصوصا نمایش سایت در رنکینگ بالا و صفحه اول و جزو سه لینک برتر
باز اگر کمکی باشه من در خدمت هستم....

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
هاست اشتراکی به تنهایی تاثیری تو سئو نداره ولی اگه از هاست رو از جایی تهیه کنید که هی دان بشه و سایتتون در دسترس نباشه رتبه های گوگلتون رو به فنا میده.

haghft

Registered User
لایک‌ها
328
هاست اشتراکی به تنهایی تاثیری تو سئو نداره ولی اگه از هاست رو از جایی تهیه کنید که هی دان بشه و سایتتون در دسترس نباشه رتبه های گوگلتون رو به فنا میده.

در اضافه حرف دوستمون چون شاید اسپایدر گوگل اون موقعی بیاد که ببینه سایت داون شده....

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
اگر کیفیت هاستتون خوب باشه مشکلی پیش نمیاد ولی نه مثل این شرکت ها که روی یه سرور 2000 تا سایت بالا میارند.

mizbanplus

Registered User
لایک‌ها
14
تنها چیزی که گوگل از هاست اشتراکی متوجه میشه ، آی پی سروره که بین سایت های زیادی به اشتراک گذاشته شده. یعنی اگر شما از آی پی اختصاصی استفاده کنید ،
گوگل اصلا متوجه نمیشه که شما سایتتون رو سرور مجازی هست یا هاست اشتراکی ،
همون طور که دوستان هم گفتن ، چیزی که برای کار شما مهمه اینه که از هاست خوب استفاده کنی که داون نشه و رتبه سایت شما رو پایین نیاره

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
بنظر من گوگل اصلا براش این چیزا مهم نیست فقط down نبودن سایت و مطالب خوب بسیار تاثیر گذاره

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
این همه سایت تو دنیا دارن از هاست اشتراکی استفاده میکنند، تعداد هاستینگ هاشون ۱۰۰۰ بار بیشتر ما است! رتبه همه سایت ها میاد پایین؟

تنها فرقشون اینه که مثل هاست های ایرانی هی داون نمیشن، یه آدم درست حسابی مدیریتشون میکنه.
اگر گوگل بفهمه سایت داون شده رتبه رو خیلی کاهش میده. سرور مجازی هم ممکنه داون بشه.
ربطی به هاست و سرور نداره

Sent from my iPhone using Tapatalk

aliy2324

Registered User
لایک‌ها
48
این down شدن و ضرر اون با تمام وجودم احساس کردم. قبل از آپدیت رنک ها در بهمن ماه بازدید سایت من افزایش چشم گیری پیدا کرد تقریبا 4 برابر شد خودم پیش بینی کردم رنک سایتم بالا می ره و بازدید هم با توجه به تازه تاسیس بودن سایت عالی بود ولی ناگهان سرور مورد حمله ddos قرار گرفته سایت 5 روز دان شد. رنک که ثابت موند هیچ با گذشت 2 ماه هنوز بازدید به حالت قبل برنگشته. مهمترین نکته در میزبانی آپ تایم بالای سرور هست.

بالا