• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاريخچه داروهاي روان گردان يا Extacy

Doc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر مرد! (توجه! يه زمان به شما خانوما برنخوره ها! شما هم ميتونيد مرد باشيد و افتخار كنيد ولي اين مرده كه اگر زن باشه بايد بره بميره
39.gif
)

در اين جستار (چشات قلمبه نشه! يعني تاپيك بي سواد!
39.gif
) ميخوايم با هم بر سر بلاي حان سوز قرن 21 گفتگو كنيم و گذشته اون. بله! بينش (منظور) من داروهاي روان گردان (Extacy) يا به قول جووناي ايروني اكس هست.

تاريخچه ي اين دارو رو ميدونستيد؟ نه؟ پس اين پايين رو بخونيد:

اكستيسي يا اكستيزي يا چه ميدونم هر چي كه هستش براي درمان بيماران رواني درجه آنسكيور (Unsecure) پروژه ي ساختش از سال 1927 آغاز شد. پس از 5 سال از آغاز پروژه (يعني در سال 1932) و به نتيجه رسيدن بخش كوچكي از آن پروژه بدست آدولف (منو بچه ها بهش ميگيم آدولفي
39.gif
) خريده شد و به يك پروژه جنگي تبديل گشت. هدف پروژه ساخت دارويي براي بي باك كردن مردان جنگي بود. به طوري كه از جان گذشته (يه جورايي Desperado بشن
39.gif
) و شوند و از مرگ نترسند. اين شيوه براي پيش بردن عمليات هاي انتحاري بسيار كارآمد بود بطوري كه در اين صورت به شمار مردم آلمان هيتلر ميتوانست مبارز شهادت خواه داشته باشد (شگفتا! چه مارمولكي بوده اين آدولفي
39.gif
) و سرانجام پس از مدتها صبر كردن هيتلر نقشه خود را انجام داد و توانست در جنگ جهاني دوم با افزودن لوسيون اكستيسي به غذاي سربازان در شب پيش از نبرد به طور پنهاني نقشه خود را عملي كند. اين ماده در بسياري از جبهه ها همچون نبرد نرماندي (Normandy) نبرد استالين گراد (Stalingradd) و گشودن 23 دقيقه اي لهستان بكار برده شد.

ادامه دارد...

The Parsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SherlockHolmes :
خب, عاليه!
71.gif

ولي نكته اينه كه حالا چي كار كنيم؟
164.gif

يعني چه كاري از دست ما بر مياد؟
71.gif
71.gif
دکترجان ببخشید این عموی من پیر شده ! ادبش یادش رفته ! من معذرت میخوام ! آقا تشکر ! عموجان اینا برای افزایش معلومات عمومی هست ! کاغذشو نخوری !

Doc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
د بيا!!! من كه نگفتم برو بخور! يا اگه ميخوري ديگه نخور! من دارم با اكس شمارو آشنا ميكنم. بده؟
39.gif

Doc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در بخش سپسين شمارو با درجه هاي مختلفه اكستيسي آشنا ميكنم! (توصيه من اينه نخور آقاي گرامي! هم براي خودت بده هم ديگران! اگه خيلي دوست داري حس شادي بهت دست بده برو چند نفر ديگه رو شاد كن! به ديگران كمك كن! اون زمان يقين داشته باش بهت حس شادي دست ميده! چون از كاري كه كردي خشنودي! اگرم خيلي ديگه آمپرت زده بالا! اكس نخور! برو شراب بخور! كمه كم ديگه شراب رو اگه تو اطاق خودت بخوري به كسي و خودت آسيب نميرسوني! ولي اكستيسي روبايد خودت رو ببندي به تخت و سپس بخوري! اينارو با لحن جدي بخونيد خواهش ميكنم
179.gif
)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Doc :
درود بر مرد! (توجه! يه زمان به شما خانوما برنخوره ها! شما هم ميتونيد مرد باشيد و افتخار كنيد ولي اين مرده كه اگر زن باشه بايد بره بميره
39.gif
)

در اين جستار (چشات قلمبه نشه! يعني تاپيك بي سواد!
39.gif
) ميخوايم با هم بر سر بلاي حان سوز قرن 21 گفتگو كنيم و گذشته اون. بله! بينش (منظور) من داروهاي روان گردان (Extacy) يا به قول جووناي ايروني اكس هست.

تاريخچه ي اين دارو رو ميدونستيد؟ نه؟ پس اين پايين رو بخونيد:

اكستيسي يا اكستيزي يا چه ميدونم هر چي كه هستش براي درمان بيماران رواني درجه آنسكيور (Unsecure) پروژه ي ساختش از سال 1927 آغاز شد. پس از 5 سال از آغاز پروژه (يعني در سال 1932) و به نتيجه رسيدن بخش كوچكي از آن پروژه بدست آدولف (منو بچه ها بهش ميگيم آدولفي
39.gif
) خريده شد و به يك پروژه جنگي تبديل گشت. هدف پروژه ساخت دارويي براي بي باك كردن مردان جنگي بود. به طوري كه از جان گذشته (يه جورايي Desperado بشن
39.gif
) و شوند و از مرگ نترسند. اين شيوه براي پيش بردن عمليات هاي انتحاري بسيار كارآمد بود بطوري كه در اين صورت به شمار مردم آلمان هيتلر ميتوانست مبارز شهادت خواه داشته باشد (شگفتا! چه مارمولكي بوده اين آدولفي
39.gif
) و سرانجام پس از مدتها صبر كردن هيتلر نقشه خود را انجام داد و توانست در جنگ جهاني دوم با افزودن لوسيون اكستيسي به غذاي سربازان در شب پيش از نبرد به طور پنهاني نقشه خود را عملي كند. اين ماده در بسياري از جبهه ها همچون نبرد نرماندي (Normandy) نبرد استالين گراد (Stalingradd) و گشودن 23 دقيقه اي لهستان بكار برده شد.

ادامه دارد...
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=10849

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ولی اونقدرها هم که میگی چیزه بدی نیستا ... بستگی به سن و سالت و دوز مصرفت داره ...
اگه با یه اکیپ بترکون حرفه ای بزنی مطمئن باش برات مشکلی پیش نمیاد ...

من به زودی یک تاپیک راهنمای مصرف اینجا نصب میکنم و ... زیرا همه میگن آقا نخور ولی هیچکی نمیاد به اونایی که میخوان به هر حال و بعد از شنیدن نصایح میخوان مصرف کنند روش بی خطر مصرف رو یاد بده !!!

s_m_razavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehrdad1355 :
يادش به خير چه همت صداقت و سرزندگيي داشتن بچه ها اون موقع
چرا الان ديگه اون طوري نيست :(
يك پيشنهاد اگر ميخواهين اين بحث رو ادامه بدين همون تاپيك قديمي رو ادامه بدين خيلي مطالبش جالبه

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
منم خيلي دوست دارم راجع به تاريخچه اش بدونم، ظاهرا MDMA مقدار سروتونين رو خيلي خيلي توي مغز بالا مي بره و ايجاد شادي و hyperactivity يا حالتي مشابه بيش فعالي توي افراد مي کنه، ضمن اينکه بخشي از MDMA در بدن فرد به MDA تبديل ميشه که يک امفتامين ساده تر هست که روي dopamin اثر گذار هست و بعضي ها صدا و تصوير موهوم شنيدن و ديدن روي X رو به همين موضوع نسبت مي دن چون هالوسينيشن ( يا ديدن تصاوير موهوم ) معمولا به بالا زدن Dopamin ارتباط داره.. در واقع X اثر شديدي روي سروتونين و يک اثر خفيف تر روي dopamin مي گذاره و حالت خوبي توي مصرف کننده ها ايجاد ميکنه، البته يه چيزي که هست بعضي افراد ممکنه بعد از مصرف دچار سندروم سروتونين بشن که مي تونه به کما و فوت منجر بشه (اين افراد احتمالا از قبل زمينه مبتلا شدن به اين حالت رو دارن)

عابر دانا

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از s_m_razavi :
يادش به خير چه همت صداقت و سرزندگيي داشتن بچه ها اون موقع
چرا الان ديگه اون طوري نيست :(
يك پيشنهاد اگر ميخواهين اين بحث رو ادامه بدين همون تاپيك قديمي رو ادامه بدين خيلي مطالبش جالبه
به خاطر تسونامی احسانه که پستهای ملت رو نابود کرده
0655.gif
0655.gif
0655.gif

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
ماده اصلي X همين MDMA هست ديگه؟ چيز ديگه هم قاطيش ميکنن؟

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
ايول بسي استفاده فرموديم!

Doc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صحبت از بيش فعالي شد! درسته! شايد براتون جالب باشه بگم من آدم بسيار هايپر و بيش فعالي هستم. به طوري كه روزي 8 تا قرص ريتالين (Ritalin) ميخورم ولي بازم حالت جنون دارم.
39.gif

Doc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به دكتر ميگم آقا يه كاري كن من اينجوري حالت ديوانگي و زود عصباني شدن و بي تمركزي حواس (همه ي اينا با هم ميشه بيش فعالي) نداشته باشم! بهم ميگه ببين عزيز! شما داري روزي 8 تا قرص ريتالين 20 ميلي گرمي ميخوري! ديگه بيشتر ازين كنم دوز رو ممكنه حالت بد بشه! تو احتمالاَ از مريخ نيومدي! در ضمن گلابي! مگه نميگم اينقده شكلات نخور! چرا هي ميخوري! ديوونه!!!!!!!!

در ضمن جالبه سوابق جناييم رو براتون بگم
39.gif
:

يك مچ دست كندم
39.gif

يك انگشت شصت كندم
39.gif

4 بار سر شكوندم
39.gif

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
خوب پس شما زياد X نخورين چون که شايد باعث شه حالتون بد شه :) بعدشم جدي جدي هشت تا Ritalin بيست ميلي گرمي در روز مي خورين شما؟ خيلي زياد نيست؟ عوارض نميده؟ در بعضي افراد بالغ Methylephenidate يا همون ريتالين موثر نيست که توي اين موارد Dexamin بايد تجويز بشه يا Adderall .. شما کجاي دنيا هستين؟ چند سالتونه؟!

عابر سايکايتريست..

Doc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 17 سالمه. در ضمن مگه ديوونه ام اكس بخورم؟ همينجوريش اون حالت رو دارم. من مدرسه تيزهوشان ميرفتم وخيلي باهوشم (تعريف از خود نشه ها! تست آي كيو نشون داده) ولي پس از 3 سال بيش فعالي در من خيلي نيرومند شد و بائث شد كم كم سر كلاس حواسم پرت بشه و درس رو ياد نگيرم! البته درسهايي رو كه بهشون علاقه داشتم هميشه نمره خوبي ميگرفتم و هرگز سر كلاس اون درسها حواسم پرت نميشد! ولي خلاصه افت درسي پيدا كردم و شوتم كردند بيرون نامردا!
39.gif

ذهنمم زيادي منحرف هستش. نميدونم چرا
39.gif
شايد به همين بيش فعالي لعنتي ربط داشته باشه. الان 1 سال ميشه كه دارم تو آهنگري داييم تلاش ميكنم تپانچه فشنگ خور بسازم. تا الان تونستم سر پر رو بسازم ولي هنوز در ساخت فشنگ پيروز نبودم. آخه خيلي كار ظريفيه و منم امكانات ندارم. راستي كسي ميدونه چجوري ميشه تو وزارت دفاع استخدام شد؟

بالا