wizunemployed
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 2 جولای 2015
- نوشتهها
- 42
- لایکها
- 5
- سن
- 45
تیرامیسو سنتی شامل مواد تشکیل دهنده ای از: بیسکویت های کوچک، زرده تخم مرغ، شکر، قهوه، پنیر ماسکارپونه و پودر کاکائو است . در دستور العمل تهیه ترامیسو هیچ سفیده تخم مرغی وجود ندارد.شکل اصلی این دسر گرد است، اگر چه به خاطرشکل بیسکویت ها ظرف های مربعی یا مستطیلی بهتر است . اگر از دور به تیرامیسو نگاه کنید حتما لایه های بیسکویتی و کرم دار آن را خواهید دید ، این دسر معمولا سرد خورده می شود.
تاریخچه ترامیسو:
اولین بار تیرامیسو در سال 1960 در منطقه ونتو، ایتالیا، در رستوران "Le Beccherie" در ترویزو، ابداع شد. Sottotreviso ادعا میکند که برای اولین بار ترامیسو را در حالی که او سر آشپز Le Beccherie بوده تهیه کرده است ،اما منابع دیگری ادعا می کنند که ترامیسو برای اولین بار در ترویزو در سال 1967 توسط یک نانوا به نام روبرتو و شاگرد او، فرانسیسکا ایجاد شده است.
در کتاب های آشپزی ایتالیایی آمده است که ترامیسو از دسرهای لایه ای دیگری ایده گرفته شده است .تیرامیسو شیرینی سنتی است که شباهت زیادی به شارلوت، که متشکل ازرولت های کیکی و کرم باواریا است دارد .

تاریخچه ترامیسو:
اولین بار تیرامیسو در سال 1960 در منطقه ونتو، ایتالیا، در رستوران "Le Beccherie" در ترویزو، ابداع شد. Sottotreviso ادعا میکند که برای اولین بار ترامیسو را در حالی که او سر آشپز Le Beccherie بوده تهیه کرده است ،اما منابع دیگری ادعا می کنند که ترامیسو برای اولین بار در ترویزو در سال 1967 توسط یک نانوا به نام روبرتو و شاگرد او، فرانسیسکا ایجاد شده است.
در کتاب های آشپزی ایتالیایی آمده است که ترامیسو از دسرهای لایه ای دیگری ایده گرفته شده است .تیرامیسو شیرینی سنتی است که شباهت زیادی به شارلوت، که متشکل ازرولت های کیکی و کرم باواریا است دارد .