• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاریخ انتشار گیم پلی GTA V مشخص شد !

mortalsilent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شرکت راکستار چند روز پیش قول عرضه ی اولین تریلر از گیم پلی بازی GTAV را داده بود و همچنین خبر هایی در مورد پلتفرم PC بازی اعلام کرده بود . امروز شرکت راکستار در آخرین خبر خود تاریخ عرضه ی گیم پلی این بازی را اعلام کرد . برای مشاهده تاریخ انتشار به ادامه ی مطلب مراجعه کنید !
راکستار در آخرین بروزرسانی خود اعلام کرد که تریلر بازی GTA V در تاریخ ۹ JULY یعنی فردا در ساعت ۱۰ صبح به وقت آمریکا ( حدودا ساعت ۷٫۳۵ غروب فردا به وقت ایران )عرضه می شود . منتظر اخبار تکمیلی و تریلر از سایت گیم فا باشید .برخلاف بازی های قبلی این سری دنیای GTA V بزرگتر از دنیای دو بازی قبل شده است . همچنین در داستان این بازی گفته شد است که کنترل سه شخصیت را بر عهده دارید که اسم این سه تا ” مایکل و ترور و فرانکلین ” می باشد و در حال مرحله بازی کردن نیز می توان شخصیت ها را با هم عوض کرد . بازی Grant Theft Auto V در تاریخ ۱۷ سپتامبر ( ۲۷ شهریور ماه ۱۳۹۲ ) برای کنسول های Xbox 360 و PS3 عرضه می شود .

most-t36

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی بازیه شاخیه! بی صبرانه منتظرم..

gamefreak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بازیه عالیی شده. ولی احساس میکنم روی سیستم تخریب پذیری باید کمی بیشتر کار بشه. الان هم با توجه به open-world بودن خوبه ولی باید بهتر بشه.

BEHZAD_RN

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
به ایران حدود 57 روز دیگه باید منتظر این بازی باشیم

emperor280

Registered User
لایک‌ها
40
بی صبرانه منتظریم :)

Arash-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
پس PC چی میشه؟؟؟؟؟

starone after banned

Registered User
لایک‌ها
444
بازی برای PS3 و XBOX 360 دقیقا 63 روز دیگه میادش . برای pc هم تایید نشده و نمیشع زیاد دلتون رو خوش نکنید

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
کسی تریلرش رو دان کرده ، گرافیکش چجوریاست؟

gamefreak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بازی برای PS3 و XBOX 360 دقیقا 63 روز دیگه میادش . برای pc هم تایید نشده و نمیشع زیاد دلتون رو خوش نکنید

قطعا تایید میشه اصلا شک نکنید. کمی طول میکشه ولی تایید میشه

کسی تریلرش رو دان کرده ، گرافیکش چجوریاست؟

گرافیک بازی خوبه. البته فوق العاده نیست ولی با توجه به وسعت بازی خوبه.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
نیمدونم چرا دوست دارم گرافیک این بازی رو با watch dogs مقایسه کنم البته با توجه به توضیح دوستان فکر کنم گرافیک wd بالاتر باشه

بالا