• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تازه کارم کمک نیز دارم

CIW

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من تازه کار با بر نامه ی dream weaver هستم می خواستم برای قسمت navigation site خودم از تیف رنگی بهتری و حتی سایه روشن استفاده کنم ایا این قابلیت را نرم افزار داره یا باید از نرم افزارهای گرافیکی استفاده کنم و بصورت عکس برای رنگ navigation استفاده کنم
مرسی

sezar

Registered User
لایک‌ها
54
بیشتر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم.
در ضمن بهتره از frontpage استفاده کنی.ماکرومدیا کلا با فارسی زبانها رابطش خوب نیست.ملتفتی عزیز؟

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
دریم ویور هیچ مشکلی با زبان فارسی نداره و از لحاظ امکانات اصلاً قابل تصور با اسباب بازی مثل FP نیستش. منتهی کار با DW برای مبتدی ها مشکل است و بهتره اول با FP کار کنند بعد که کمی وارد شدند بیان سراغ DW.

sezar

Registered User
لایک‌ها
54
دریم ویور هیچ مشکلی با زبان فارسی نداره و از لحاظ امکانات اصلاً قابل تصور با اسباب بازی مثل FP نیستش. منتهی کار با DW برای مبتدی ها مشکل است و بهتره اول با FP کار کنند بعد که کمی وارد شدند بیان سراغ DW.
حرفه من هم همون هست.
دوستمون خودش میگه تازه کار هست. FrontPage بهترین گزینه واسه طراحی آماتوری هست.درضمن دریم ویور مخصوص برنامه نویس ها هست و کسی که تازه کار هست تو زمینه طراحی وب،اگه اول بره سراغ dw ممکنه هیچی از طراحی وب نفهمه.
علاوه بر این،منظور من از اینکه با فارسی اشکال داره این هست که یه تازه کار ، شاید نوع انکودینگ صفحه رو بدرستی نتونه تنظیم کنه و در حالت پیش فرض خود dw که انگلیسی هست شروع به کار کنه و به اشکالات زیادی برخورد کنه.
اینو بخاطر این گفتم که من هم 3 سال پیش داشتم شروع به طراحی میکردم و آماتور محض بودم ، همین مشکل رو داشتم ولی الان خودم با dw طراحی صفحه میکنم.چون بسیاری از قواید برنامه نویسی رو خودش پیشگویی میکنه و من کمتر کدنویسی php میکنم!!!

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرفه من هم همون هست.
دوستمون خودش میگه تازه کار هست. FrontPage بهترین گزینه واسه طراحی آماتوری هست.درضمن دریم ویور مخصوص برنامه نویس ها هست و کسی که تازه کار هست تو زمینه طراحی وب،اگه اول بره سراغ dw ممکنه هیچی از طراحی وب نفهمه.
علاوه بر این،منظور من از اینکه با فارسی اشکال داره این هست که یه تازه کار ، شاید نوع انکودینگ صفحه رو بدرستی نتونه تنظیم کنه و در حالت پیش فرض خود dw که انگلیسی هست شروع به کار کنه و به اشکالات زیادی برخورد کنه.
اینو بخاطر این گفتم که من هم 3 سال پیش داشتم شروع به طراحی میکردم و آماتور محض بودم ، همین مشکل رو داشتم ولی الان خودم با dw طراحی صفحه میکنم.چون بسیاری از قواید برنامه نویسی رو خودش پیشگویی میکنه و من کمتر کدنویسی php میکنم!!!

مشکل دریم ویور با فارسی مال ورژن های قدیمیش بود الان با فارسی فقط کمی مشکل داره که قابل چشم پوشی هست.البته برای تازه کارا همون front page بهتره.هر چند که اونم قبلا فارسیش همچین درست نبود تو خودش و لوکال درست کار میکرد می گذاشتی تو وب چون انکدیگ براش نگذاشته بودی چپندرقیچی میشد.من هم asp اونو خوب میدونم هم php اونو خیلی عالیه.
این سایت کامل دریم ویوره فقط یکم کد دستی داره خودم نوشتمش http://www.polbehesht.com

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
حرفه من هم همون هست.
حرفاتو تأیید میکنم.

بالا