• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاسيس بانك نرم افزار گوشي همراه

SH.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان انشاالله به زودي در شهر زيباي رشت اولين بانك نرم افزارهاي گوشي همراه رو تاسيس ميكنم .البته باهمكاري شما از همتون خواهش ميكنم اگر برنامه هاي جديد و كرك شده دارين يا از سايت اون باخبر هستيد برام به اين آدرس( [email protected]) بفرستيد اميدوارم بتونم جبران كنم . راستي نظرتون يا پيشنهادتون رو هم بگيد تابستون يه سري به ما بزنيد . قربون همتون (شهرام) ;)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به به شهرام خان عزيز چطوري :D پس رفتي تو كار موبايل :lol: اولين پيشنهادي كه دارم اينه كه اين رنگ فونتتو عوض كن چون كور كه شديم هيچي مجبور شدم سلكتش بكنم تا بتونم بخونم :lol: :lol: راستي سلام به شهريار برسون ;)

توجه: دوستان برداشت اشتباه نكنن كه من رشتي هستم :lol: نه بابا ما بچه تهرون هستيم اونم از اون 24 عياراش :f34r:

SH.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
به به شهرام خان عزيز چطوري :D پس رفتي تو كار موبايل :lol: اولين پيشنهادي كه دارم اينه كه اين رنگ فونتتو عوض كن چون كور كه شديم هيچي مجبور شدم سلكتش بكنم تا بتونم بخونم :lol: :lol: راستي سلام به شهريار برسون ;)

توجه: دوستان برداشت اشتباه نكنن كه من رشتي هستم :lol: نه بابا ما بچه تهرون هستيم اونم از اون 24 عياراش :f34r:

اينم به خاطر شما رنگش و عوض كردم. من هم رشتي نيستم ولي رشتي ها رو دوست دارم .. (كمك يادت رفت) :cool:

SH.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا