• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاسیس سایت فروش لوازم ارایشی با این شرایط.خوب یا بد؟

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
دوستان سلام
نمایندگی چند برند از لوازم ارایشی با صبت شرکت و تمامی موراد فراهم هستش!
بنظرتون خوبه یا بد؟
مشکلات و خوبای این سایت رو بگین

aordibehesht

Registered User
لایک‌ها
90
اگر سرمایه گذاری خوبی انجام بدین و بودجه ی خوبی براش در نظر بگیرین و حساب شده پیش برین قطعا خیلی خوب جواب میده

اما اگر می خواهید همینجوری شروع کنین ببینین چی میشه شروع نکنین بهتره چون بجز ضرر هیچی نداره

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
ممنون از اینکه جواب دادین!
کلا چون چند تا برند نمایندگی دارن!بعضی از برند ها ترکیه ای هستند و کیفیت فوق العاده دارن.مثلا توی عطر و ادکلن!ماندگاری عالی دارن.قیمتش مناسبه و پخش تهران رو دارن
و میخوان کنار این پخش بصورت قوی روی سایت هم کار کنیم
و میخوان سایت رو به من بسپارن!
حالا حدودا هزینه طراحی و سئو چقدره؟
یه طراحی قشنگ و یه سئو خوب!
و اینکه مشکلاتی نداره سایت لوازم ارایشی؟مجوز خاصی نمیخواد؟

aordibehesht

Registered User
لایک‌ها
90
ممنون از اینکه جواب دادین!
کلا چون چند تا برند نمایندگی دارن!بعضی از برند ها ترکیه ای هستند و کیفیت فوق العاده دارن.مثلا توی عطر و ادکلن!ماندگاری عالی دارن.قیمتش مناسبه و پخش تهران رو دارن
و میخوان کنار این پخش بصورت قوی روی سایت هم کار کنیم
و میخوان سایت رو به من بسپارن!
حالا حدودا هزینه طراحی و سئو چقدره؟
یه طراحی قشنگ و یه سئو خوب!
و اینکه مشکلاتی نداره سایت لوازم ارایشی؟مجوز خاصی نمیخواد؟

خواهش می کنم

در مورد مجوز اطلاع دقیقی ندارم از دوستان اگر کسی اطلاع داشته باشه راهنماییتون می کنه

نکته ای که هست اینه که شما اگه حتی بهترین جنس دنیا رو به یک دهم قیمت واقعیش بفروشین ، تا زمانی که تبلیغات و برنامه بازاریابی درستی نداشته باشین خریداری هم نخواهید داشت و فرق افراد موفق و کسانی که بعد از مدتی فروشگاهشون رو به حال خودش رها می کنند دقیقا در همین موارد هست

شما باید حداقل 5 تا 8 میلیون تومان برای هزینه اولیه راه اندازی فروشگاه شامل طراحی قالب ، بهینه سازی اولیه ، هزینه هاست (یا احیانا سرور مجازی) ، گرافیست جهت طراحی بنرهای تبلیغاتی حرفه ای برای محصولات و .. در نظر بگیرید.

بحث سئو و همینطور کمپین های تبلیغاتی هم بحثی هست که بودجه ماهانه باید براش در نظر بگیرید.

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
خواهش می کنم

در مورد مجوز اطلاع دقیقی ندارم از دوستان اگر کسی اطلاع داشته باشه راهنماییتون می کنه

نکته ای که هست اینه که شما اگه حتی بهترین جنس دنیا رو به یک دهم قیمت واقعیش بفروشین ، تا زمانی که تبلیغات و برنامه بازاریابی درستی نداشته باشین خریداری هم نخواهید داشت و فرق افراد موفق و کسانی که بعد از مدتی فروشگاهشون رو به حال خودش رها می کنند دقیقا در همین موارد هست

شما باید حداقل 5 تا 8 میلیون تومان برای هزینه اولیه راه اندازی فروشگاه شامل طراحی قالب ، بهینه سازی اولیه ، هزینه هاست (یا احیانا سرور مجازی) ، گرافیست جهت طراحی بنرهای تبلیغاتی حرفه ای برای محصولات و .. در نظر بگیرید.

بحث سئو و همینطور کمپین های تبلیغاتی هم بحثی هست که بودجه ماهانه باید براش در نظر بگیرید.
سلام مجدد
ممنون ز پاسختون
اول اینکه از طریق نت و تبلیغات تراکت روی فاکتور های که به مغازه های میدیم میتونیم به نوعی تبلیغ کنیم!
ولی فکر نکنم انقدر هزینه بخواد!هاست و دامنه موجد هستش
تز های خوبی هم برای تبلیغات و پیک تهران و .. داریم

aordibehesht

Registered User
لایک‌ها
90
سلام مجدد
ممنون ز پاسختون
اول اینکه از طریق نت و تبلیغات تراکت روی فاکتور های که به مغازه های میدیم میتونیم به نوعی تبلیغ کنیم!
ولی فکر نکنم انقدر هزینه بخواد!هاست و دامنه موجد هستش
تز های خوبی هم برای تبلیغات و پیک تهران و .. داریم

سلام
خواهش می کنم دوست عزیز

آرزوی موفقیت دارم براتون

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
دوستان کسی دیگه نظری نداره؟

tpshd