• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تايپك ميگوها و حلزون اكواريومي

godfather53

Registered User
لایک‌ها
71
سلام بچه ها تو اين تايپك ميخوام فقط در مورد ميگو و حلزون اب شيرين كه بسيار جذاب هستند ولي كمتر شناخته شده اند صحبت كنم
image.jpg

من سالهاست كه از اين حيوانات زيبا نگهداري ميكنم و تا حدودي ميتونم راهنمايي كنم براي شروع هم چند عكس از اكواريوم خودم و گونه هايي كه دارمو ميزارم كه كسي كمك خواست كمكش كنم
به نظر من كه از ماهي خيلي جالبترن
image.jpg
اين سه نوع معمولا مقاوم هستند البته ميگوي بلك مقداري سخته نگهداريش
image.jpg
ميگوي پاندا يا زنبوري كه بسيار زيبا هست اما هم قيمت بالايي داره و هم بسيار به تغييرات اب حساسه
مشاهده پیوست 754148
image.jpg
ميگوي فن يا ميگو بامبو
من كلا عاشق اين مدل ميگو هستم فوق العادس البته بسيار شرايط نگهداريش خاصه و از ذرات بسيار ريز اب تغذيه ميكنه داراي چهار دست باد بزني هست كه مدتها گوشه اي در مسير اب ميشينه و دستهاشو باز ميكنه تا ذرات به داخل بادبزنهاش بيافته
image.jpg
میگو آمانو به سرگرمی آکواریوم آمریکا در سراسر سال 1994 معرفی شد. تاکاشی آمانو، نویسنده کتاب آکواریوم طبیعی در کتاب خود در مورد اثر بخشی میگو آمانو در کنترل جلبک در تانک گیاهی نوشت است
میگو آمانو و به اسانی در اکواریوم میماند اسان تا زمانی که دما و محدوده phرا رعایت کنیم دوستان تکثیر ای میگو در اکواریوم تقریبا غیر ممکن میباشد و مثل تمامی میگوها به مس حساس هست و فورا میمیرد
image.jpg
این میگو به نام های میگو بینی قرمز،میگو پشه یا میگو کرگدن به علت طول بلند بدن می نامند. زیستگاه این میگو هند و آسیای جنوب شرقی است. جثه جنس ماده کوچکتر از نر می باشد. قابلیت جالب این میگو این می باشد که اگر پوزه آن را قطع کنید دوباره رشد خواهد کرد. این میگو به آب نرم و درجه حرارت متوسط نیاز دارد. اگر این میگو را به آبی که دارای آمونیاک و نیترات است اضافه کنید خواهد مرد. اگر این میگو بیمار شود رنگ آن به رنگ سفید شیری تغییر می کند و تخم گذاری متوقف می شود. این میگو ها رفتگران خوبی هستند و بخوبی جلبک ها و مواد غذایی اضافه را از بین می برند. تخم گذاری این گونه در آب لب شور صورت می گیرد. مس برای این کونه نیز کشنده است.
image.jpg
image.jpg
اين حلزون فوق العادس به حلزون كينگ و خرگوشي معروفه كه بسيار زيبايي خاصي به اكواريوم ميده كلا رفتگر عالي براي اكواريومه
image.jpg
حلزون شاخ دار هم واقعا زيباس نگهداريش هم راحته و سايز كوچكي داره وبراي تميز كردن اكواريوم عاليه مثل دو حلزون زير
image.jpg
image.jpg
مراسم شكر گزاري ميگوهاي من تو اكواريوم :)
image.jpg

Last edited:

godfather53

Registered User
لایک‌ها
71
به زودي عكس هاي بيشتر و كاملتر خواهم گذاشت و براي دوستاني كه يه اطلاعات كلي ميخوان من يه لينك معرفي ميكنم كه اونجا مطالعه كنن
http://www.parsipet.ir/thread26807.html
در ضمن شايد من سعي ميكنم تمام گونه هايي كه خودم دارمو و مدتي باهاشون سروكله زدمو و تو ايران يافت ميشه معرفي كنم اينجا كه اگر سوالي راجبشون بود بتونم راهنمايي كنم

Last edited:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
قیمت ها و شرایط نگهداریشونم میگی داداش
دمت گرم

==========
من یه فضای حدودا 50 *100 سانت طول و عرض هست و با عمق تقریبا 15 الی 20 سانت
که میخام یه آکواریوم تو دیواری درست کنم. میخام ببینم با این شرایط چیکار میتونم بکنم

godfather53

Registered User
لایک‌ها
71
قیمت ها و شرایط نگهداریشونم میگی داداش
دمت گرم

==========
من یه فضای حدودا 50 *100 سانت طول و عرض هست و با عمق تقریبا 15 الی 20 سانت
که میخام یه آکواریوم تو دیواری درست کنم. میخام ببینم با این شرایط چیکار میتونم بکنم
سلام
داداش قيمت هاش تقريبا از ١٠ تومن شروع ميشه تا دونه اي ٤٠ تومن البته به جز ميگو قرمز كه از ٣ تومن به بالا داره
در مورد نگهداريشم ميتوني اما اجازه بده تايپك رو كامل كنم حتما شرايط نگهداري هر كدوم و توضيحات كاملو ميدم
ممنون كه به تايپك سر زديد

godfather53

Registered User
لایک‌ها
71

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
آب شیرین هست یا شور ؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
اینا همون میگوهایی هستن که میخوریمشون؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
مرکز خریدش تو تهران کجاست ؟
نواب ؟
ندیدم تا بحال به جز تک و توک

godfather53

Registered User
لایک‌ها
71
مرکز خریدش تو تهران کجاست ؟
نواب ؟
ندیدم تا بحال به جز تک و توک
بله خيلي كمه تو نواب هر از گاهي يكي دوتا مغازه ميارن ايشالا اگه صبر كنيد مال خودم خيلي بچه كردن و تا يكي دو هفته ديگه بزرگ ميشن خودمم ميتونم بفروشم

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
الان مطمئنی این عکس ها برای آکواریوم خودت هست ؟

godfather53

Registered User
لایک‌ها
71
الان مطمئنی این عکس ها برای آکواریوم خودت هست ؟
دوست عزيز من نگفتم اينها عكس اكواريوم خودمه اينها عكس معرفي هست و در اينترنت موجود من عرض كردم هر وقت قصد فروش داشتم از اكواريوم خودم هم ميزارم

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
پس من اشتباه برداشت کردم :D
حدود قیمتی چند هست ؟

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
دوست من میشه توضیح بدی پلنت و میگو چه رابطه ای باهم دارن ؟
و اینکه چه ماهی هایی رو میشه همراه پلنت نگه داشت؟

godfather53

Registered User
لایک‌ها
71
دوست من میشه توضیح بدی پلنت و میگو چه رابطه ای باهم دارن ؟
و اینکه چه ماهی هایی رو میشه همراه پلنت نگه داشت؟
دوست عزيز ميگو ها كلا پاك كننده هاي خوبي براي اكواريوم پلنت هستند چون بيشتر تغذيه خود را از جلبكها ميكنند كه براي گياهان مضر هست خيلي ماهي پيشنهاد ميشه كه با ميگو با هم تو تانك ريخته شه اما عاقلانه تر اينه كه يه تانك جدا براي ميگو باشه چون به اعتقاد من ماهي هر سايز و نژادي باشه ميگو را به چشم غذا ميبينه

بالا