reza.direct
Registered User
- نوشتهها
- 2,416
- لایکها
- 21
سلام دوستان
دوستاني كه ميخوان به شمال سفر كنن.ما اينجا چندتا ويلا داريم كه براي دوستان من هستن. و از من خواستن كه اينجا براش تبليغات كنم براي رزرو ويلا.
شما ميتونين قبل از سفرتون روز سفرتون رو و تعداد نفراتتون رو بگين تا تو منطقه اي كه ميخواين ويلا هايي كه داريم رو براتون رزرو كنيم
براي رزو هم بعد از نوافق و تعداد نفرات و تعدا روزي كه ويلا رو براي اجاره ميخواين يه هزينه براي رزرو گرفته ميشه و ويلا براتون رزو ميشود
دوستاني كه برنامه سفر دارن ميتونن اينجا اعلام كنن تا روز ورود براشون ويلا رزرو كنيم
براي استعلام قيمت موارد زير رو پي وي كنين با عنوان رزرو ويلا:
1- روز ورود
2- تعدا روز هاي اقامت
3- تعداد نفرات
4- منطقه مورد نظر ( ميتونه به پيشنهاد خودتون باشه و هم به پيشنهاد ما)
*****نكته********
بعضي از ويلاها فقط به خانواده اجاره داده ميشود و از پذيرش دوستان مجرد معذوريم( بنا به درخواست خود صاحب ويلا)
عكس يه نمونه از ويلاهاي كوچيك جم و جور(به قول قديمي ها كلبه)
براي يه جمع 2 تا 3 نفره عالي هست.نزديك 2 هزار متر حياط سبز و زيبا
تو يه محيط كاملا خصوصي بدور از هياهو و سر صدا.در 500 متري دريا و 1000 متري كوه و جنگل.و 1000 متري تلكابين
يعني به همه چيز در كوتاه ترين زمان ممكن دسترسي خواهيد داشت
دوستاني كه ميخوان به شمال سفر كنن.ما اينجا چندتا ويلا داريم كه براي دوستان من هستن. و از من خواستن كه اينجا براش تبليغات كنم براي رزرو ويلا.
شما ميتونين قبل از سفرتون روز سفرتون رو و تعداد نفراتتون رو بگين تا تو منطقه اي كه ميخواين ويلا هايي كه داريم رو براتون رزرو كنيم
براي رزو هم بعد از نوافق و تعداد نفرات و تعدا روزي كه ويلا رو براي اجاره ميخواين يه هزينه براي رزرو گرفته ميشه و ويلا براتون رزو ميشود
دوستاني كه برنامه سفر دارن ميتونن اينجا اعلام كنن تا روز ورود براشون ويلا رزرو كنيم
براي استعلام قيمت موارد زير رو پي وي كنين با عنوان رزرو ويلا:
1- روز ورود
2- تعدا روز هاي اقامت
3- تعداد نفرات
4- منطقه مورد نظر ( ميتونه به پيشنهاد خودتون باشه و هم به پيشنهاد ما)
*****نكته********
بعضي از ويلاها فقط به خانواده اجاره داده ميشود و از پذيرش دوستان مجرد معذوريم( بنا به درخواست خود صاحب ويلا)
عكس يه نمونه از ويلاهاي كوچيك جم و جور(به قول قديمي ها كلبه)
براي يه جمع 2 تا 3 نفره عالي هست.نزديك 2 هزار متر حياط سبز و زيبا
تو يه محيط كاملا خصوصي بدور از هياهو و سر صدا.در 500 متري دريا و 1000 متري كوه و جنگل.و 1000 متري تلكابين
يعني به همه چيز در كوتاه ترين زمان ممكن دسترسي خواهيد داشت
Last edited: