• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك شايسته هنري

مفيد ترين تاپيك اين بخش كدامست!؟

• Total voters
    14
  • Poll closed .

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من به دوتا از تاپیک های خوب این بخش رای دادم ... اسمشون رو هم نمیگم ... ( اسمایلی اون گربه هه که خودش رو لوس کرده)

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
من به دوتا از تاپیک های خوب این بخش رای دادم ... اسمشون رو هم نمیگم ... ( اسمایلی اون گربه هه که خودش رو لوس کرده)
سلام :دی ... منم به یه عالمشون رای دادم :دی

راستی ، گت اسمایلت خراب شده ؟ مال من خراب شده !

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اين رأى گيرى يه کمى‌ايهام دارد برادر جان ها (آخه چرا اون آی دى به اون خوشگلى رو طلاق داديد؟؟؟) ، چون سؤال کرديد که هنرى ترين تاپيک کدومه، بعد براى رأى گيرى زديد که مفيدترين کدومه؟ خوب يک تاپيک ميتونه مفيد باشه و هنرى نباشه، يه تاپيک هم ميتونه هنرى و محبوب باشه ولى‌مفيد نباشه (عجب فيلسوفانه شد!!)!!! حالا من کدوم جنبه رو مد نظر قرار بدم الان؟؟؟ هوم
hmm.gif

راستی ‌دانلود فيلم که مال بخش هنرهاى نمايشيه، اينجا چکار ميکنه؟!! و در ضمن چرا تاپيک چين تو اين نظرسنجى نيست (هرچند فعلا من با چينى‌ها سر لج افتادم، پدرسوخته ها فرش کاشان ما رو هم ميخوان بالا بکشند، بذار پام به چين برسه، دمار از روزگارشون در ميارم >_<).

آها!! خوبى پابليک بودن نظرسنجى ها اينه که آدم مى بينه کى به چى رأی داده http://*****************/vicious-smiley-1864.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آها!! خوبى پابليک بودن نظرسنجى ها اينه که آدم مى بينه کى به چى رأی داده http://*****************/vicious-smiley-1864.gif
من که چیزی واسه پنهان کردن ندارم ، به تاپیک کاوه رای دادم ! ...
soapbox.gif

راستی ، گت اسمایلت خراب شده ؟ مال من خراب شده !
الان راهش انداختم دوباره و با برنامه های جدید در خدمت شما هستیم از این به بعد...
magik.gif

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
soapbox.gif

الان راهش انداختم دوباره و با برنامه های جدید در خدمت شما هستیم از این به بعد...
magik.gif
خوش به حالت مال من هنوز خرابه :دی

kaveh_d

Guest
لایک‌ها
3
....

چقدر بده يه Big Brother بالا سر آدم باشه.:f34r: يعني فهميدي من به خودم راي دادم؟!، يه وقت به كسي نگيا! آبرو ريزي ميشه:lol:

soapbox.gif

...

magik.gif

واي تو چقدر خوبي. هيچ ميدونستي منم به تو راي دادم؟ :lol:

لوپین

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اين رأى گيرى يه کمى‌ايهام دارد برادر جان ها (آخه چرا اون آی دى به اون خوشگلى رو طلاق داديد؟؟؟) ، چون سؤال کرديد که هنرى ترين تاپيک کدومه، بعد براى رأى گيرى زديد که مفيدترين کدومه؟ خوب يک تاپيک ميتونه مفيد باشه و هنرى نباشه، يه تاپيک هم ميتونه هنرى و محبوب باشه ولى‌مفيد نباشه (عجب فيلسوفانه شد!!)!!! حالا من کدوم جنبه رو مد نظر قرار بدم الان؟؟؟ هوم
hmm.gif

راستی ‌دانلود فيلم که مال بخش هنرهاى نمايشيه، اينجا چکار ميکنه؟!! و در ضمن چرا تاپيک چين تو اين نظرسنجى نيست (هرچند فعلا من با چينى‌ها سر لج افتادم، پدرسوخته ها فرش کاشان ما رو هم ميخوان بالا بکشند، بذار پام به چين برسه، دمار از روزگارشون در ميارم >_<).

اون ملکه انیمیشنها و دنی اذیتم کردن!(اسمایلی گریه!)
ایدیمو گروگان گرفتم گفتم یه سری خواسته دارم اصلا نیومدن مذاکره !شما جای من یه گروگان داشته باشی که هیچ ارزشی نداشته باشه و براش یه ریالم کسی نده نمی کشیش!
:lol:
این پابلیک بودن واقعا جالبه چهره واقعی سیمورو باهاش افشا کردم!
چینی هم هم روی چشم ما جا دارن!(البته نوع ماده گربه ایشون!);)

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
soapbox.gif
اوووووو، آى سى!!!

چقدر بده يه Big Brother بالا سر آدم باشه. يعني فهميدي من به خودم راي دادم؟!، يه وقت به كسي نگيا! آبرو ريزي ميشه:lol:

من Big Brother نيستم، بيگ سيسترم، در کتاب 2984 (!!) بهم اشاره شده که Big Sister is Watching You
ph34r.gif
!!!!!!!!!!! تازه اونکه رأى داده که شما نبوديد، سيمور بود، اوناها، خودش اون بالا اعتراف کرده که خودش بوده
ph34r.gif
!!!!!!!!!!!!!!

اون ملکه انیمیشنها و دنی اذیتم کردن!(اسمایلی گریه!)
ایدیمو گروگان گرفتم گفتم یه سری خواسته دارم اصلا نیومدن مذاکره !شما جای من یه گروگان داشته باشی که هیچ ارزشی نداشته باشه و براش یه ریالم کسی نده نمی کشیش
اى بابا، لازم شد برم اين صفحاتى رو که از اون تاپيک نخوندم بخونم ببينم داستان چى بوده مگه (ميخواين استادمو صدا کنم يه سر بياد اينجا ^0^).

این پابلیک بودن واقعا جالبه چهره واقعی سیمورو باهاش افشا کردم!
آها، پس حکمتش اين بوده، حالا فهميدم
biggrin.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من می تونم از برگ برنده ام استفاده کنم (گذاشتن این تاپیک توی امضام) ، ولی چون می خوام فضای انتخاباتی آروم باشه ، این کار رو نمی کنم ....
z.gif

kaveh_d

Guest
لایک‌ها
3
در راستاي انحراف هرچه بيشتر اين تاپيك :D:

... چرا تاپيک چين تو اين نظرسنجى نيست (هرچند فعلا من با چينى‌ها سر لج افتادم، پدرسوخته ها فرش کاشان ما رو هم ميخوان بالا بکشند، بذار پام به چين برسه، دمار از روزگارشون در ميارم >_<).

زياد خودتو ناراحت نكن، چين تكذيب كرد :lol:

ایجاد شهر کاشان در چین برای تولید فرش ایرانی تکذیب شد

لوپین

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در راستاي انحراف هرچه بيشتر اين تاپيك :D:

زياد خودتو ناراحت نكن، چين تكذيب كرد :lol:

ایجاد شهر کاشان در چین برای تولید فرش ایرانی تکذیب شد

تاپيك منو منحرف مي كني! ها!
14_6_16.gif

خوب خبري خوبي بود:happy: احساس مي كردم بعد از يك عمر فعاليت صادقانه در راستاي گسترش فرهنگ شرقي اين چشم بادوميا بهم خيانت كردن!;)

بالا