• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک اختصاصی $20 برای پاسخگویی به سوالات شما

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
تاپیک اختصاصی $20 برای پاسخگویی به سوالات شما
در پی ایمیل های که دوستان فرستادن و توضیحات بیشتری ارائه میکنم
و فقط از دوستان میخواهم که در این تاپیک از مطرح کردن سوالات خارج از این سایت و معرفی وبلاگ های خود خوداری نمایند و فقط این تاپیک اختصاص 20دلار باشد
و قبل از شروع کار میخواهم خیال شما دوستان را در مورد مطمئن بودن این سایت به دوستان نشان بدهم
مایلم نظر scamadviser رو در مورد$20 به شما بگم، scamadviser یکی از معتبر ترین سایت هایی هستش که درصد ریسک سرمایه گذاری در سایت های مختلف رو بیان می کنه و کاربرای زیادی نیز در این کار شرکت می کنند تا نتایجی که سایت ارائه میده درست و مطمئن باشه، اگر کاربر حرفه ای ptc باشید حتما قبل شروع کار در یک سایت ptc از سایت هایی نظیر scamadviser و ptc-investigation استفاده می کنید تا درک کنید که سایت مد نظر شما از اعتبار و قدرت اطمینان کافی برای فعالیت و سرمایه گذاری برخوردار است یا خیر، حال اگر سایتی در یکی از این سایت ها 100% تایید شود یعنی دیگر وقت صبر کردن نیست و باید دست به کار شد، شما هم می توانید حرفه ای و متمرکز کار کنید به جای آن که بر روی 20 تا 30 سایت کار کنید تمام انرژی خود را بر روی یک سایت پر بازده و آینده دار بگذارید، این رمز موفقیت بزرگترین افراد در دنیای تجارت و کار است چه اینترنتی و آن لاین و چه در بازار فیزیکی و آف لاین، به تصویر زیر دقت کنید،​

20$.jpg
همانطور که می بینید درصد ریسک کار با $20 صفر اعلام شده و امنیت آن 100%، یعنی می توان تا چند سال آینده به راحتی با آن کار کرد
لینک ثبت نام در این سایت http://fr.20dollars2surf.com/?ref=606108
سایت یا به عبارت دیگر شرکت 20 دلارز 2 سورف شرکت تبلیغاتی است که برای محصولات وشرکتهای بزرگی از جمله اسپانسر محصول باشگاه رئال مادرید شرکت بو وین یا اسپانسر مطرح لیگ فوتبال انگلیس 888 ویا سایت بازی های آنلاین چون 365 وهزاران وبسیاری از سایتهایی وشرکتهای دیگر تبلیغ می کندحتی سایت ایرانی لینک باکس هم از تبلیغ دهندگان این سایت است.
این سایت قصد دارد تا با جمع آوری اعضا بازدیدکننده های خود را بالا برده تا بتواند تبلیغات بیشتری جذب کند تا در همین حال موفق به درآمدزایی شود اما این سایت به ازای معرفی کردن و فعالیت اعضا توسط اعضای دیگر پورسانتهای مختلفی را به افرادی که در این سایت عضو شوند پرداخت می کند.
شرکت تبلیغاتی 20 دلارز 2 سورف بر اساس نمایش تبلیغات در کامپیوتر شما ماهیانه پورسانت میدهد. این سایت نه تنها برای افرادی که شما مستقیماً خودتون اونها رو معرّفی میکنید مستقیما پینت پرداخت میکند ، بلکه در ازاء درآمد افرادی که بعد ها از طریق زیرمجموعه های شما در سایت عضو میشوند هم 10% کارمزد جایزه به شکل پوینت به حساب شما واریز می کند(تا10 مرحله).
مخصوصآ برای کسانی که اینترنت پر سرعت دارن و همیشه آنلاین هستند نه تنها مزاحمتی نیست بلکه از اینترنت هم درآمد خوبی کسب می کنند.

در واقع نرم افزار کوچکی که توسط شما دانلود شده که یک بنر تبلیغات کوچک است تبلیغات رابر روی کامپیوتر شما نمایش می دهد نیازی برای کلیک بر روی این بنر وتبلیغات وجود ندارد .بعد از طی مراحل ثبت نام توسط شما اگر شما علاقه ای به مشاهده ی تبلیغات بر روی صفحه ی کامپیوترتان ندارید می توانید برنامه را اجرا نکنید در این صورت هیچ اتفاقی برای شما نمی افتد فقط از درآمدی که از طریق این نرم افزار که در اصطلاح گفته می شود محروم می شوید.البته باز بودنش نه تنها براتون پوینت میاره و در آخر ماه تبدیل پوینت به دلارتون رو بالا میبره,هیچ مزاحمتی رو برای کارهای دیگتون ایجاد نمی کنه و حجم بسیار ناچیزی از فضای اینترنتتون رو اشغال میکنه.
نحوه ی درآمد زایی در این سایت بر حسب پوینت می باشد در واقع واحد پول در این سایت پوینت است

سایت در اول هر ماه پوینتهای شما را گرفته به جای آن به شما دلار می دهد در اول هر ماه میلادی پیغامی درزیر حساب کاربری شما ظاهر می شود.

که این پیغام به این معنی است که پوینتهای حاصل شده از فعالیت شما در حال انجام محاسبات می باشند بعد از چند ساعت در همان روز پوینتهای شما تبدیل به دلار خواهند شد ارزش هر پوینت در برابر با دلار و ریال به این شرح است
پوینت ها آخر هر ماه میلادی یعنی ساعت 12 شب 30ام هر ماه میلادی برای چند ساعت حذف میشن و پس از محاسبه ، تبدیل به دلار میشن .
100 پوینت : 1 سنت

یا 10.000 پوینت = 1 دلار
یا 1 پوینت = 1 ریال

البته افرادی که فعال تر باشند میتوانند به جای 1 سنت 4سنت بدست بیاورنددر هر روز چند مرتبه بنر سایت بر رویبرنامه تبلیغاتی دکستاب شما ظاهر میشود شما با کلیک بر روی ان هم پینت بدست میاوردی هم اینکه ضریب ماهانه شما از یک سنت تا 4سنت افزایش می یابد.
چنانچه مقدار پینتهای شما کمتر از 20 دلار باشدسایت آن را برای ماه بعد ذخیره میکند تا مبلغ پینتهای شما به 20 دلار برسد.
اگر شما نرم افزار تبلیغاتی را در کامپویتر شخصی اجرا کنید و روزانه 1 ساعت در اینترنت بمانید می توانید روزانه بین 50 تا 500 پوینت کسب کنید اما این درآمد به هیچ عنوان برای شما کافی نیست راهی که می توانید از آن طریق درآمد زیادی کسب کنید جمع آوری زیر مجموعه است شما محدودیتی از نظر جمع اوری زیر مجموعه ندارید و سایت حد اکثر تا 2میلون دلار به خاطر زیر مجموعه در ماه میتواند به شما پرداخت کند ولی رسیدن به این سطح صبر وپشتکار زیادی لازم دارد.
این سایت قابلیت زیرمجموعه گیری تا 10 لول(مرحله) را دارد و گرفتن زیرمجموعه در این سایت در هر مرحله نامحدود می باشد
فرض کنید شما فقط 5 زیرمجموعه بگیرید و تمام زیرمجموعه های شما هم فقط 5 زیر مجموعه بگیرند و این کار به همین ترتیب ادامه داشته باشد آنگاه درآمد شما برابر خواهد بود با
Level 1 -- 5 referrals -- 5,000 points 1$

Level 2 -- 25 referrals -- 25,000 points 5$
Level 3 -- 125 referrals -- 125,000 points 25$
Level 4 -- 625 referrals -- 625,000 points 125$
Level 5 -- 3,125 referrals -- 3,125,000 points 625$
Level 6 -- 15,625 referrals -- 15,625,000 points 3,125$
Level 7 -- 78,125 referrals -- 78,125,000 points 15,625$
Level 8 -- 390,625 referrals -- 390,625,000 points 78,125$
Level 9 -- 1,953,125 referrals -- 1,953,125,000 points 390,625$
Level 10 -- 9,765,625 referrals -- 9,765,625,000 points 1,953,125$

اما...هم قبول مجموع این درآمد که به 2.5 میلیارد تومان می رسد سخت است و هم قبول کردن گرفتن9میلیون و 700 هزار زیرمجموعه
ولی می توان یک در آمد حداقلی از این سایت در نظر گرفت که کاملا با عقل جور در می آید و باورکردنیست

فرض کنید شما در طی یک ماه فقط موفق به گرفتن 10 زیرمجموعه شوید که از آن 10 زیرمجموعه فقط 5 نفر موفق به کسب زیرمجموعه شوند و 5 نفر دیگر حتی 1 زیرمجموعه هم نمی توانند بگیرند حلا حساب کنید که از آن 5 نفری که توانایی زیرمجموعه گرفتن داشتند هر کدام فقط 3 زیرمجموعه بگیرند پس تابه حال داریم:

Level 1: 10 ref
Level 2: 15 ref
Level 3: 45 ref
از این جا به بعد هم ما یک روند کاملا طبیعی و باورکردنی(نه نجومی!) را در نظر می گیریم یعنی حساب می کنیم که در هر مرحله هر زیرمجموعه فقط می تواند 3 زیر مجوعه بگیرید,بنابر این داریم:
Level 4: 135 ref

Level 5: 405 ref
Level 6: 1215 ref
Level 7: 3645 ref
Level 8: 10935 ref
Level 9: 21805 ref
Level 10: 98415 ref

در مجموع : 136 هزار و 625 زیرمجموعه

حتما قبول دارید که ما این آمار را با دلیل و کاملا معقولانه درج کردیم پس مسلما جای شبهه ای باقی نمی ماند.
اما درآمد حاصله از این تعداد زیرمجموعه:
به طور میانگین درآمد حاصل شده از هر زیرمجموعه در طول یک ماه حداقل 500 پوینت است بنابراین درآمد شما در عرض ماه اول از تمام زیرمجموعه هایتان برابر خواهد بود با

680 دلار در طول ماه

اما در بدبینانه ترین حالت ممکن اگر نصف احتمالات ما هم بر آورده نشود شما 340 دلار در ماه درآمد دارید

سایت 20 دلارز 2 سورف صد در صد پرداختی دارد و مهمترین عامل موفقیت در این سایت پشتکار و جمع آوری تعدادی زیر مجموعه فعال اس

حداقل در آمد در این سایت 20 دلار است یعنی شما برای برداشت پول حداقل باید بتوانید 20 دلار کسب کنید

20Dollars2Surf آموزش کار با منو ها ی سایت

بعد از ثبت نام در سایت شما حتما بارها و بارها وارد سایت خواهید شد تا وضعیت درآمد,پوینتها,زیرمجموعه ها و .. را ببینید.
حال برای شما طریقه ی ثبت نام و ورود به سایت و کار با قسمتهای مختلف سایت شرح داده می شود

توجه:به دلیل اصالت فرانسوی سایت اگر در هنگام ورود به زبان فرانسوی برخورد کردید در قسمت بالای سایت بر روی پرچم انگلیس کلیک کنید تا سایت به زبان انگلیسی باز شود.
**خیلی مهم:قبل از وارد کردن ایمیل در سایت زبان رو تغییر ندین چون سایت عوض میشه

اگر تمایل به ورود به و ثبت نام را دارید بر روی لینک یر کلیک کنید تا روش ثبت نام را توضیح دهم
Gagner de l'argent avec la barre de surf n°1 mondiale

حال در بخشی که گزینه ایمیل قرار دارد ایمیل کار بری خود را وارد کنید و بر رویInscriptionکلیک کرده تابخش ثبت نام فعال شده ونرم افزار سایت را دانلود کنید یوزر شما که همان ایمیلتان است وپس شما به ایملتان ارسال می شود چنانچه پسورد شما به ایمیلتان ارسال نشد میتوانید بعد از نصب برنامه تبلیغاتی فلش با کلیک بر روی علامت دلار منوی کار بر شما باز می شود.حالا شما به صفحه شخصی تان راه یافته اید
شما در اینجا می توانید تعداد اعضایتان میزان پوینت تان میزان درآمدی که از تبدیل پوینت به دلار کسب کرده اید و ... را ببینید
.Home: با کلیک بر روی این گزینه به صفحه منوی کار بری خود خواهید رفتForum&chat:این دوقسمت برای فروم و چت در داخل سایته.برای ارتباط و چت کردن با بقیه اعضاء آنلاینmail: با کلیک بر روی این قسمت به صفحه ی خواهید رفت که از این طریق می توانید پیامهایی از سرگروه یا زیرمجموعه هایتان دریافت کنید یا برای آنها پیام بفرستیددرگوشه صفحه مستطیل بنفشی قرار دارد که مطالب زیر در ان نماش داده شده است Statistics points referrals$در بخش پینت ها شما مقدار پینتهای به دست امده را میتوانید ببینیدو با کلیک بر روی ان کار کرد پینتها نمایش داده خواهد شددر بخش رفلش تعداداعضای شما مشخص میشود وبا کلیک بر روی ان ریز مشخصات انها نمایش داده میشوددر بخش دلارز مقدار دلار کسب کرده شما نمیایش داده میشودپایین ان Gamesدو بازی در انجا وجود داردBingoSurf $ 6,744.40شما با کلیک بر روی ان به یک بازی عددی وارد میشوید با کامل کردن هر تعداد ستون شما یک جایزه مشخص برنده می شوید ولی حد نهایی برنده شدن6744دلار است این بازی رایگان استبخش دوم بازی یک بازی شانس است شما دو شانس داریدWheelSurf $ 10,751.50سایت روزانه با شما دوبار فرصت برای برنده شدن میدهد که کاملا رایگان استدر منویContestشما نفرات اول سایت و درامد روزانه انها نمایش داده میشودBonusشما در این مکان میتوانید به دنبال پینتهای بیشتری از سایت باشیدClicks Bonusشما با کلیک بر روی کلیک بونز میتوانید به بخش تبلغات کلکی سایت وارد شویدبا کلیک بر روی هر منو 10 پینت به دست میاوردی ولی نیازی به ماندن در صفحه تبلیغات برای تی شدن زمان تبلغ مورد نظرنیست شما میتوانید به کار های دیگر خود برسیدmodify My Account:این قسمت حساب کاربری شخصی شما را نشان می دهد.در این قسمت می توانید ایمیل وپسوردتان را تغییر دهیدبخش عجیب این سایت اینست که هر کشور یک سر گروه دارد وبقیه باید عضو سر گروه اصل باشند در قیر این صورت اکانت که عضو هیچ مجموعه ای نباشد در اول هر ماه حضو خواهد شد.برای عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید

Last edited:

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
دوست عزیز سایتی که معرفی کردین اسکم هست ..

لطفا به همون 2تا سایتی که خودتون معرفی کردین برای چک کردن سایت های پی تی سی مراجعه کنید ..

موفق باشید.

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
چرا میشه توضیح دهید ؟
سایت
scamadviser تایید میکنه اگه میشه بیشتر توضیح دهید که من و بقیه دوستان متوجه شوند

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
سلام
چرا میشه توضیح دهید ؟
سایت
scamadviser تایید میکنه اگه میشه بیشتر توضیح دهید که من و بقیه دوستان متوجه شوند

سلام دوست عزیز ..

با توجه به همون سایت گفتم که اسکم هستش ..

به لینک زیر بروید و آدرس سایت را تایپ کنید ..

Scamadviser.com | check a website for risk | check if dodgey | check is a website safe

@jalal

Registered User
لایک‌ها
128
سلام.دوست عزیز من دوهفته است با این سایت کار میکنم.بنرهایی که نرم افزار نشان میده وقتی که روش کلیک میکنم.ولی توی امار کلیک هام اضافه نمیشه فقط کلیک هایی که از طریق خوده سایت انجام میدم اضافه میشه.

@jalal

Registered User
لایک‌ها
128
سلام.دوست عزیز من دوهفته است با این سایت کار میکنم.بنرهایی که نرم افزار نشان میده وقتی که روش کلیک میکنم.ولی توی امار کلیک هام اضافه نمیشه فقط کلیک هایی که از طریق خوده سایت انجام میدم اضافه میشه.
سلام دوباره کسی نیست جواب بده.

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261

دوست عزیز این سایت اسکم هستش و پیشنهاد می کنم به کار با این سایت ادامه ندین .. (اگر دوست داشتین با سیستم های جدید آشنا بشین می تونید به لینکی که در امضام هست مراجعه کنید .. البته با اجازه ی صاحب تاپیک)

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
خاطره ای کوتاه از دوران جهالت : دوستان عزیز بنده قدیم ندیما و در اواخر دوران جهالت (فکر کنم 3 سال پیش بود) :D در این سایت همینطوری واسه خنده عضو شده بودم:D یکی دو ماه پیش همینطوری برای نوستالژی هم که شده رفتم دیدم 60-70 دلار موجود هست..اتفاقا تاپیک زدم آقا یه پول مفتی تو حساب ما هست یکی بیاد نقدش کنه ، دوستان متفق القول فرمدند اسکم می باشد..ما که خیلی وقت بود عطای این سایت ها رو به لقایشان بخشیده بودیم البته :D

به هر حال ما هم از همین زمین خاکی ها ( دانکی میلز و نو مینی موم و مای فری شیرز و اینا) شروع کرده بودیم :D

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
بیخیال بابا..گفتن پول تو تبلیغاته نه اینکه کلیک کنی و 2 سال بعد مرسدس سوارشی...
:D

بالا