• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک تخصصی protypers (سایتی با درآمد بالاونامحدود) + سند پرداختی خودم(ماله امروز 16 اکتبر)

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سلام دوستان
اولا اینکه خیلی خوشحالم که به این تاپیک سر زدید و امیدوارم مفید واقع بشه .

دوما اینکه ببخشید با وجود تاپیک دیگه درباره این سایت بازم تاپیک زدم چون میخواستم یک تاپیک اختصاصی داشته باشم;)

این سایتی که الان میخوام بهتون معرفی کنم از سایت های بسیار عالی برای کسب درآمد است و من یک هفته است که با این سایت آشنا شدم و در همان 3 روزه اول به حداقل پرداخت رسیدم و امروز هم این پول به حساب لیبرتی من واریز شد. (سند پرداختی قسمت پایین پست )

من خودم هم اولش باورم نمیشد که این سایت پول بده و فک میکردم که اسکمه اما با تحقیق از برخی دوستان و همچنین پرداختی امروزم فهمیدم که سایت معتبری هستش .

من خودم بیشتر تو سایت های PTC فعالیت دارم اما این سایت نسبت به سایت های PTC از درآمد بسیار بالاتری برخورداره .

نکته دیگه این که شما لازم نیست وقت زیادی رو صرف این سایت کنید و تنها کافیست از ساعت 9 شب به بعد مشغول کار بشید(البته هر زمانی که راحتید میتونید کار کنید) چون در این ساعات به بعد شما

به ازای تایپ هر کپچا مبلغ 0.001$ دریافت میکنید یعنی با تایپ هر 10 کپچا 1 سنت به حساب شما واریز میشود که دوستانی که PTC کار هستند میدونن این مبلغ نسبت به سایت های PTC بسیار

بالاست.

نکته بعد اینکه هیچ محدودیتی برای تایپ و کسب درآمد وجود نداره و مانند سایت های PTC که روزانه تعداد محدودی تبلیغات به شما برای کلیک میدهند نیست .

مینیموم پرداختشم 3$ هستش که شما براحتی میتونید ظرف 2 روز به این مبلغ برسید . اگر به مینیموم پرداخت رسیدید هیچ دکمه درخواست وجود نداره بلکه خوده سایت به صورت اتوماتیک پول شما رو به

حسابتون پرداخت میکنه و زمان پرداخت هاشم هر هفته روزهای 2شنبه است ( که به وقت ایران تقریبا سه شنبه صبح پول تو حسابتونه )

سند پرداختی من

لینک سایت

خوشحال میشم که زیر مجموعه من بشید ;)

اینم آیدی یاهم بنده اگه سوالی بود در خدمتم : moeen_0511

فایل های ضمیمه

• jajqda8udnd94f1o0wtc.png
    jajqda8udnd94f1o0wtc.png
    99.8 KB · نمایش ها: 102

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
یه مشکلی که هست اینه که مثلاً 15 ثانیه که زمان میده برای وارد کردن.

5 ثانیه تا 6 ثانیه میگذره بعد تصویر میاد .

اگه از ترفندی استفاده میکنید برای انجام سریعتر تایپ به ما هم بگید

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
آره بعضی اوقات ممکنه که اینطوری بشه اما نه همیشه اگه اینطوری شد کافیه کلید Escape کیبورد رو بزنید یا روی دکمه Don't Know کلیک کنید. البته زیاد این کارو نکنید که ممکنه بن بشید .

نکته دیگه که باید عرض کنم اینه که تو تایپ کلمات زیاد وسواس به خرج ندید و اگر هم کاملا درست نبود اشکالی نداره چون سایت زیاد حساس نیست .

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
آقا بنده هم عضو شدم چیز بسیار ردیفیه
دستت هم درد نکنه بابت معرفی
فقط اگه زیاد اشتباه بزنین ممکنه بن بشید و کار و کاسبی پر!!
موفق باشید همگی

esmaeil7491

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
س،توی فرم ثبت نام این سایت در قسمت Invitation Code چی باید نوشت؟

milati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نوع حساب توی زمان واریز که تاثیری نداره ؟ مثلا وبمانی یا پرفکت مانی فرقی ندارن ؟

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
سایت لیبرتی خیلی وقته که بسته شده.
سند پرداخت هم سعی کنید از خودتون بزارید.سندی که گذاشتید مربوط به سال 2012 هستش.

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
سایت لیبرتی خیلی وقته که بسته شده.
سند پرداخت هم سعی کنید از خودتون بزارید.سندی که گذاشتید مربوط به سال 2012 هستش.
عزیز اگه دقت کنید این تاپیک واسه سال 2012 هستش واسه همینه سند پرداخت هم واسه همون ساله و یوزر @esmaeil7491 تاپیک دو سال پیش رو آوردن بالا !

مهدی832525

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میشه کمک کنید بگید که پول و چجوری به ما تحویل میدن
بعد وبمانی یا پرفکت مانی چیه

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
دوست عزیز این تاپیک مال خیلی وقت پیش شما تازه داری میبینیش اگه میخوای با این جور روش کار کنی بیا تلگرام من تا بهت بگم چیکار کنی و کلا توضیح تکمیلی بهت بدم
ایدی من اینه : itdoktor@

بالا