• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع معرفی سایت های مناسب برای چک کردن سئوی سایت

آیا شما نیز سایتی برای استفاده ی دیگران معرفی کردید ؟

• بله

Votes: 2 66.7%
  • خیر

Votes: 1 33.3%

• Total voters
    3

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
سلام
دوستان دیدم که بسیاری مثل خودم در به در دنبال منابعی برای چک کردن سئوی سایت هستیم از الکسا گرفته یا جی تی متریکس ولی کل سئو در این موارد خلاصه نمی شود.
بهتره که دوستان سایت هائی که سئوی سایت رو به صورت اصولی و متفاوت چک می کنند معرفی کنند تا همه استفاده کنند :
مثلا سایتی که تمام لینک هایی که از سایت های دیگه به اون سایت داده شده رو بررسی کنه.به جز وب مستر گوگل (یعنی بررسی سایت رقیب)
سایتی که وضعیت ایندکس رو در سایت رقیب نشون بده !
چند نمونه سایت مشاهده و سنجش میزان سئوی سایت :
Alexa.com
Chkme.com
GTMaterix.com
منتظر معرفی سایت از طرف شما هستیم
لطفا سایت های ایرانی و خودتون رو که از اسکریپت های رایگان سطح نت استفاده می کنند معرفی نکنید.

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190
ممنون از بازکردن تاپیک.
="وب مستر, post: 10131525, member: 330687"
Alexa.com
Chkme.com
GTMaterix.com
لطفا سایت های ایرانی و خودتون رو که از اسکریپت های رایگان سطح نت استفاده می کنند معرفی نکنید.
لطفا اصلاح گردد.
http://gtmetrix.com/
------------------------
تا اونجایی که یادمه آقای حیدری(مدیر سایت 3eo.ir) یک زمانی بررسی رایگان سایت داشتند(شاید الان هم داشته باشند) که باید بهشون ایمیل می دادید و بررسی می کردند.
تا اونجا که متوجه شدم از این اسکریپت برای بررسی استفاده می کردند و جواب کاربران رو می دادند:
http://tools.webalfa.net/

موفق باشید

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670

marymalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، من توی این سایت کار می کنم. برای مارکتینگ، استارت آپ هستیم و جند روز پیش یه تخفیف 99 درصدی زدیم! اما SEO ما از 2400 رسیده به 2600 و حتی 2700!!! من نمی فهمم مگه نباید این عدد پایین تر بیاد؟!!!
آیا الکسا اشتباه می کنه؟ یا من یه چیزی رو نمی دونم!؟؟

ممنونم

سلام
دوستان دیدم که بسیاری مثل خودم در به در دنبال منابعی برای چک کردن سئوی سایت هستیم از الکسا گرفته یا جی تی متریکس ولی کل سئو در این موارد خلاصه نمی شود.
بهتره که دوستان سایت هائی که سئوی سایت رو به صورت اصولی و متفاوت چک می کنند معرفی کنند تا همه استفاده کنند :
مثلا سایتی که تمام لینک هایی که از سایت های دیگه به اون سایت داده شده رو بررسی کنه.به جز وب مستر گوگل (یعنی بررسی سایت رقیب)
سایتی که وضعیت ایندکس رو در سایت رقیب نشون بده !
چند نمونه سایت مشاهده و سنجش میزان سئوی سایت :
Alexa.com
Chkme.com
GTMaterix.com

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
الکسا امارگیر است نه سئو !

بالا