• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جــامــع Google Adsense

1KHANI

Registered User
تاریخ عضویت
2 جولای 2011
نوشته‌ها
253
لایک‌ها
45
محل سکونت
تهران
Adsense-logo1.jpg

سلام به همه دوستان و وبمسترای PT :)
چند وقتی بود که داشتم درباره گوگل ادسنس تحقیق می‌کردم، متاسفانه توی PT تاپیک جامعی درباره این سیستم نیست، تصمیم گرفتم این تاپیک رو باز کنم تا شاید بتونیم اطلاعات رو یکجا جمع کنیم.

همونطور که می‌دونید گوگل ادسنس سیستم کسب درآمد گوگل برای وبمسترها هست (که فعلا برای ایرانی ها تحریمه). مطمئنا اطلاعات شما از بنده بیشتر هست، ولی برای کسانی که شاید آشنایی نداشته باشن با این سیستم، می‌تونید این منابع رو مطالعه کنید:
Wikipedia

برای شروع بحث، از دوستان می‌خوام اگر نمونه‌ی موفقی در زمینه کسب درآمد از این سیستم می‌شناسن معرفی کنند تا روی ایده و راهکارهای افزایش درآمد بحث کنیم. چه بهتر اگر صاحب سایت ایرانی باشه!

منتظر نظرات دوستان هستیم :happy:
 

my2ir

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژوئن 2011
نوشته‌ها
201
لایک‌ها
4
محل سکونت
Bukit Jalil , Malaysia
ممنون محمد رضا جان
امیدوارم جواب سوال خیلی هامون توش داده بشه
 

hosseinsees

Registered User
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2011
نوشته‌ها
2,496
لایک‌ها
798
دوستان این متن زیر متعلق به سایت میتونم هست که مدیرش خانوم مون افشار یکی از موفق ترین چهده ها در ضمینه تجارت الکترونیک و مخصوصا ادسنس هستن.
تو این متن خودشون و چند تا از دوستان دیگرشون رو معرفی کردن که به موفقیت رسیدن.
در ضمن اینم آدرس سایتش : Mitoonam - کسب درآمد از اینترنت آسان شد


* * * * * * *

۱
mona3-small.jpg


. نمونه موفق
: مونا افشار


صاحبِ سايت: چندین سايت مختلف به زبان انگليسى
سنِ شروع كسب درآمد اينترنتى: ۲۲ سالگی (۳ سال پيش)
درآمد: ماهیانه 2ِ500 دلار تا 4ِ000 دلار در ماه های پرسود.
رمز موفقيتِ شما چيست؟
“من اول با اين کسب و كار از طريق دوستِ عزيزم، لادن لشکری، آشنا شدم. او خود مدت ها بود كه از طريق اينترنت به تجارت الكترونيك مشغول بود. من هم با كمك ايشان شروع به كار كردم و از طريق گوگلِ ادسنس و افیلیت ماركتينگ مدت ۳ سال است كه درآمد بسيار خوبى كسب ميكنم.”





۲. نمونه موفق: لادن لشکری

ladan-front-full-small.jpg


صاحبِ سايت: بیش از 57 سايت مختلف به زبان انگليسى از جمله بلاگ لادن لشکری و Product Ideas و Newsletter Templates

سنِ شروع كسب درآمد اينترنتى: ۱۷ سالگی (۵ سال پيش)
درآمد: چند هزار دلار ماهیانه. میزان دقیق آن به درخواست خود ایشان مطرح نمی شود.
رمز موفقيتِ شما چيست؟
“من با این حرفه وقتی تنها 16 سال داشتم آشنا شدم. اون موقع هنوز مشغول تحصیل در دبیرستان بودم. یک سال طول کشید که راه و روش اش رو خوب یاد گرفتم و درآمد خوبی پیدا کردم. از آن موقع تا حالا که چندین سال می گذره عاشق این کار هستم و من رو به خیلی از هدف ها و آرزوهام رسونده. برای همین تجارت اینترنتی رو به همه توصیه میکنم.”




3. نمونه موفق: ف.صاعدی

صاحبِ سايت nalbeki.com
سنِ شروع كسب درآمد اينترنتى: ۲۱ (يك سال پيش)
درآمد: ماهیانه 1ِ500 دلار به طور میانگین
رمز موفقيتِ شما چيست؟
“من سايت nalbeki رو به عنوانِ سايت پیشتاز در زمينه ى تلويزيون آنلاين براى ايرانيان ايجاد كردم و از طريق گوگلِ Adsense به راحتى درآمد خيلى خوبى ازش كسب مي كنم. من اين كار را در حالى كه در مالزى دانشجو بودم شروع كردم و با كمترين وقت توانستم موفق بشم.”




4. نمونه موفق: اميرلشکری

صاحبِ سايت FreeNewsletterHelp.com
سنِ شروع كسب درآمد اينترنتى: ۱۸ (يك سال پيش)
رمز موفقيتِ شما چيست؟
“من از يكى از دوستان راجع به اين كار شنيدم و يه كم تحقيق كردم. بعد تصميم گرفتم سايتی به زبان انگليسى درست كنم كه با بازارِ جهانى در ارتباط باشه. حالا مدت يك ساله كه درآمد آنلاين دارم در کنار كنكور و حالا دانشگاهم. اميدوارم همه جوانان ايرانى هم با اين كار پرسود بيشتر آشنا بشن.”



5. نمونه موفق: م. رضایی

صاحبِ سايت habdvd.com
رمز موفقيتِ؟
ایشان چند سالی است که از طریق فروشگاه اینترنتی خود فیلم ها و سریال های پر طرفدار خارجی را به سراسر ایران به فروش می رسانند.
 

hosseinsees

Registered User
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2011
نوشته‌ها
2,496
لایک‌ها
798
صدرا املشی. جوانی خاص ایرانی که در روز خاص ۱ فروردین سال ۱۳۷۰ به دنیا آمده. زمان زیادیست که وبلاگ نویسی می کند. اما مدتیست به این فکر کسب درآمد از بلاگ هایش افتاده.
در حال حاضر دانشجوی رشته ی مهندسی مخابرات و MIT می باشد. او اکنون از سایت شخصی اش “قانون هنر” و سایر بلاگ هایش در بلاگ اسپات کسب درآمد می کند.​
چی شد که اصلا به فکر کسب درآمد از اینترنت اونم با گوگل ادسنس افتادی؟
بزارید اینجوری شروع کنم که چرا اصلا به سمت اقتصاد و کسب درآمد کشیده شدم.
من تو یه خونواده کارمند و سطح متوسط جامعه متولد شدم. سابقه ی خانوادگی من همینطور بوده. اما من این مسئله رو دوس نداشتم و همیشه دنبال راهی بودم تا این تابو و سنت خونوادگی رو بشکونم. همیشه دوست داشتم کاری انجام بدم که بهش علاقه دارم، از چیزی پول بدست بیارم که برام تفریح باشه. درواقع بقول رابرت کیوساکی، پول برای من کار کنه، نه من برای پول. راه های زیادی امتحان کردم. از دست فروشی کتابهای دست دوم در بازار کتاب تا تدریس دروس دبیرستان.
من همیشه مطالعه دارم و کتابهای زیادی رو میخونم. اخیرا کتابی رو مطالعه کردم که راجع به گوگل ادسنس صحبت می کرد. با مطالعه از اون کتاب و بازدید از سایتهای مختلف مربوط به این موضوع، با پتانسیل بسیار زیاد این فناوری آشنا شدم و تصمیم گرفتم امتحانش کنم.


من از ۸ سال پیش کار وبلاگ نویسی رو آغاز کردم. وبلاگهایی رو طراحی کردم که اکثرا موفق و پر بازدید بودند. با خودم گفتم حالا که وبلاگ نویسی می کنم پس چرا از این طریق کسب درآمد نکنم؟
البته قبل از این از سرویس های اینترنتی کسب درآمد داخل کشور هم استفاده کرده بودم، اما زیاد برام خوشایند نبودند. برعکس، از کار با گوگل بسیار لذت می برم.



چرا اصلا این روش کارآفرینی رو انتخاب کردی؟
اگه منظورتون کسب درآمد از اینترنت باشه که من علاقه ی بسیار زیادی به کامپیوتر و مشتقات اون دارم. درنتیجه تصمیم گرفتم فعالیتم رو در این زمینه معطوف کنم.



چی شد به فکر راه اندازی این وب سایت افتادی؟ علاقه به این دسته از سایت ها داری یا … ؟
همونطور که گفتم بلاگهای زیادی داشتم. اما بیشتر مایل بودم یک سایت داشته باشم. این امر فعالیتم رو رسمی تر می کرد. الان دو ماه از تاسیس سایت “قانون هنر” می گذره ، و تا امروز درآمد نسبتا خوبی رو کسب کردم ( به همراه وبلاگ های دیگه در بلاگ اسپات ) که البته این سایت جای کار و پیشرفت فراوانی داره. موضوع این سایت قانون هنر هم درمورد دیزاین، طراحی و دکوراسیون منازل، ساختمان های اداری و… هست. درکل همه چیز که مربوط به موضوع املاک و مستقلات میشه. از اونجا که خودم به طراحی و دیزاین علاقه دارم، و دوره هایی هم در این مورد گذروندم، ترجیح دادم وارد این موضوع بشم و سایت ایجاد کنم.



کمی در مورد مراحل ثبت نام و اینکه چه مسیر و زمانی طی شد تا گوگل اکانتت رو تایید کنه رو بیان می کنی؟ آیا به مشکلاتی بر خوردی ؟ اگه آره اون مشکلات رو چطوری برطرف کردی



۳ یا ۴ ماه. چون چیزی از فرآیند ثبت نامش نمی دونستم. مجبور بودم همه چیز رو با آزمون و خطا امتحان کنم. ۷ بار اکانتمو از دست دادم. اما دوباره ساختمش. و خداروشکر این آخری خوب داره کار میکنه.
و اما شرح خلاصه و فرآیند ایجاد اکانت. برای اونهایی که در داخل کشور هستن ابتدا باید یکی رو در خارج از کشور پیدا کنید که از آدرس و نام اون بتونید استفاده کنید. چون ما در تحریم هستیم و خدمات به ما ارائه نمیشه. بعد از وارد کردن مشخصات حدود یک هفته الی یک ماه بسته به کشور مقصد طول خواهد کشید تا حساب شما باز شود. یک نکته اینکه اگه آدرس شما از کشوری مثل آمریکا باشه شما در کمتر از ۴۸ ساعت یک اکانت فعال خواهید داشت و فرآند پرداخت چک هم به سرعت انجام خواهد شد.
سپس شروع به استفاده از اون توسط سرویس بلاگر کردم. یعنی یه بلاگ تو بلاگر ساختم و تبلیغات رو اونجا به نمایش گذاشتم.بعد از اینکه میزان درآمدم به ۱۰۰ دلار رسید. یه نامه از گوگل که حاوی پین کد فعال سازی کامل اکانت بود به آون آدرسی که داده بودم فرستاده شد و بعد از دریافت و وارد کردن پین کد، حسابم کاملا فعال شد و الان دارم از اون استفاده می کنم.



مشکلات بودند. اما هیچوقت تسلیم نشدم. گوگل به دلایل زیاد و نا معلومی حسابم رو می بست. اما کوتاه نیومدم. دوستم می گفت خسته نشدی اینقد حسابتو بستن؟ گفتم اگه منم که گوگل به زانو در میارم. و خوشبختانه بالاخره موفق شدم و اولین ماه رو با موفقیت پشت سر گذاشتم. ماه پیش با سرعت لاک پشتی ۱۸۲ دلار درآمد داشتم. اما این ماه و تا تاریخ ۱۱ دسامبر، ۴۳۹ دلار درآمد کسب کردم.
خیلی از خواننده های این سایت یه بهانه می یارن و اون اینکه کسی رو خارج از کشور ندارن و برای همین این کار رو شروع نمی کنن، تو با این بهانه موافقی؟ یا نه؟ به نظرت اصلا کسی که اونور باشه و برات این کار رو انجام بده پیدا می شه؟




ببینید، من نمیتونم جواب این سوالو بدم که اصلا آیا کسی اونور پیدا میشه که اینکارو انجام بده یه نه. اما این نکته رو خیلی صریح می گم. اگه میخوایید تو یه کاری موفق بشید باید پررو باشین. یعنی خجالت نکشید ازین که کاری بکنید. من دوستی داشتم که عموش خارج کشور بود. بهش پیشنهاد دادم به عموش بگه. گفت نه، خجالت می کشم!! بند “پ” هیچوقت یادتون نره. یادتون باشه، توی تجارت باید پر دلو جرات باشید. حتما کسی اونور پیدا میشه که به شما کمک کنه.



چه پیشنهادی برای افرادی که به کار کردن در این زمینه فکر می کنند داری؟ برای موفق شدن در این کسب و کار چه پیش نیاز هایی هست ؟



بزارید اول اینجوری توضیح بدم که اصلا کسب درآمد در گوگل به چه روشیه. کسب درآمد در ادسنس برای وبسایتها به دو روش CTR , CPM صورت میگیره.
CPM: کسب درآمد به ازای بازدید کننده
CTR: کسب درآمد به ازای کلیک بر روی تبلیغات و منتهی شدن به فروش.
هردو روش بسایر مفید هستند. و شما می تونید از هردو روش بطور همزمان برای کسب درآمد تو سایتتون استفاده کنید. اما من بهتون توصیه می کنم هدفتون جذب بازدید کننده باشه. با این روش هم از CPM خوب درآمد کسب می کنید، هم کلیک خورتون زیاد میشه.
البته گوگل روشهای دیگه ای هم برای کسب درآمد از ادسنس داره بعنوان مثال می تونید از ویدئوهاتون پول دربیارید. حتما می پرسید چطور؟!!! از youtube. شما می تونید ویدئوهاتون رو در یوتیوب به اشتراک بگذارید و به ازای بازدید از ویدئوهاتون درآمد داشته باشید.



خیلی ممنونم صدرا جان از وقتی که گذاشتی و حرف های پایانی؟



و حرف پایان… اول از همه مطالعه مطالعه مطالعه. همیشه مطالعه داشته باشید تا اطلاعاتتون زیاد بشه و درنتیجه بتونید از فرصتها استفاده کنید.
بقول وارن بافت: ” برا ی کسب دستاوردهای خارق االعاده لازم نیست کارهای خارقاالعاده بکنید“، پس همین الان و بعد از خوندن این مصاحبه با ساختن یه وبلاگ تو بلاگر شروع کنید و کسب درآمدتون رو آغاز کنید. نترسید و بهونه نیارید. فقط انجام بدید.
در حال حاضر درحال تالیف یک کتاب کامل و کاربردی درمورد گوگل ادسنس خصوصا برای ایرانیان داخل کشور هستم که به امید خدا بعد از تمام شدنش اونرو در اختیارتون خواهم گذاشت.
ازینکه این وقتو در اختیار من قرار دادید ممنونم.
 

mazyar123

Registered User
تاریخ عضویت
1 دسامبر 2010
نوشته‌ها
1,148
لایک‌ها
898
در حال حاضر بسیار مشکله کار با اد سنس چون هیچ نوع پرداختی مستقیم برای اینجا وجود نداره و اینکه شما نمی تونی مستقیم اگهی بگیری همه چی باید با واسطه باشه تو پی تی فکر کنم مدت ها قبل یه تا پیک بود بهر عنوان اگه کسی رو داشته باشی که بتونه چکش رو نقد کنه یا بتونه با وسترن یو نیون بگیره مشکلی نیست یه مدت یه شرکت های بودن اینکار رو می کردن اما الان با توجه به مشکلاتش قکر نمی کنم باشه گوگل رو این سیستم خیلی نظارت داره باید کاملا با دقت عمل کنید
 

1KHANI

Registered User
تاریخ عضویت
2 جولای 2011
نوشته‌ها
253
لایک‌ها
45
محل سکونت
تهران
دوستان این متن زیر متعلق به سایت میتونم هست که مدیرش خانوم مون افشار یکی از موفق ترین چهده ها در ضمینه تجارت الکترونیک و مخصوصا ادسنس هستن.
تو این متن خودشون و چند تا از دوستان دیگرشون رو معرفی کردن که به موفقیت رسیدن.
در ضمن اینم آدرس سایتش : Mitoonam - کسب درآمد از اینترنت آسان شد


* * * * * * *

۱
mona3-small.jpg


. نمونه موفق
: مونا افشار


صاحبِ سايت: چندین سايت مختلف به زبان انگليسى
سنِ شروع كسب درآمد اينترنتى: ۲۲ سالگی (۳ سال پيش)
درآمد: ماهیانه 2ِ500 دلار تا 4ِ000 دلار در ماه های پرسود.
رمز موفقيتِ شما چيست؟
“من اول با اين کسب و كار از طريق دوستِ عزيزم، لادن لشکری، آشنا شدم. او خود مدت ها بود كه از طريق اينترنت به تجارت الكترونيك مشغول بود. من هم با كمك ايشان شروع به كار كردم و از طريق گوگلِ ادسنس و افیلیت ماركتينگ مدت ۳ سال است كه درآمد بسيار خوبى كسب ميكنم.”





۲. نمونه موفق: لادن لشکری

ladan-front-full-small.jpg


صاحبِ سايت: بیش از 57 سايت مختلف به زبان انگليسى از جمله بلاگ لادن لشکری و Product Ideas و Newsletter Templates

سنِ شروع كسب درآمد اينترنتى: ۱۷ سالگی (۵ سال پيش)
درآمد: چند هزار دلار ماهیانه. میزان دقیق آن به درخواست خود ایشان مطرح نمی شود.
رمز موفقيتِ شما چيست؟
“من با این حرفه وقتی تنها 16 سال داشتم آشنا شدم. اون موقع هنوز مشغول تحصیل در دبیرستان بودم. یک سال طول کشید که راه و روش اش رو خوب یاد گرفتم و درآمد خوبی پیدا کردم. از آن موقع تا حالا که چندین سال می گذره عاشق این کار هستم و من رو به خیلی از هدف ها و آرزوهام رسونده. برای همین تجارت اینترنتی رو به همه توصیه میکنم.”




3. نمونه موفق: ف.صاعدی

صاحبِ سايت nalbeki.com
سنِ شروع كسب درآمد اينترنتى: ۲۱ (يك سال پيش)
درآمد: ماهیانه 1ِ500 دلار به طور میانگین
رمز موفقيتِ شما چيست؟
“من سايت nalbeki رو به عنوانِ سايت پیشتاز در زمينه ى تلويزيون آنلاين براى ايرانيان ايجاد كردم و از طريق گوگلِ Adsense به راحتى درآمد خيلى خوبى ازش كسب مي كنم. من اين كار را در حالى كه در مالزى دانشجو بودم شروع كردم و با كمترين وقت توانستم موفق بشم.”




4. نمونه موفق: اميرلشکری

صاحبِ سايت FreeNewsletterHelp.com
سنِ شروع كسب درآمد اينترنتى: ۱۸ (يك سال پيش)
رمز موفقيتِ شما چيست؟
“من از يكى از دوستان راجع به اين كار شنيدم و يه كم تحقيق كردم. بعد تصميم گرفتم سايتی به زبان انگليسى درست كنم كه با بازارِ جهانى در ارتباط باشه. حالا مدت يك ساله كه درآمد آنلاين دارم در کنار كنكور و حالا دانشگاهم. اميدوارم همه جوانان ايرانى هم با اين كار پرسود بيشتر آشنا بشن.”



5. نمونه موفق: م. رضایی

صاحبِ سايت habdvd.com
رمز موفقيتِ؟
ایشان چند سالی است که از طریق فروشگاه اینترنتی خود فیلم ها و سریال های پر طرفدار خارجی را به سراسر ایران به فروش می رسانند.

ممنون از شرکت در تاپیک، این دو خانم رو تقریبا هرکسی که دنبال درآمد از ادسنس رفته میشناسه، یه جورایی شدن Guruهای ادسنس در ایران!! ولی مطمئنم وبسمترهای خیلی زیادی در ایران هستن که سایت انگلیسی‌زبان دارن، مطمئنم در PT هم هستن، امیدوارم بیان و راهنمایی کنن :happy:
 

1KHANI

Registered User
تاریخ عضویت
2 جولای 2011
نوشته‌ها
253
لایک‌ها
45
محل سکونت
تهران
در حال حاضر بسیار مشکله کار با اد سنس چون هیچ نوع پرداختی مشتقیم برای اینجا وجود نداره و اینکه شما نمی تونی مستقیم اگهی بگیری همه چی باید با واسطه باشه تو پی تی فکر کنم مدت ها قبل یه تا پیک بود بهر عنوان اگه کسی رو داشته باشی که بتونه چکش رو نقد کنه یا بتونه با وسترن یو نیون بگیره مشکلی نیست یه مدت یه شرکت های بودن اینکار رو می کردن اما الان با توجه به مشکلاتش قکر نمی کنم باشه گوگل رو این سیستم خیلی نظارت داره باید کاملا با دقت عمل کنید

فرض رو بر این می‌ذاریم که مشکلی بابت دریافت پول نداریم، یعنی یه نفر رو خارج داریم، یا یه واسطه به هر شکل، ممنون از اینکه گوشزد کردید :happy:
 

1KHANI

Registered User
تاریخ عضویت
2 جولای 2011
نوشته‌ها
253
لایک‌ها
45
محل سکونت
تهران
ممنون از شما دوست عزیز...

دوستان این تاپیک که آقا مجید معرفی کردن، تاپیک خیلی خوبی هست که جواب خیلی از سوالات رو میشه توش پیدا کرد، ولی اینجا بیشتر می‌خوایم درباره نمونه ها و راهکارهای افزایش (و به طور کلی کسب) درآمد از این سیستم بحث کنیم.
 

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 می 2011
نوشته‌ها
4,444
لایک‌ها
2,924
يك سوال دارم ايا كسي مي داند مثلا هر نوع سايت انگليسي مثلا پزشكي و غيره حداقل كليك ان چند و حداكثر چنده منظور م چند دلاره
در ضمن يك سوال ديگه سايتي كه ما مي زنيم به زبان انگليسي ايا بايد حتما تمام موراد را خودمان بنويسيم و اگر از سايت هاي ديگر كپي كنيم چه طور مي شود و ايا مثلا ما يك كتاب بخريم به زبان انگليسي و بعد ان را بگذاريم در اينترنت ايا از دست ما شكايت مي كند اون نويسنده حتي اگر فردي در ايران باشد .
ايا براي باز كردن حساب بايد حتما كسي را در خارج از كشور داشت و فرق نمي كند چه كشوري باشد فقط بايد خارج از ايران باشد .
در اخر وقتي تمام كارها درست شد براي ورود به حساب گوگل ادسنس يا ادوردز بايد حتما با وي پي ان برويم يا نه با اي پي ايران هم مي شود و در اخر وي پي ان بايد اي پي ثابت باشد درسته اگر مثلا وي پي ان خود را تغيير بديم مشكلي كه پيش نمي ايد
تشكر مي كنم كسي جواب سوالات من را بدهد چون واقعا در اين زمينه اطلاعاتم كمه
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,295
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
بخش سرویس ها جدا هست
تا ساعاتی دیگه منتقل میشه به اونجا
مطالب عالی هست البته با درج منبع اصلی
تشکر
 

1KHANI

Registered User
تاریخ عضویت
2 جولای 2011
نوشته‌ها
253
لایک‌ها
45
محل سکونت
تهران
خدمت دوستان عرض کنم که یه سری تحقیقات توی DP انجام دادم درباره ادسنس که بد نیست اینجا بگم، شاید به درد کسی خورد.
اول اینکه ادسنس جدیدا بشدت داره سخت گیری می‌کنه توی تایید کردن حساب ها! یعنی حتی به امریکایی ها و اروپایی ها هم سخت اکانت میده، که برمیگرده به کیفیت سایتها!

متوجه شدم که گوگل نه تنها به کپی پیست بودن مطالب (Copyright) گیر میده، بلکه جدیدا به تعداد مطالب، عمر وبسایت و "صحیح بودن مطالب" هم گیر میده!!! یعنی اگر یه سایتی اطلاعات غلط درباره یه موضوعی داشته باشه، گوگل Banـش می‌کنه، یا اصلا تاییدش نمیکنه.

مساله ی دیگه اینکه هنوز هم بیشترین ارزش کلیک ها برای سایت های وام، وام دانشجویی، املاک، پزشکی و روانپزشکی، و مسافرت هست. اینا البته نمونه هستن!!

چند تا مورد دیگه هم دیدم که نتیجه‌ش این شد که موضوع بازی های کامپیوتری اصلا برای داشتن یه سایت Niche برای تبلیغ گرفتن از ادسنس بازده نداره و هدر دادن وقت هست (این واسه کسایی که قصد دارن تازه شروع کنن!)

یه سریا هم از ادسنس خسته شده بودن (بخاطر گیردادن هاش!) و رفته بودن سراغ سایتهای دیگه، که خودشون هم میگفتن به اندازه ادسنس درآمد نداره، ولی از Clickbank به عنوان یه جایگزین خوب یاد میکردن. البته Clickbank سایت Affiliate هست.

دوستان اگر نظری پیرامون این مسائل دارید مطرح کنید :)
 

hosseinsees

Registered User
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2011
نوشته‌ها
2,496
لایک‌ها
798
يك سوال دارم ايا كسي مي داند مثلا هر نوع سايت انگليسي مثلا پزشكي و غيره حداقل كليك ان چند و حداكثر چنده منظور م چند دلاره
در ضمن يك سوال ديگه سايتي كه ما مي زنيم به زبان انگليسي ايا بايد حتما تمام موراد را خودمان بنويسيم و اگر از سايت هاي ديگر كپي كنيم چه طور مي شود و ايا مثلا ما يك كتاب بخريم به زبان انگليسي و بعد ان را بگذاريم در اينترنت ايا از دست ما شكايت مي كند اون نويسنده حتي اگر فردي در ايران باشد .
ايا براي باز كردن حساب بايد حتما كسي را در خارج از كشور داشت و فرق نمي كند چه كشوري باشد فقط بايد خارج از ايران باشد .
در اخر وقتي تمام كارها درست شد براي ورود به حساب گوگل ادسنس يا ادوردز بايد حتما با وي پي ان برويم يا نه با اي پي ايران هم مي شود و در اخر وي پي ان بايد اي پي ثابت باشد درسته اگر مثلا وي پي ان خود را تغيير بديم مشكلي كه پيش نمي ايد
تشكر مي كنم كسي جواب سوالات من را بدهد چون واقعا در اين زمينه اطلاعاتم كمه

دوست من ببین ارزش هر کلیک تو ادسنی از چند سنت شروع میشه تا 7 دلار هم هست . (7 دلار معمولا سایتهای بیمه و...)

در مورد کپی پیست که اصلا حرفش رو هم نزن . ایران که نیست هرکی از هرکی کپی میکنه ، گوگل شدیدا پایبند به قوانین کپی رایت و اصول درست و صحیح وب هست.

حتی مطلبت کپی هم نباشه و گوگل تشخیص بده مطلبت مفید نیست برای بقیه و صرفا برای کسب درآمد سایت رو راه اندازی کرده حسابت بسته میشه و . . .

کلا به نظر من تا زبانت عالی نشده و یکی دوتا دوست و آشنای درست و حسابی و اینکاره خارج از کشور نداشتی اصلا رو ادسنس حساب باز نکن که مطمئنا شکست میخوری.

اولین قدم باید انگلیسیت رو قوی کنی بعد اصول سئو رو یاد بگیری بعد بری بشینی کل قوانین گوگل رو در بیاری و تو سایتت رعایت کنی تازه بعدش بری بشینی قوانین ادسنس رو در بیاری و رعایت کنی.

ادسنس از نظر درآمد خب خیلی عالیه و هیچ سیستمی تو دنیا به اندازه ادسنس درآمد نداره . اما شدید سخت گیره و کار باهاش خیلی مهارت میخواد.
 

milijj

Registered User
تاریخ عضویت
4 آپریل 2009
نوشته‌ها
1,848
لایک‌ها
211
محل سکونت
پرینتر سه بعدی
با سلام

میگم بچه ها اگه یه سایت انگلیسی زبان بزنیم و از سایت های ایرانی بش لینک بدیم واسه رتبش از نظر گوگل ادسنس مشکل داره؟

راستی اون دوستمون که گفتن به مطالب بی ارزش و غلط و حتی کپی پیست گیر میده میشه بگین منبع تحقیقاتتون از کجا هست؟
 

1KHANI

Registered User
تاریخ عضویت
2 جولای 2011
نوشته‌ها
253
لایک‌ها
45
محل سکونت
تهران
با سلام

میگم بچه ها اگه یه سایت انگلیسی زبان بزنیم و از سایت های ایرانی بش لینک بدیم واسه رتبش از نظر گوگل ادسنس مشکل داره؟

راستی اون دوستمون که گفتن به مطالب بی ارزش و غلط و حتی کپی پیست گیر میده میشه بگین منبع تحقیقاتتون از کجا هست؟

لینک که دادم، گفتگوهای توی DP.

بچه ها من راستش یه کم چشمم ترسیده سر این ملی شدن اینترنت، آدم نمی‌دونه چیکار کنه، فعلا پروژه‌های انگلیسی‌زبانم رو معلق کردم تا ببینیم چی میشه تا دو هفته دیگه :eek:
 

1KHANI

Registered User
تاریخ عضویت
2 جولای 2011
نوشته‌ها
253
لایک‌ها
45
محل سکونت
تهران
دوستان نظرتون چیه؟ با توجه به جریان اینترنت ملی، راه‌اندازی سایت روی سرورهای خارجی ریسک نیست؟ به طور کلی فکر کردن به سیستم های خارجی :eh:
 

hosseinsees

Registered User
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2011
نوشته‌ها
2,496
لایک‌ها
798
دوستان نظرتون چیه؟ با توجه به جریان اینترنت ملی، راه‌اندازی سایت روی سرورهای خارجی ریسک نیست؟ به طور کلی فکر کردن به سیستم های خارجی :eh:


حالت خوبه دوست من ؟

عزیز من 95% سایتای ایران روی سرورای آمریکا و هلند و آلمان و کانادا و ... پشتیبانی میشه . (یه کم بیشتر یا کمتر)

اگه راه اندازی سایت روی سرور خارجی ریسک باشه دیگه وب ایران نابود میشه .

مگه ما چند تا سایت ایرانی داریم که تو ایران میزبانی شه ؟

بحث شبکه ملی اطلاعات اینجوریه که این آقایون میخوان با این تکنولوژی ناقص و عقب موندشون کل این اطلاعاتی که روی سرورای خارج از کشور بیارن داخل ایران و فقط دسترسی به اطلاعات داخل ایران مجاز باشه .

مثل همه حرفای دیگشون یه حرف چرندی گفتن و 6 ساله که زیرش زائیدن .

سال 84 مطرح شده این قضیه میلیارد ها تومن وام گرفتن واسه اینکار هنوزم هیچکاری نکردن .

فقط تنها کاری که بر میاد ازشون اینه که سرعت اینترنت کشور و داغون کنن و یا کلا قطع کنن.
 

1KHANI

Registered User
تاریخ عضویت
2 جولای 2011
نوشته‌ها
253
لایک‌ها
45
محل سکونت
تهران
حالت خوبه دوست من ؟

عزیز من 95% سایتای ایران روی سرورای آمریکا و هلند و آلمان و کانادا و ... پشتیبانی میشه . (یه کم بیشتر یا کمتر)

اگه راه اندازی سایت روی سرور خارجی ریسک باشه دیگه وب ایران نابود میشه .

مگه ما چند تا سایت ایرانی داریم که تو ایران میزبانی شه ؟

بحث شبکه ملی اطلاعات اینجوریه که این آقایون میخوان با این تکنولوژی ناقص و عقب موندشون کل این اطلاعاتی که روی سرورای خارج از کشور بیارن داخل ایران و فقط دسترسی به اطلاعات داخل ایران مجاز باشه .

مثل همه حرفای دیگشون یه حرف چرندی گفتن و 6 ساله که زیرش زائیدن .

سال 84 مطرح شده این قضیه میلیارد ها تومن وام گرفتن واسه اینکار هنوزم هیچکاری نکردن .

فقط تنها کاری که بر میاد ازشون اینه که سرعت اینترنت کشور و داغون کنن و یا کلا قطع کنن.

حال من خوبه دوست عزیز!
من خوب میدونم که این کار نشدنیه!! ولی واقعا نمیشه حدس زد که چیکار میخوان بکنن!!
یه سریا می‌گن قراره همون ایده ی دیوار مجازی چین رو اجرا کنن، ولی بهرحال اون ایده شکست خورده!!

چیزی که آدم رو می‌ترسونه اون گزارش دویچه وله هست که گفتن تا 2 هفته دیگه کلید می‌خوره، و اینکه الان سایت اکثر ( یا شاید همه‌ی ) شرکت ها و نهادهای دولتی منتقل شدن به سرورهای داخلی.

ولی اگر این اتفاق بیوفته، کی میخواد خسارت وارده به ما وبمسترها رو جبران کنه؟

نظر من اینه که این کار نشدنی هست... فقط بازم به نظرم باید صبر کرد تا ببینیم چکار میخوان بکنن!
 
بالا