• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک رم های تقلبی D: ( *مشاوره در مورد خرید رم )

پسر خوب

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا این طور که میگن اکثر رم های تو بازار تقلبی ان :hmm: خوب خریدار بیچاره چکار کرده که گرفتار این فروشنده های درنده شده . جالب اینه که رم های بی کیفیت به صورت فله ای و قاچاقی وارد میشه و بسته بندی و مارک گذاری این رم های تقلبی توی همین ایران انجام میشه :eek: واقعا چه چاره ای هست :eek: به نظرتون مثلا اگه من بخام یه رم اصلا از کجا باید بفهمم رمم اصله ؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
رمهای تقلبی بیشتر روی مارکهای معروف میان مثل kingston و microsim ضمنا زیاد بسته بندی جالبی ندارند. شاید خرید مارکهایی که کمتر معروفند و بسته بندی مناسبی دارند بهتر باشه ولی در مجموع خیلی نمیشه روش حساب کرد وقتی کارتتون سوخت یا گوشی هی هنگ کرد میفهمی ریمارکه!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
1. رم حتماً بسته بندی داشته باشه
2. از جاهای معتبر خرید کنید با گارانتی، تا بعداً اگه مشکلی پیش اومد پاسخگو باشن

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
رمضانی مموری هاش اصله....کلا یکی از بهترین جاها برای خرید مموری کارت هست...
آدرس؟!

و یه سوال دیگه! رم های سونی رو آهونگار گارانتی میکنه؟ اینا که پشتش هولوگرام با برچسب N زده رو میگم.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آدرس؟!

و یه سوال دیگه! رم های سونی رو آهونگار گارانتی میکنه؟ اینا که پشتش هولوگرام با برچسب N زده رو میگم.

جمهوری...علاالدین....از در اصلی یعنی همون که تو خیابون جمهوری هست....وارد شدی...دست راست مغازه 7-8 ام...تابلو داره....

ضمنا مموری هاش رو خودش گارانتی میکنه...پشتش هم هولوگرام میزنه...خراب هم شد میبری عوض میکنه...:)

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
شما که اونجا میری میدونی میکرو اس دی 1 گیگ چند شده؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دستت درد نکنه آقا فرهاد! یه 1 گیگ میخرم!

خواهش می کنم مازیار جان:) البته ازشون بپرس ببین Sandisk دارن یا نه، اگه واسه نوکیا می خوای یه 10-15 تومن اضافه بدی بهتره تا اینکه گوشیت هی هنگ کنه
187.gif

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
memory stick pro duo یک گیگ چه مارکی بخرم و از کجا؟ مارک transcend خوبه با گارانتی یک ساله 46 تومن؟

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
لبته ازشون بپرس ببین Sandisk دارن یا نه، اگه واسه نوکیا می خوای یه 10-15 تومن اضافه بدی بهتره تا اینکه گوشیت هی هنگ کنه

نشد دیگه! من الان 512 Sandisk دارم هیچیش هم نمیشه! دروغ چرا! یه دو سه باری هنگ کرده ولی زیاد مهم نیست! اگه شد مموری خود نوکیا میگیرم که هیچیش نشه دیگه!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
نشد دیگه! من الان 512 Sandisk دارم هیچیش هم نمیشه! دروغ چرا! یه دو سه باری هنگ کرده ولی زیاد مهم نیست! اگه شد مموری خود نوکیا میگیرم که هیچیش نشه دیگه!
فکر کنم sandisk رو پیشنهاد کرد ها !

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
سلام من رفتم توی بازار گشتم تا دلتون بخاد از این رم های microsim بود و گینگستون . هیچ کدومشون هم بسته بندی خاصی نداشتن و فقط توی یه جعبه کوچولوی پلاستیکی بودن . خیلی هم ارزون بودن . اینا همون رم های تقلبی ان ؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام من رفتم توی بازار گشتم تا دلتون بخاد از این رم های microsim بود و گینگستون . هیچ کدومشون هم بسته بندی خاصی نداشتن و فقط توی یه جعبه کوچولوی پلاستیکی بودن . خیلی هم ارزون بودن . اینا همون رم های تقلبی ان ؟

همشون.
البته شاید کارکنند ولی خوب نه مثل اصلشون

بالا