• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک من چرا پاک شد؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
نمیدونم چرا فقط چند تا سوال برام پیش اومد

1- آیا ما در مورد روشهای عبور از فیلتر صحبت کردیم ؟
2- آیا توهینی به مملکت کردیم
3- اعتراض به این شکل در قانون اساسی ممنوع نیست گرچه ما حتی اعتراض هم نکردیم! پس چرا تاپیک پاک شد؟!
4- این مورد که اصلاً مغایر با قوانین مرامنامه هم نبود پاک شد و تاپیکهایی که مورد دارند پاک نمیشوند!

البته مقصر برخی از دوستان هستند که کار رو به اینجا کشوندن چون نباید در مورد عبور از فیلتر صحبت میکردند که متأسفانه این کار رو احتمالاً انجام دادندو باعث این موضوع شدند .

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
هر مدل و نوع بحث در مورد ف ی ل ت ر و مسائل مربوط ، اینجا ممنوع هست .

impossible

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
شایان جان بابا ما که حرفی چیزی در مورد اصل فیل تریتگ نمیزدیم، میخوایم مشکل ایگلد رو حل کنیم. اینهمه تاپیک فیل تر شکن، شما چرا به ایگلد گیر میدید؟
خواهشن برای ایگلد یه استثنایی قائل بشید ما هم همگی قول میدیم که کاری بر ضد قوانین فاروم انجام ندیم. اگر لازمه شما از مدیر سایت اجازهش رو بگیرید.
ممنون:)

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از شايان :
جناب شایان کی خواست از فیلتر رد شه ما میخواستیم یه راهی پیدا کنیم که کلا ایگولد از فیلتر در بیاد نخواستیم فیلتر شکن معرفی کنیم که

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من مشکلی با باز شدن سایت egold یا هر سایت دیگه ای ندارم ! عرض کردم ... بحث در موردش هم ممنوع هست ! منظور من هم همین پیدا کردن یه راه برای از ف ی ل ت ر در اوردن این یا هر سایت دیگه هست .

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از شايان :
من مشکلی با باز شدن سایت egold یا هر سایت دیگه ای ندارم ! عرض کردم ... بحث در موردش هم ممنوع هست ! منظور من هم همین پیدا کردن یه راه برای از ف ی ل ت ر در اوردن این یا هر سایت دیگه هست .
چه جالب
آدم میمونه چی بگه دیگه. خوبه بعضی از ماها خدا نشدیم

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
آقا جون شایان راست می گه دیگه...خوشتون میاد خود پی تی فیلتر شه؟خوب این همه فوروم....اصلا یه فوروم برای خودتون درست کنید برای بحث در این مورد...خودتون که استادین

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از @gh@m@hdi :
آقا جون شایان راست می گه دیگه...خوشتون میاد خود پی تی فیلتر شه؟خوب این همه فوروم....اصلا یه فوروم برای خودتون درست کنید برای بحث در این مورد...خودتون که استادین
چه ربطی داره؟
مامیگیم یه کار قانونی کنیم که مخابرات فیلتر ایگولد رو برداره

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
جناب sascovach ! عزیز ... من به زبونی غیر از فارسی حرف میزنم !؟؟!؟

هی من میگم در مورد این مسائل نباید اینجا بحث کنید ، باز شما میای میگی ما میخوایم یه راه قانونی پیدا کنیم که فلان بشه ..... ؟! من میگم اصلا در موردش نباید بحث بشه ! چه راه شما قانونی باشه ، چه غیر قانونی !

در صورت تکرار با کاربر خاطی برخورد میشه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا