• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک نتورک مارکتینگ

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
آفرین
اینو بگو
در واقع اول بهتره بریم نتورک مارکتینگ واقعی رو درک کنیم تا هیچ وقت شرکتهای دیگرو و اعمالشون رو با شرکتهایی واقعا نتورک کار میکنن قاطی نکنیم
در واقع دوستان فقط روی کاغذ با اعمال ریاضی دارن حرفشون رو اثبات میکنن ولی در واقعیت خیلی چیزهای دیگه هم دخیل هستند
اول باید بدونیم که نتورک مارکتینگ واقعی فقط راهی برای فروش کالا است و در هر صورت حتی اگر به قول شما ( که من اعتقادی ندارم ) دیگه کسی نباشه که عضو بشه در این صورت فرد خریدار کالای خودش رو خریده و هیچ ضرری نکرده بله در مورد شرکتهایی که شما اسمشون رو بردید درسته قیمت کالا با قیمت ورودی تناقض داره خب دقیقا این یک از الویتهای انتخاب یک پلن مناسب هست .
به نظر من هم درسته که در کشور ما همه برای کار میان عضو میشن نه خرید ولی این رو بدونید که هیچ ایرادی به این کار نیست و در کل جهان هم همه شرکت ها ابتدا برای کار عضو گیری کردن و وقتی به یک تعادل رسیدن خود به خود یک شبکه فروش کالا به وجود اومده و هنوز هم بعد از سالها سال دارن فروش میکنن و تحت حمایت دولت خودشون هم هستند .
در مورد اینکه قبول ندارم که اشباع پذیری درسته هم یه توضیحی بدم ، و اون اینکه
یک بازار رو در نظر بگیرید مثلا فرش
آیا همه فرش فروشها موفق هستند همشون پولدارن یا حتی سوپرمارکت یا زرگر یا کارخونه دارها
خوب قرار نیست حتما همهبازاریابها هم موفق باشند در واقع نسبت به زحمتی که میکشن رشد میکنن
دوم اینکه با وجود این قضیه هیچ وقت مثل ارقام ریاضی مجموعه رشد منظمی نداره و یک سری قانونها هم هست مثل قانون تعادل در مجموعه که باعث میشه نه شرکت ورشکست بشه و نه حقی ضایع بشه
در واقع یک شاخه استپ میکنه یک شاخه کند حرکت میکنه و و و ....
در این حالت این مثال رو در نظر بگیرید

فرض میکنیم علی یک بازاریاب هست و تونسته با فروش یک جنس محست رو عضو کنه و محسن هم با عقد قرارداد به عضویت بازاریاب شرکت دراومده حال از روی دست قضا محسن بازاریاب خوبی از کار در میاد و با تلاش بسیار رشد خوبی میکنه و با وارد کردن افراد در چپ و راست و خود به سود میرسه ولی علی هنوز نتونسته سمت دیگه خوودش رو پر کنه آیا حق هست که سودی که محسن میکنه اون هم بکنه ؟ نه !
و به همین دلیل قانون تعادل اینجا باعث میشه که محسن چون از دو طرف رشد میکنه به ازای افراد ورودی پورسانت دریافت کنه و علی تا زمانی که سمت دیگر خود رو کامل نکنه پورسانتی دریافت نمیکنه
خوب حالا فکر میکنید این پورسانتها کجا میمونه ؟ در صندوق شرکت !
این حالا یک مثال است
انواع مختلف میتونه علتها داشته باشه
علت دیگر قانون سقف درآمد نسبت به قانون هر شرکت معتبر یک مقدار سقف در نظر گرفته میشه که اگر فردی از اون مقدار بیشتر سود میکرد ( روزانه ) اضافه اون با نزد شرکت میمونه تا برای مبادا استفاده بشه

باز ه در خدمتم

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
ولي اين 2 مدل تجارتي كه شما ميگي با هم فرق ميكنه !:eek:
در ضمن كسي كه وارد نتورك ميشه حتما واسه محصولش نيست !. ميشه گفت يه جور بهونست

من هم برای همین مثال زدم که فرقش رو بگم :happy:
آفرین
اینو بگو
در واقع اول بهتره بریم نتورک مارکتینگ واقعی رو درک کنیم تا هیچ وقت شرکتهای دیگرو و اعمالشون رو با شرکتهایی واقعا نتورک کار میکنن قاطی نکنیم
در واقع دوستان فقط روی کاغذ با اعمال ریاضی دارن حرفشون رو اثبات میکنن ولی در واقعیت خیلی چیزهای دیگه هم دخیل هستند
اول باید بدونیم که نتورک مارکتینگ واقعی فقط راهی برای فروش کالا است و در هر صورت حتی اگر به قول شما ( که من اعتقادی ندارم ) دیگه کسی نباشه که عضو بشه در این صورت فرد خریدار کالای خودش رو خریده و هیچ ضرری نکرده بله در مورد شرکتهایی که شما اسمشون رو بردید درسته قیمت کالا با قیمت ورودی تناقض داره خب دقیقا این یک از الویتهای انتخاب یک پلن مناسب هست .
به نظر من هم درسته که در کشور ما همه برای کار میان عضو میشن نه خرید ولی این رو بدونید که هیچ ایرادی به این کار نیست و در کل جهان هم همه شرکت ها ابتدا برای کار عضو گیری کردن و وقتی به یک تعادل رسیدن خود به خود یک شبکه فروش کالا به وجود اومده و هنوز هم بعد از سالها سال دارن فروش میکنن و تحت حمایت دولت خودشون هم هستند .
در مورد اینکه قبول ندارم که اشباع پذیری درسته هم یه توضیحی بدم ، و اون اینکه
یک بازار رو در نظر بگیرید مثلا فرش
آیا همه فرش فروشها موفق هستند همشون پولدارن یا حتی سوپرمارکت یا زرگر یا کارخونه دارها
خوب قرار نیست حتما همهبازاریابها هم موفق باشند در واقع نسبت به زحمتی که میکشن رشد میکنن
دوم اینکه با وجود این قضیه هیچ وقت مثل ارقام ریاضی مجموعه رشد منظمی نداره و یک سری قانونها هم هست مثل قانون تعادل در مجموعه که باعث میشه نه شرکت ورشکست بشه و نه حقی ضایع بشه
در واقع یک شاخه استپ میکنه یک شاخه کند حرکت میکنه و و و ....
در این حالت این مثال رو در نظر بگیرید

فرض میکنیم علی یک بازاریاب هست و تونسته با فروش یک جنس محست رو عضو کنه و محسن هم با عقد قرارداد به عضویت بازاریاب شرکت دراومده حال از روی دست قضا محسن بازاریاب خوبی از کار در میاد و با تلاش بسیار رشد خوبی میکنه و با وارد کردن افراد در چپ و راست و خود به سود میرسه ولی علی هنوز نتونسته سمت دیگه خوودش رو پر کنه آیا حق هست که سودی که محسن میکنه اون هم بکنه ؟ نه !
و به همین دلیل قانون تعادل اینجا باعث میشه که محسن چون از دو طرف رشد میکنه به ازای افراد ورودی پورسانت دریافت کنه و علی تا زمانی که سمت دیگر خود رو کامل نکنه پورسانتی دریافت نمیکنه
خوب حالا فکر میکنید این پورسانتها کجا میمونه ؟ در صندوق شرکت !
این حالا یک مثال است
انواع مختلف میتونه علتها داشته باشه
علت دیگر قانون سقف درآمد نسبت به قانون هر شرکت معتبر یک مقدار سقف در نظر گرفته میشه که اگر فردی از اون مقدار بیشتر سود میکرد ( روزانه ) اضافه اون با نزد شرکت میمونه تا برای مبادا استفاده بشه

باز ه در خدمتم

اول که اگر واقعا فرد کالایی که میخره بدردش بخوره و ازش استفاده کنه که اصلا دیگه همه این بحث ها مالیده میشه این بحث مال این شرکت هایی هست که توش کالا فقط بهانه است
دوم پسر خوب این که شما میگی بدتر شد که من فقط 2 به توان n رو گفتم و اینکه در ایده آل ترین حالت 50 درصد هیچی و 25 درصد حد اکثر فقط سرمایه اولیه شون گیرشون میاد (دو مجموع 75 درصد) حالا اگر بخواهیم تعادل رو هم بهش اضافه کنیم که عملا بالای 90 درصد متضرر میشن یا فقط پول خودشون رو در میارن
اما در مورد رو کاغذ حساب کردن من خواستم منطقی و با استدلال بحث کرده باشم والا اتفاقا تو دنیای واقعی مضرات و زیان هاش خیلی بیشتر و بدتر هست

Shahab_j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم برای همین مثال زدم که فرقش رو بگم :happy:

اول که اگر واقعا فرد کالایی که میخره بدردش بخوره و ازش استفاده کنه که اصلا دیگه همه این بحث ها مالیده میشه این بحث مال این شرکت هایی هست که توش کالا فقط بهانه است
دوم پسر خوب این که شما میگی بدتر شد که من فقط 2 به توان n رو گفتم و اینکه در ایده آل ترین حالت 50 درصد هیچی و 25 درصد حد اکثر فقط سرمایه اولیه شون گیرشون میاد (دو مجموع 75 درصد) حالا اگر بخواهیم تعادل رو هم بهش اضافه کنیم که عملا بالای 90 درصد متضرر میشن یا فقط پول خودشون رو در میارن
اما در مورد رو کاغذ حساب کردن من خواستم منطقی و با استدلال بحث کرده باشم والا اتفاقا تو دنیای واقعی مضرات و زیان هاش خیلی بیشتر و بدتر هست
سلام

درباره صحبت شما باید بگم که شما نتورک رو بعنوان شرکت میدونید در صورتی که تا اونجایی من میدونم نتورک مارکتینگ یک سیستم بازاریابی هستش و شما برای هر چیزی که بخواید میتونید نتورک راه بندازید.(البته به سادگی نیست) . حالا یکی میاد برای ساعتش این کارو میکنه یکی میاد برای مرغ و خروسش راه میندازه. ما الآن نتورکهایی داریم که واقعا محصول مفید و متنوعی دارند حالا شما اگر اطلاعی ندارید نباید زود قضاوت کنید.

ثانیا در مورد تعادل هم باید بگم که سختی کار نتورک همینه اگر قرار بود که شما همین جوری الکی شما آدم بیارین پول بگیرید اونوقت که الآن همه میلیاردر میشدند. البته اینم باز به شرکت و پلن و محصول و پورسانت اون شرکت ربط داره و نمیتونیم همه شرکت ها رو جمع بزنیم مثلا تو تهران 100 تا رستوران هست ولی غذای همه اونا خوب نیست و وشما به رستورانی میرید که غذاهاش خوشمزست.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ممد جان حرف شما کاملا درسته ولی این تاپیک درباره نتورک مارکتینگ بحث میکنه و شرکتهایی که شما میگید جزو نتورک مارکتینگ حساب نمیشن عزیز من
در صورتی که شرکتی یکی از قوانین نتورک رو رعاین نکنه اصلا جزو این شرکتها حساب نمیشه که ما بخوایم دربارش بحث کنیم
در شیوه فروش کالا از طریق زنجیره ای دو نو ع شرکت وجود داره یکی کالاگردان یکی پولگردان که نوع پولگردان و غیر قانونی اون در جامعه ما به هرمی معروف شده و نوع کالاگردان اون الان سالها است که کار میکنه و با قوانین خاص بین المللی جداسازی شده و از اسم نتورک مارکتینگ استفاده میکنه
شما اگر میخواید درباره شرکتهای پول گردان صحبت کنید میشه در یک تاپیک دیگه صحبت کرد ولی وقتی اسم این تاپیک نتورک مارکتینگ هست نمیشه این دو بحث رو قاطی کرد

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
به قول قوانین ftc بین المللی تفاوت بین شرکت های پول گردان و کالاگردان فقط به اندازه یک تار مو است
پس این کاملا عادیه که شناخت اونها از هم قاطی بشه
ولی توجه زیادی لازم داره

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
من هم که گفتم اگه کالای ارائه شده بدرد بخور باشه قضیه کاملا فرق میکنه:)

Shahab_j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

خوشحالم که بالاخره یکم در مورد نتورک اطلاعات کسب کردیم.
من دوست داشتم که هر کس تو نتورکی کار میکنه یا اطلاعی داره بیاد درباره اون بنویسه و بقیه بیان نظراتشونو در مورد اون نتورک بگن یا ایراد ویا مزایای اونو بگن . نظرتون چیه؟

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
یه نتورکر اگر آموزشهای لازم رو خوب دیده باشه معمولا هر جایی بحث صحبت رو باز نمیکنه فکر کنم خودتون بدونید
میتونیم اینجا درباره قوانین و نکاتی که باید موقع انتخاب یک نتورک خوب توجه کرد صحبت کنیم . در مورد مزایای نتورک و بهترین راههای انتخاب خوب پلن . درباره پلنهای مورد استفاده شرکت ها و خوبی و بدی اونها
ولی به نظر شخصی بنده بهتره نامی از هیچ نتورکی برده نشه تا نه تبلیغ بشه و نه سو تفاهمی پیش بیاد
بهتره هدفمون قوی تر کردن اطلاعات باشه معمولا بحث بین شرکتها به جایی نرسیده چون افرادی هستند که نسبت به شرکت خودشون داغ میکنن و غیرتی میشن و این کار رو مختل میکنه
خیلی چیزها هست که میشه دربارش صحبت کرد

Shahab_j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

با حرف شما کاملا موافقم ولی مثل اینکه کسی اینجا علاقه ای به این موضوع نداره.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
کلا تعداد نفراتی که در مورد سیستم های درست اطلاعات درستی دارند و ایرانی باشن کمه
اکثرا مردم عادی میان و صحبت میکنند و اونها هم تحت تاثیر عوامل محیطی قرار گرفتند
به طور مثال وقتی آدم حتی با معرفی کالای خودش شروع میکنه و میخواد مشتری رو جذب کنه طرف زود میگه گلد کوئسته
خدا بگم چکارشون کنه که اسمشون شده مثل بختک افتاده جون مردم
خداییش اگه از اول آموزش درست داشتیم این جور مشکلات پیش نمیومد
یه دلیل دیگه هم هست که اینجا زیاد رونق نداره و اون اینه که الان در ایران چند سیستم وجود دارند که یا کلا نتورک مارکتینگ نیستند و پول گردانند و یا اگه خواستند سالم باشن قدرت کافی نداشتن و یا دارن از بین میرن یا از بین رفتن و یا تازه دنیا اومدن و ... و یکیش هم هست که با قدرت تمام داره حرکت میکنه و بقیه ازش کپی برداری میکنن
خب حالا اگه کسی عضو این باشه که آنچان آموزش میبینه و حتی آنچنان محیط های آموزشی اینترنتی داره که دیگه اینجور جاها کار نداره و یا اگر جزو اونیکی دسته ها باشه اصل هیچچی سرش نمیشه که بخواد بیاد بحث کنه
اگه از دسته هرمی ها حرف نزدم بخاطر اینه که اصلا اعتقاد دارم اونها جزو این مقوله نیستند و بحث جدایی دارند که در انگونه مباحث جایی نداره.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
کلا تعداد نفراتی که در مورد سیستم های درست اطلاعات درستی دارند و ایرانی باشن کمه
اکثرا مردم عادی میان و صحبت میکنند و اونها هم تحت تاثیر عوامل محیطی قرار گرفتند
به طور مثال وقتی آدم حتی با معرفی کالای خودش شروع میکنه و میخواد مشتری رو جذب کنه طرف زود میگه گلد کوئسته
خدا بگم چکارشون کنه که اسمشون شده مثل بختک افتاده جون مردم
خداییش اگه از اول آموزش درست داشتیم این جور مشکلات پیش نمیومد
یه دلیل دیگه هم هست که اینجا زیاد رونق نداره و اون اینه که الان در ایران چند سیستم وجود دارند که یا کلا نتورک مارکتینگ نیستند و پول گردانند و یا اگه خواستند سالم باشن قدرت کافی نداشتن و یا دارن از بین میرن یا از بین رفتن و یا تازه دنیا اومدن و ... و یکیش هم هست که با قدرت تمام داره حرکت میکنه و بقیه ازش کپی برداری میکنن
خب حالا اگه کسی عضو این باشه که آنچان آموزش میبینه و حتی آنچنان محیط های آموزشی اینترنتی داره که دیگه اینجور جاها کار نداره و یا اگر جزو اونیکی دسته ها باشه اصل هیچچی سرش نمیشه که بخواد بیاد بحث کنه
اگه از دسته هرمی ها حرف نزدم بخاطر اینه که اصلا اعتقاد دارم اونها جزو این مقوله نیستند و بحث جدایی دارند که در انگونه مباحث جایی نداره.

سعید جان شما هنوز داری تو وست کار میکنی؟؟

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
آره قربونش
این وبلاگ خودته
خوشبخت بودم خوشبخت تر شدم

Shahab_j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره قربونش
این وبلاگ خودته
خوشبخت بودم خوشبخت تر شدم
از یکی از دوستام شنیدم که وست کمی پلن و کارشو تغییر داده و داره فعالیت میکنه. این درسته؟
البته اطلاعات زیادی در مورد وست ندارم و دوست دارم کمی در مورد پلن سایر چیزاش بیشتر بدونم.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
کار و کاسبی ؟ میدونی از اولس هم سعی کردم مثل خیلیهایی که جو کوئست گرفته بودشون و با بولدوزر میرفتن جلو نباشم به خاطر همین هنوز هم که هنوزه مثل اول به آرامی ولی مطمئن رشد میکنم راضیم خدا رو شکر
تاپ لیدر هم اگر منظورت خیلی تاپه تاپه که بگیر از بالا تایماز ولی زاده و بیا پایینتر آقای مرجانی و مجید دهنون و بعد شهر خودمون آقای اشرفی و بعد یواش یواش خودمون !!
خوب گفتم
نگفتی وبلاگ خودته ؟ تو چکار میکنی ؟

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
از یکی از دوستام شنیدم که وست کمی پلن و کارشو تغییر داده و داره فعالیت میکنه. این درسته؟
البته اطلاعات زیادی در مورد وست ندارم و دوست دارم کمی در مورد پلن سایر چیزاش بیشتر بدونم.
تغیر که زیاد کرده
اصلا یکی از چیزهایی که باید موقع انتخاب سیستم مد نظرت باشه همینه که با روند زمان تغییر کنه و بهتر و بهتر بشه اکثر شرکتهایی که ورشکست میشن به خاطره اینه که تغییر کردن رو بلد نیستند
شرکت هر روز ممکنه تغییر کنه پلنهای جدید کالاهای جدید امکانات جدید ساپورت بهتر هر روز بهتر از دیروز

Shahab_j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب یکم وارد حاشیه شدیم به هر حال آقا سعید اگه شما هم یاری کنید درباره لین که چه نتورکی خوب و چه نتورکی بد هستش صحبت کنیم.
اول بهتر از ویژکیهای نتورک خوب وایده آل بگیم. من سه تا که به ذهنم میرسه میگم:
1-محصول ایده آل که خودش قابل بحث هستش
2-پلن کاری قوی
3-دسترسی آسان به محصول
و...

بالا