• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک های تجاری و فروش بهتر هست به بازارچه انتقال پیدا کند

عاشق پیشه

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
برای مثال این تاپیک ها... که فقط فروش هست , هیچ چیز بدرد بخوری شما در این تاپیک ها پیدا نمی کند... پست کاربر ها زیاد می شود و تبلیغ سایتشان را می کنند , قوانین بازارچه به نظر من باید برای این قبیل تاپیک ها هم اجرا بشه تا کمی این بخش منظم تر بشه.

http://forum.persiantools.com/t201428.html
http://forum.persiantools.com/t171828.html
http://forum.persiantools.com/t144728.html
http://forum.persiantools.com/t208493.html
http://forum.persiantools.com/t187231.html

و ده ها تاپیک دیگه... این تاپیک ها این بخش را تبدیل کردن به بیلبورد تبلیغاتی...
لطفا اینها را انتقال بدید به بازارچه , بهرحال بخش وب مستر ها , محل ساپورت این وبسایت ها نیست که هر کی برای سایت خودش یه تاپیک زده

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
دقیقا قرار هست همین کار بشه
و تاپیک ها در این بخش بدون اطلاع قبلی حذف میشن.
لطف کنید ریپورت بدید.

عاشق پیشه

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
5 تاشون رو اون بالا دادم دیگه.... چه فرقی می کنه حالا لینک تاپیک تو ریپورت بیاد یا اینجا

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
در جریان باشید ریپورت سریع تر پیگیری میشه چرا که همون موقع ایمیل برای مدیر ارسال میشه

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
حمید جان احساس میکنم بخش 3-4 تا همکار لازم داره،بد جوری داره خراب میشه،دقت کردی همه تاپیک ها شده تبادل لینک ، فروش لینک و ....

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
همش تقصیر حمیده :D

وقتی اینجا بود انرژی بالای داشت و داشت خوب کار میکرد , فتو کپی هم که کم سر میزنه اینجا .

اسپمی که تو این بخش میشه تو تاپیک گالری عکس گفتگوی آزاد نمیشه

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
راحتترین راه حل عوض کردن جای تاپیک "نیازمندیهای وبمسترها" با زیر انجمن "کسب درآمد ویژه وبمسترها" هست!

به قول دوستان اینجا شده جایی برای خرید و فروش بک لینک، پیدا کردن نویسنده و ...

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
چون مستقیم برای من ایمیل میاد و می‌تونم سریع برسی‌ کنم

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
همونطور که حمید گفت لطف کنید گزارش کنید
چون مستقیم برای من ایمیل میاد و می‌تونم سریع برسی‌ کنم

ببخشید شما تو این بخش وجود نداری یعنی پس؟!

شرمنده خیلی رُک میگم،بچه ی دو ساله هم بذاریم براش میل بیاد بلده بیاد تاپیک پاک کنه یا انتقال بده،این بخش نیاز یه چند همکار داره که 24 ساعت باشن و پست ها رو کنترل کنن ...

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
ببخشید شما تو این بخش وجود نداری یعنی پس؟!

شرمنده خیلی رُک میگم،بچه ی دو ساله هم بذاریم براش میل بیاد بلده بیاد تاپیک پاک کنه یا انتقال بده،این بخش نیاز یه چند همکار داره که 24 ساعت باشن و پست ها رو کنترل کنن ...

به شدت تایید میشود.

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
تو این بخش تاپیک سیستم همکاری در فروش زده نشه پس چه تاپیکی زده بشه ؟

دو پست بالا هم تایید میشه . اگه حوصله مدیریت ندارین زودتر اعلام کنید متقاضی زیاده

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
دوستان با احترام به همگی
من چندین سال هست زیر دست امین دارم در پی تی فعالییت می کنم.
درسته ایشونو کسی آنلاین نمی ببینه ولی به صورت مخفی روزانه چندین ساعت در تایم های مختلف سر کشی می کنه. و چون تایمه کشوری که ایشون هستند با ایران فرق می کنه شاید دوستان به این دلیل هست که ایشونو زیاد ندیدن.من ازش دفاع نمی کنم چیزی که دیدمو میگم.
اینجا دوستان خوبی داریم.پس باید باد کمک هم بریم جلو.
کمی انصاف
و اینکه جای بسی تاسف باید باشه که یک مدیر سایت و یا بقولی وب مستر شروع کنه به اسپم کردن بی مورد
خودمون باید درست کنیم همه چیو.

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283

عاشق پیشه

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
نه جدی اینم جوای بدید بد نیست حمید :دی

کسی نگفت راجب همکاری در فروش تاپیک زده نشه
این یه نمونه تاپیک مفید
http://forum.persiantools.com/t215608.html
که داره review می کنه راجب سیستم های مختلف

ولی لیستی که تو پست اول هست تاپیک های فروش و 100 درصد تبلیغاتی هستند که باید برن تو بازارچه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
بحث همکاری در فروش و جذب با فروش مستقیم محصول فرق می کنه.

چرا که در این بخش خرید و فروش انجام بشه خدای نا کرده حقی خورده بشه همین دوستان کاربر اولین کسانی را که متهم می کنند مسئولین و مدیرای سایت هستند.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
بحث همکاری در فروش و جذب با فروش مستقیم محصول فرق می کنه.

چرا که در این بخش خرید و فروش انجام بشه خدای نا کرده حقی خورده بشه همین دوستان کاربر اولین کسانی را که متهم می کنند مسئولین و مدیرای سایت هستند.

دقیقا درسته

البته به شخصه برام فرق نمی کنه تاپیک ما و سایر تاپیک های همکاری در فروش به نیازمندی ها منتقل بشه یا همینجا بمونه ، ولی فکر می کنم تاپیک های پشتیبانی سیستم های وبمستری ، اگر اینجا جاشون نباشه ، مطمئنا بازارچه هم جاشون نیست . اصلا اسم این بخش چیه ؟ کسب درآمد ویژه وب مسترها ! خوب این تاپیک ها هم دقیقا پشتیبانی سیستم هایی هستن که کسب درآمد وبمسترها با اوناست. جنسی توی تاپیک ها خرید و فروش نمیشه که دوستان تازه وارد اینجوری قضاوت می کنند .

این تاپیک ها هم نه جدیده نه دلیل بی نظمی این تالار شده . از اول افتتاح این تالار سرچ کنید می بینید از اول هم رسم بوده چنین تاپیک های مثل سیستم های کلیکی و سیستم های همکاری در این بخش زده بشن . مثلا همین تاپیک ما که در این لیست اول تاپیک اعلام کردن ، دو ساله اینجا فعاله و دوره فعالیتش هم به زمان حضور مستمر خود فوتوکپی و مدیرای دیگه برمی گرده و مطمئنا جای دیگری هم در انجمن جاش نیست بخصوص بازارچه !!!!!

به نظر شخصی من صددرصد باید بین این تاپیک ها با تاپیک های جدیدی که مد شده و این انجمن رو به بی نظمی کشونده ، مثل تاپیک های یکی دو صفحه ای فروش بک لینک و جذب نویسنده و .... تفاوت قائل شد که این موارد هم جاشون در همین انجمن و در تاپیک نیازمندی وبمسترهاست و بازم نه بازارچه !

بهرحال من نظر شخصیمو گفتم و اصلا هم برام مهم نیست تاپیک های خود ما و سیستم های مشابه به بازارچه منتقل بشه یا نه ولی امیدوارم اولا هرکاری میشه برای همه یکسان باشه و این وسط پارتی بازی شاهد نباشیم ! و دوما به تالارهای بی ربط و دور افتاده و متروکی مثل معرفی سایت یا ... منتقل نشن.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
امیر حرف شما درست هست و قبول
تمام تاپیک های بک لینک منتقل میشن بخش سئو
ما با سعید تاپیکی درست کردم برای نیازمندی ها ولی می ببینی که خودمون (کاربر) رعایت نمی کنه و میاد تاپیک جدا می زنه.
در مورد خرید و فروش داستان فرشاد یادتون رفته که چه شد. به راحتی با سابقه یک کاربر بازی شد حالا هر چند اشتباه کرد ایشون در عملکردش.

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
اگر تاپیک دوستان پاک نشه بهتره،چون یجور ایی بی احترامی بهشون حساب میشه، فقط جا به جا بشه و به جای مخصوص خودشون منتقل بشه، بعدا اگر تاپیک جدید باز کردن و جای تاپیک درست نبود پاک کنید چون قبلش بهشون گفته شده که دیگه در بخش مربوط به خودش اون تاپیک رو شروع کنن!ولی خودشون رعایت نکردن بنابراین اگر بدون اخطار حذف بشه هیچ ناراحتی به وجود نمیاد.

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
اگه پست اول عملی بشه دیگه این بخش تعطیل میشه . فقط تاپیک گفتگو باقی می مونه

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
اگه پست اول عملی بشه دیگه این بخش تعطیل میشه . فقط تاپیک گفتگو باقی می مونه

همون تاپیکی که اسپمر های بزرگ روزی چند صفحه میبرنش جلو :دی اولین که باید پاک بشه همونه

بالا