• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک پیش فروش گوشی آندروید خوش قیمت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
سلام به همه دوستان,حدود یک ماه دیگه یکی از دوستام از دبی میاد,میخوام سفارش بدم برای خودم این مدل گوشی که در زیر مشخصاتش به همراه عکسشو میزارم بیاره..
XTouch X401- 4.3 inch SmartPhone
X401Smartphone1-500x500.jpg558536_4180606907935_592437751_n-500x500.jpg
این گوشی مال شرکت x touch و از فروشگاهی که در دبی خرید میشه دارای waranty میباشد.البته بگم چینی هستش و گوشی آکبند هست.
دو سیم کارت همزمان و cpu dual core داره.
قیمتش حدود 480 تا 500 در میاد(بستگی به درهم آنموقع داره)
در کشور دبی ازش استفاده میکنن و ازش راضی هستن.
اگه کسی از دوستان خواستارش هست در این تاپیک در خواست بده..البته قول صد درصد نمیتونم بدم که حتما میاره و نهایت بتونم ده تا بیارم.پس اولویت با 10 نفر اولی هست که در خواست میدن.
یک هفته قبل از آوردن بهشون پ خ میدن که اگه خواستار بودن واسشون بیارم.
حالا دوستانی که خواستار هستن توی همین تاپیک اعلام کنن و اینکه خواهشن پ خ نزنید اصلا..هر حرف و سخنی که دارید همینجا بگید دوستان.

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
دوستان یعنی هیچکس نمیخواد واسش سفارش بدم گوشی بیاره؟؟؟

خب معلومه کسی سفارش نمیده
با یه عکس که نمیشه دوست من کسی 400-500 هزینه کنه.
اون هم چینی
پیشنهاد میکنم صبر کنی تا قیمت ها متعادل بشه از برند های معروف سامسونگ و اچ تی سی دو سیکارت توی بازار موجوده از اونا بخری.

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
خب معلومه کسی سفارش نمیده
با یه عکس که نمیشه دوست من کسی 400-500 هزینه کنه.
اون هم چینی
پیشنهاد میکنم صبر کنی تا قیمت ها متعادل بشه از برند های معروف سامسونگ و اچ تی سی دو سیکارت توی بازار موجوده از اونا بخری.

مرسی از راهنماییت رفیق..من دوست دارم که کسانیکه وضعشون خوب نیست بتونن یه گوشی خوب و حرفه ای داشته باشن..و گرنه این برندی که معرفی کردم چیزی از سامسونگ و htc کمتر نداره..البته حق با شماست همه منتظر هستن که قیمت ها متعادل شود..ولی بعید میدونم دیگه دلار زیر 2500 بیاد و کم کم با رفتن به سمت شبهای عید متاسفانه شاهد بازاریهای دندون گرد هستیم که بازار را متلاطم و قیمتهارو گرون کنن.
بهر صورت من اصلا قصد گرفتن پول از کسی در این تاپیک ندارم.فقط میخوام دوستانی که جنس خوب با قیمت خوب میخوان اعلام آمادگی کنم که من براشون سفارش بدم بیاره..
حالا از دوستان اگه کسی خواست میتونم فیلم rewiew گوشیم بزارم..

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
مشکلش چینی بودنشه فکر می کنم

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
مرسی از راهنماییت رفیق..من دوست دارم که کسانیکه وضعشون خوب نیست بتونن یه گوشی خوب و حرفه ای داشته باشن..و گرنه این برندی که معرفی کردم چیزی از سامسونگ و htc کمتر نداره..البته حق با شماست همه منتظر هستن که قیمت ها متعادل شود..ولی بعید میدونم دیگه دلار زیر 2500 بیاد و کم کم با رفتن به سمت شبهای عید متاسفانه شاهد بازاریهای دندون گرد هستیم که بازار را متلاطم و قیمتهارو گرون کنن.
بهر صورت من اصلا قصد گرفتن پول از کسی در این تاپیک ندارم.فقط میخوام دوستانی که جنس خوب با قیمت خوب میخوان اعلام آمادگی کنم که من براشون سفارش بدم بیاره..
حالا از دوستان اگه کسی خواست میتونم فیلم rewiew گوشیم بزارم..

جسارت نباشه الان قیمتها هرروز داره افت میکنه احتمالا تا 1ماه دیگه خیلی پایینتر بیاد ولی الان گوشی glx snowy که تک هسته ای هستش و سخت افزار پایینی داره شرکتش میگه 499 هزار حتما این گوشی شما بهتره

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
مرسی از راهنماییت رفیق..من دوست دارم که کسانیکه وضعشون خوب نیست بتونن یه گوشی خوب و حرفه ای داشته باشن..و گرنه این برندی که معرفی کردم چیزی از سامسونگ و htc کمتر نداره..................................................

شرمنده با این جمله شما 100% مخالفم
برند خوب یعنی برندی که توی اون صنعت مربوطه شناخته شده باشه
الان لوازم خونگی ال جی داره برای خودش غولی میشه توی آسیا
اونوقت گوشی داره میزنه با بهترین کیفیت و امکانات
ولی ببین چون توی گوشی برند معروفی نیست
هیچ رغبتی به خرید و فروشش نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!
حالا این ایکس تاچ که دیگه جای خودش رو داره
الان هیوندایی و هووایی و ... هم جایی توی بازار ایران یا حتی خاور میانه ندارن .
موفق باشید.

biostar

Registered User
لایک‌ها
32
من این گوشی رو دست کسی دیدم

خیلی کیفیت خوبی داره ، درسته چینی هست ولی کیفیتش خوبه

البته خودم نمیخرم ، چون برام ساپورت دولوپر ها مهم هست

این گوشی بیشتر برای بازار دبی هست و پشتیبانی خوبی هم میشه اونجا

قیمتش هم خوبه

اگر مشکلت کیفیتش هست باید بگم به قیمتش خوبه

Aliteh

Registered User
لایک‌ها
11
ولی مشکل اینجور گوشیا اینه که شناخته شده نیستند پس هیچ دولوپری روشون کار نمیکنه ، و عمراً آپدیتی براش بیاد ! ، اگر یه وقت ، اندروید گوشی یه مرگش بشه ، دیگه فاتح مع الصلوات !

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
تو لینک نزده دو هسته ای
نوع صفحش چیه؟
به نظر باتری خفنی داره

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
ولی مشکل اینجور گوشیا اینه که شناخته شده نیستند پس هیچ دولوپری روشون کار نمیکنه ، و عمراً آپدیتی براش بیاد ! ، اگر یه وقت ، اندروید گوشی یه مرگش بشه ، دیگه فاتح مع الصلوات !
اگه این گوشیها قیمت کمی داشته باشن میرزه حالا گیریم اپدیت هم نشن اندروید 2.3 باشن هم کافیه همین الانش گوشیهای 1 سال پیش مطرح اپدیت نمیشن چه برسه به این گوشی

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
آپدیت نشه مهم نیست ، فقط حداقل یه دونه رام ( همینی که روش هست ) واسش در دسترس باشه که اگه مشکلی پیش اومد بشه فلش کرد ! ( و البته نرم افزار مربوطه جهت فلش کردن ! )

قیمتش یه مقدار جزئی بالاست ، چون با حدود 500 میشه مثلاً یه گوشی مثل ray خرید که هم ساپورت بیشتری داره هم قابل تعمیر هست ( در صورت خرابی ) و هم لوازم جانبیش یافت میشه ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا