باچی دوست عزیزسلام، تعويض هم داريد؟
ممنون با توضیح فقط لطفا در مورد چیزی که دربارش چیزی نمیدونید حرف نزنین اینجوری بهتره دوست عزیزهارد اکسترنال + کارت شبکه + کلی پول برند = تایم کپسول
داشتن شبکه پرسرعت بي سيم به علاوه وسيله اي براي بک آپ گرفتن از تمامي کامپيوترهاي مک موجود در شبکه را تجربه کنيد. Time Capsule چيزي بيش از يک هارد اکسترنال بي سيم است، چرا که داراي AirPort Extreme با تکنولوژي 802.11n نيز هست. شما مي توانيد اطمينان داشته باشيد که Time Capsule با ساير دستگاه هاي داراي 802.11n سازگاري دارد. همچنين با کامپيوتر هاي مک، PC و دستگاه هايي مثل آيفون، آيپد، آيپاد تاچ و Apple TV که داراي تکنولوژي 802.11a, b, g هستند، نيز سازگار است.dadash in time capsul chi hast ?
mishe ye tozih bedi
ممنون با توضیح فقط لطفا در مورد چیزی که دربارش چیزی نمیدونید حرف نزنین اینجوری بهتره دوست عزیز
نه شما بهتر میدونید!
من اصلا اسمشو نمیتونم تلفظ کنم.!
....
جالبه به خدا. هر کی میخواد جنس بفروشه خیال میکنه آخر سواده و بقیه امّل....
فقط به من بگید کجای حرف من رو بیسوادی فرض کردید و علتش رو هم بیان کنید
Sent from my iPad using Tapatalk HD
توضیحات که من در مورد تایم کپسول دادم رو بخون توضیح هاتی که خودت دادی هم بخون تا بفهمی هیچ اطلاعاتی در مورد این دستگاه نداری پسر خوبنه شما بهتر میدونید!
من اصلا اسمشو نمیتونم تلفظ کنم.!
....
جالبه به خدا. هر کی میخواد جنس بفروشه خیال میکنه آخر سواده و بقیه امّل....
فقط به من بگید کجای حرف من رو بیسوادی فرض کردید و علتش رو هم بیان کنید
من خیال نمیکنم باسوادم هیچ ادعایی هم ندارم ولی این قدر در مورد دستگاهای اپل میدونم که راحت می تونم بگم سوادش رو دارم بر عکس شما دوست عزیز
شما با ایفون یا هر دستگاهی که وایفای داره میتونید از اطلاعاتی که داخل تایم کپسول هست استفاده کنیدآقا ببخشید،؛
منظور تون از سازگاری ایفون با تایم کپسول چیه،؟
میشه توضیح بدید
تو قسمت اموزش تاپیک بزن تا بیام کامل برات توضیح بدم داداشواقعاً ، ببخشید که توی تایپیک فروش میپرسم
ولی چه طوری؟ یکم به ما هم یادبده برادر
توضیحات که من در مورد تایم کپسول دادم رو بخون توضیح هاتی که خودت دادی هم بخون تا بفهمی هیچ اطلاعاتی در مورد این دستگاه نداری پسر خوب
من خیال نمیکنم باسوادم هیچ ادعایی هم ندارم ولی این قدر در مورد دستگاهای اپل میدونم که راحت می تونم بگم سوادش رو دارم بر عکس شما دوست عزیز
عموجون فقط میخواستم بدونم چند سالته
هارد اکسترنال + کارت شبکه + کلی پول برند = تایم کپسول
منظورت اینترنت بیسیم بوده
اوکی جا افتاد
فکر کردم از ایفون میشه توش بک اپ گرفت