• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا به حال به خاطر زیرنویس تشکر کردید؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
اغلب فیلم هایی که از نت دانلود می کنیم و یا روی DVD به دست ما می رسند با زیر نویس فارسی می بینیم. اگر هم زیرنویس نداشته باشند با یک جستجوی ساده زیرنویس دلخواه را می یابیم.
اغلب این زییرنویس ها توسط افراد آماتور و علاقه مند به فیلم و سینما، ترجمه و آماده شده اند. اونها بابت تهیه زیرنویس پولی دریافت نمی کنند، با جایی قرارداد ندارند...
تهیه زیرنویس مناسب، وقت و حوصله و دقت زیادی می خواد . این افراد گاهی اسم یا ایمیلشون را در انتهای فیلم ذکر می کنند ...
تا حالا شده بعد از دیدن یک فیلم با زیرنویس خوب یک ایمل به تهیه کننده اش بزنید ضمن خسته نباشید ازش تشکر کنید؟
عادت به تشکر دارید؟

خیلی زیباست که پس از دیدن هر فیلم یک ایمیل تشکر و خسته نباشید برای زیرنویس کننده اون ارسال کنیم. مطمئنا این کار ضمن رفع خستگی باعث ایجاد انگیزه و حس قدر دانی در هر کسی خواهد شد...

فرهنگ را باید ایجاد کرد

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
نکته ای که تا حالا بهش توجه نکرده بودم ... مرسی از یادآوری

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
شما فکر کنم همون آقا مهرزاد باشی که زحمت زیرنویس چندین فیلم و سریال رو کشیدید ؟!!؟ درسته ؟!!؟

حق کاملا با شماست .... من از زحمات شما و همکارانتون خیلی خیلی خیلی ممنونم

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
شما فکر کنم همون آقا مهرزاد باشی که زحمت زیرنویس چندین فیلم و سریال رو کشیدید ؟!!؟ درسته ؟!!؟

حق کاملا با شماست .... من از زحمات شما و همکارانتون خیلی خیلی خیلی ممنونم
احتمالا ایشون یک دوست دیگرمون بوده بنده فیلم های زیرنویس دار تماشا می کنم زیرنویس نمی کنم ...

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
بله .. پس از ایشون و همکارانشون تشکر می کنم !!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
یاداوری خوبی بود ...:rolleyes:

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
این کارو کردید ؟ برای کدوم فیلم ها؟ نام فیلم و زیرنویسشم بگید تا با این دوستان کار درست اشنا شیم...

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
جالبه.

مخصوصا انیمه ها واقعا زیرنویس های خوبی داره..

pkr_legend

Registered User
لایک‌ها
7
فكر خوبيه البته براي بعضي زيرنويس ها بايد فحش بدي بهشون:D

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
فكر خوبيه البته براي بعضي زيرنويس ها بايد فحش بدي بهشون

خب
اینو نمیشه گفت رفیق
بعضی فیلما زیرنویسشون گیر نمیاد و باید از همین افراد آماتوری که با شور و اشتیاق و زحمت زیاد زیرنویس های مزخرف ترجمه میکنن تشکر کرد

فحش ندید توروخدا فقط نظرمو گفتم .

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
خب
اینو نمیشه گفت رفیق
بعضی فیلما زیرنویسشون گیر نمیاد و باید از همین افراد آماتوری که با شور و اشتیاق و زحمت زیاد زیرنویس های مزخرف ترجمه میکنن تشکر کرد

فحش ندید توروخدا فقط نظرمو گفتم .
نود و نه درصد اونایی که زیرنویس می کنند آماتوری این کارو می کنند . آماتوری به معنی به کیفیت بودن نیست منظور این که شغل و حرفشون نیست !
زیرنویس کردن واقعا مشکله

یک بار امتحانش خالی از لطف نیست ...

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
نود و نه درصد اونایی که زیرنویس می کنند آماتوری این کارو می کنند . آماتوری به معنی به کیفیت بودن نیست منظور این که شغل و حرفشون نیست !
زیرنویس کردن واقعا مشکله

آي گفتي ....

اگه بخواهي يه باره تمومش كني همه بدنت خشك ميشه ( ترجمه و هماهنگ كردن زمان خيلي وقت نمي گيريه ، تــايـــپ كردنش خيلي وقــت مي گيره )

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
زیرنویس کردن واقعا مشکله

آي گفتي ....

اگه بخواهي يه باره تمومش كني همه بدنت خشك ميشه ( ترجمه و هماهنگ كردن زمان خيلي وقت نمي گيريه ، تــايـــپ كردنش خيلي وقــت مي گيره )

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
یکی از افرادی که واقعا باید ازش تقدیر بشه سکوت عزیز هست که بدون هیچ چشمداشتی زحمت زیرنویس کردن خیلی از عناوین قابل توجه رو کشیده و به جز 2-3 مورد که احتمالا عجله ای یا ... بوده واقعا ترجمه هاش تک هست
من به نوبه خودم از ایشون کمال تشکر رو دارم

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
من هم دوباره از همه ی دوستانی که بدون هیچ توقعی این کار ارزشمند رو انجام میدن تشکر می کنم , جا داشته باشه ایمیل هم می زنم و ازشون تشکر می کنم

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
زیرنویسهای سکوت عزیز کاربر همین پی تی خودمون عالیه من چن بار فیلمی رو با زیرنویس اصلی دیدم بعد با زیرنویس سکوت مطابقت دادم واقعا ترجمه ش خوبه.

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
زیرنویسهای سکوت عزیز کاربر همین پی تی خودمون عالیه من چن بار فیلمی رو با زیرنویس اصلی دیدم بعد با زیرنویس سکوت مطابقت دادم واقعا ترجمه ش خوبه.

یکی از افرادی که واقعا باید ازش تقدیر بشه سکوت عزیز هست که بدون هیچ چشمداشتی زحمت زیرنویس کردن خیلی از عناوین قابل توجه رو کشیده و به جز 2-3 مورد که احتمالا عجله ای یا ... بوده واقعا ترجمه هاش تک هست
من به نوبه خودم از ایشون کمال تشکر رو دارم

ممنون عزيزان

من واقعا اينكار رو نمي كنم چون بخوام كسي تشكر كنه ازم اگه بريد توي آمار دانلود زير نويس هاي من بعضي فيلمها به زور مي رسه به 100 بار دانلود يعني فيلمي هست كه كسي نگاه نمي كنه مگر كساي خاص همين كه يه نفر هم نگاه كنه اون فيلم رو بسمه و اينكه خودم دوست دارم براي همين هم زير نويس مي كنم

همون طور هم كه عزيز دل گفتن چند تايي فيلم هم خراب كردم و چند تا فيلم هم اصلا از وسط به بعدش از فيلمه خوشم نمي اومد بقيش رو هم الكي ترجمه كردم

يه نكته هم اينكه فكر نكنم اين تاپيك اصلا جاش اينجا باشه اگه همين رو توي سايت http://www.farsisubtitle.com/forum/index.php بزنيد خيلي بهتر ميشه

منم اين تاپيك رو مي بندم اگه مديران ديدن بودنش لازم هست بازش كنند

بازم ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا