• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا حالا از روش cpa برای کسب درآمد استفاده کردید؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان تا حالا کسی از روش cpa یا click per action برای کسب درآمد استفاده کرده؟
راهنمائی کنید چه سایتهایی خوبن در این زمینه و چه ترفندهایی برای کسب درآمد وجود داره؟
و اینکه سایتهایی که در این زمینه تبلیغات میدن به سختی پنل کاربری میدن . کسی میتونه کامل راهنمائی کنه؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
بله بنده واردش شدم کار سختیه سایتی هست که به وب مانی هم پرداخت میکنه تونستم توش وریفای هم بکنم
بعضی کاربرا دیدم درامد 50 هزار دلاری هم دارن در کل همین لینکهای قفل شده هستن که باید طرف افر پر کنه تا بتونه لینک یا فایلو ببینه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
بله بنده واردش شدم کار سختیه سایتی هست که به وب مانی هم پرداخت میکنه تونستم توش وریفای هم بکنم
بعضی کاربرا دیدم درامد 50 هزار دلاری هم دارن در کل همین لینکهای قفل شده هستن که باید طرف افر پر کنه تا بتونه لینک یا فایلو ببینه
یوسف جان چطوری تونستی وریفای کنی؟
الان تو سایتهای خارجی تعریف این روشه. آموزش و مطلب هم زیاد هست ولی آدم گیج میشه شما ازتجربیاتت برامون بگو

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
فروم مخصوص این کار http://www.cpahero.com
وریفای که اسکن کارت رانندگی دادم قبول کردن با ایپی انگلیس کارت انگلیسی رو جعل کردم قبول کردن ظاهرا ایرانو قبول ندارن
با اینکه از این کار خیلی وقته بیرون اومدم اما تجربه جالبی داشتم که با روشی افرها رو خودم انجام دادم و حدود 40 دلار هم توی اکانتم جمع شد اما هنگام
برداشت همه رو حذف کردن به دلیل کم بودن کیفیت ترافیک ارسالی با اینکه از ایپی واقعی استفاده میکردم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
فروم مخصوص این کار http://www.cpahero.com
وریفای که اسکن کارت رانندگی دادم قبول کردن با ایپی انگلیس کارت انگلیسی رو جعل کردم قبول کردن ظاهرا ایرانو قبول ندارن
با اینکه از این کار خیلی وقته بیرون اومدم اما تجربه جالبی داشتم که با روشی افرها رو خودم انجام دادم و حدود 40 دلار هم توی اکانتم جمع شد اما هنگام
برداشت همه رو حذف کردن به دلیل کم بودن کیفیت ترافیک ارسالی با اینکه از ایپی واقعی استفاده میکردم
اکثرشون به پی پال پرداختی دارن. یکیشون به وبمانی یکیشون هم به بیتکوین.
البته از روشهایی که برای جمع کردن ترافیک برای cpa بیان شده میشه تو راههای دیگه امتحان کرد یعنی اینکه اون landpage رو که میخوایم بسازیم به جای cpa از راهکارهای دیگه استفاده کنیم مثل affilatemarketing ولی نمیدونم چه سایتی برای ما ایرانیها مناسب تره. سایتهایی مثل آمازون و علی بابا فکر نکنم بدرد ما بخورن

بالا