• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا حالا همچنین چیزی در سئو ندیده بودم؟! بیاین همفکری ببینیم دلیلش چیه؟!

DomainBiz

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
آقا برم سر اصل مطلب بنده خودم سئو کارم،و چندین سایت رو سئو کردم و فکر میکنم خوب هم بابتش گرفتم

اما یک سایت وردپرسی خودم زدم که داره دیونم میکنه
این سایت اول رو شاتل هاست بود دامنش هم هست ravadid.org خلاصه آقا ما سایت رو زدیم و چند تا مطلب از خودم انداختم روش،خوب مسلما انتظار اینه که چند روزه سایت از بیخ تو گوگل ایندکس بشه اما نشد که نشد،من هم تعجب نظاره گر این واقعه بودم تا اینکه یک ایمیل از وبمستر تولز اومد که شما DNS هات overload شده و گوگل خوب نمیتونه سایتت رو crawl بکنه من هم این قضیه رو به هاستینگ گفتم و اون ها هم گفتن پیگیری میکنند که هیچکاری هم نکردند

خلاصه منم گفتم حتما پس مشکل از هاست دیگه سایت رو بردم روی یک هاستینگ دیگه که همین الان هم روش هست و دیدم بله دیگه از وبمستر تولز ایمیل نمیاد که به مشکل خورده سایتت،منم گفتم حتما داره درست میشه،اما نکته خیلی خیلی عجیب اینجاست که وفتی شما pagerank سایت رو بررسی میکنه N/A یعنی not available میده،مثل این میمونه که شما سایتت رو مثلا یک هفته هم نشده باشه زده باشی،در صورتی که من انتظارم این بود pagerank صفر رو حداقل نشون بده نه N/A

خلاصه سر این که مشکل از کجاست دارم روانی میشم

در ضمن سایت با کیورد"مهاجرت"هم در صفحه دوم گوگل ایندکس شده اما همچنان پیج رنکش n/a هست

مشکل از قالب هم نیست چون قالب همین الان روی یک سایت دیگه دارمش و اون پیج رنکش 2 هست

لطفا نظرات خودتون رو بگید

یا علی/

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
پیج رنک n/a تا خودش نوعی رنگ محسوب میشه. تا وقتی که گوگل بهتون رنک نده همینطوریه و طبیعیه
باید منتظر آپدیت گوگل باشید تا رنک سایتتون حداقل بیاد روی صفر

DomainBiz

Registered User
لایک‌ها
4
پیج رنک n/a تا خودش نوعی رنگ محسوب میشه. تا وقتی که گوگل بهتون رنک نده همینطوریه و طبیعیه
باید منتظر آپدیت گوگل باشید تا رنک سایتتون حداقل بیاد روی صفر

یعنی یکی دو ماه که گذشته هنوز کافی نیست،حتی برای صفر!؟

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
جناب مطمئنی شما سئو کارین ؟ و سایتهایی رو که میگین قبلا سئو کردین ، واقعا سئو کردین ؟

DomainBiz

Registered User
لایک‌ها
4
جناب مطمئنی شما سئو کارین ؟ و سایتهایی رو که میگین قبلا سئو کردین ، واقعا سئو کردین ؟

چطور مگه؟بله بالای 4-5 سایت سئو کردم اما به خودم که رسیدم گیرپاژ کردم..

بله سئو از منظر مشتری یعنی سایتش با اون کیورد بیاد بالا و من هم اینکارو انجام دادم،و گرنه سئوی اصل اینه که ساختار سایت و تک تک مطالب کار بشه روش

DomainBiz

Registered User
لایک‌ها
4
یه چیز طبیعی به نظر من زیاد حساس نشید همین که رتبه داره تو گوگل یعنی سایت داره خوب عمل می کنه

خوب نه دیگه برادر من،منی که دارم تولید محتوا میکنم و کپی پیست نمیکنم انتظارم اینه پیج رنک خوب بگیرم این در حالی که یک سایت دیگه دارم و یکی در میون کپی پیست وسطش میزنم و همین قالب روش هست،سئوش هم اصلا کار نکردم ولی رنک 2 داره

خوب نمیخوام اینی که انقدر روش دارم زحمت میکشم اینطور بشه

اصلا وردپرس شما سایت بیاری بالا مذخرف هم که توش بنویسی و سئو هم نشده باشه،اتومات پیج رنک 1 رو میگیره،حداقل تا جایی که من دیدم اینطور بود اما فقط این سایت داره اذیت میکنه

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
چطور مگه؟بله بالای 4-5 سایت سئو کردم اما به خودم که رسیدم گیرپاژ کردم..

بله سئو از منظر مشتری یعنی سایتش با اون کیورد بیاد بالا و من هم اینکارو انجام دادم،و گرنه سئوی اصل اینه که ساختار سایت و تک تک مطالب کار بشه روش

بعد از 4 - 5 سال سابقه در سئو بد نیست اینو بدونید که گوگل هر چند وقت یک بار رنک صفحات رو به صورت عمومی آپدیت میکنه ربطی به یکی دو ماه نداره . ممکنه 6 ماه طول بکشه ولی اعلام نکنه . شما پیش گوگل رنک داری ، اما هنوز توی تولبار آپدیت نشده !

وقتی صفحه ای تو سایت تازه درست میشه ( پست جدید ) یا کلا سایتی تازه راه میفته رنک نداره که در واقع همون N/A هست . اما بعضی جاها N/A رو صفر نشون میدن .

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
گوگل سالی 3 یا 4 بار رنک ها رو آپدیت می کنه و طبق گفته مت کاتز مدیر بخش اسپم گوگل، رنک سایت خیلی به موقعیت سایت شما تو صفحات گوگل ربط نداره.
اون جاهایی که رنک رو صفر نشون میده دقیق نیستند.بهتره از سایتهایی استفاده کنی که رنک رو با 3 رقمی میگن یا اعشار دارد.مثلا 0.37 یا 5.7 .

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
دوست عزیز دلیلی نداره شما در 1-2 ماه رنک گوگل بگیری
خودت ماشالا سئو کار کردی و واردی گوگل مشخص نمیکنه کی قراره رنک بده اما بازه 3 ماهه رو برای اون در نظر گرفتن
شما می تونید ا وب سایت هایی که طبق الگوریتم های گوگل کار میکنند آنالیز کنی سایتت رو مثل سایت : seometring و نتیجه آینده سایتت رو ببینی.

DomainBiz

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردند،پس اینطور که از صحبت های شما بر میاد میابیست صبر بیشتری به خرج داد

بالا