• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا حالا کسی از این آیفون مالزی ها داشته؟

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
سلام بچه ها.
یکی از دوستام می خواست از این آیفون مالزی ها که تبلیغ می کنند بگیره به من لینکش رو داد به نظرم بد نیومد ولی می خواستم ببینم کسی خودش از این ها داشته یا نه که تجربش رو بگه؟

P_1_Page_20091029122058.jpg

من این لینک رو میذارم قصد تبلیغ ندارم فقط ببینید خودتون:
http://skytel.ir/products/product.php?id=57&sort=2&thispage=1

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دوست عزیز من از این مدل نداشتم . اما تو این لینکی که قرار دادی قیمت خیلی بالاست .
قیمتش 90 هزار تومانه و به هر حال با امکاناتی که داره و شکل ظاهریش مسلما 90 تومن ارزش داره .
یه سرچ بزن تو گوگل لینک زیاد در موردش هست

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
10
حدودا" سه سال پیش بود که منم مثه خیلیای دیگه مسحور ظاهر و تکنولوژی فریبنده آیفون شده بودم. خودم هیچوقت با آیفون کار نکردم ولی آیفون بدست پشیمون زیاد دیدم.
این مالزیه که اصلا" شبیه اصلی نیست ولی مطمئنا" 90 تومن میارزه.

dokhtodoz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حدودا" سه سال پیش بود که منم مثه خیلیای دیگه مسحور ظاهر و تکنولوژی فریبنده آیفون شده بودم. خودم هیچوقت با آیفون کار نکردم ولی آیفون بدست پشیمون زیاد دیدم.
این مالزیه که اصلا" شبیه اصلی نیست ولی مطمئنا" 90 تومن میارزه.

لینک که کار نکرد ولی من یکی ازاین آیفون ها دارم که بنیت ژاپن هستش
از نظر کارکرد مشکلی نداره اما در کل گوشی تو دستی نیست اونم به خاطر لمسی بودن همه چیزش ، یه جورایی کار کردن باهاش یه مقدار مشکله . مثلا زمانی رو در نظر بگیر که پشت فرمونی و باید یه اس ام اس هم بزنی . خیلی ناجوره ولی مشکل دیگه ای نداره. گوشی من برنامه هم میگیره البته جاوا ولی تمام برنامه ها رو ساپورت نمیکنه.
البته قصد دارم عوضش کنم. تو رنج 70 تا 80 تومن اگه مشتری باشه فروشنده ام.
بای

بالا