• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا حالا کسی با NovinMarketing کار کرده ؟

0037

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

من برای تبلیغات کلیکی گوگل میخام با شرکت نوین مارکتینک (http://novinmarketing.com) کار کنم آیا تا حالا کسی تجربه کار با این تیم رو داشته ؟ آیا جواب گرفته ؟ و با توجه به هزینه 300-400 تومنی بنده آیا تبلیغات گوگلی به صرفه هست ؟

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برتینا خیلی بهتره خدماتش ... زیاد جلب نیست یکی از دوستام کار کرده اینو میگه ...

نی دونم من ....

0037

Registered User
لایک‌ها
8

نی دونم من ....

برتینا کارش از نوین مارکتینگ از چه نظر بهتره ؟ میشه یه جوری اون دوستتون رو به من معرفی کنید ؟

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
با یوزر ایران امیر تماس بگیرید.از ایشون سرویس میگیره...

avan

Registered User
لایک‌ها
207
بیشتر تحقیق کن.

mr.golnar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

نی دونم من ....

سلام به دوستان گرامی
بنده محمد گلنار هستم مدیریت بازاریابی و فروش نوین مارکتینگ .

اول من از شما دوست گرامی تقاضا دارم تا در این تاپیک ها به شخصیت حقوقی تمامی شرکت های همکار احترام بگذارید. خوشبختانه سابقه تیم نوین مارکتینگ در تبلیغات کلیکی گوگل در ایران و آسیا مشخص می باشد و به گواه مشتریان خود توانسته ایم کمک قابل توجهی در افزایش سود و بهره وری انجام دهیم
در حال حاضر ساختن یک وب سایت و تبلیغات آن مهم نمی باشد بلکه چگونگی انتخاب محل مناسب برای تبلیغات ارزش بالاتری دارد که تیم نوین مارکتینگ با تجربه چندین ساله علاوه بر مشاور ه های تبلیغاتی می تواند استراتژی و برند سازی مشتریان را نیز مد نظر قرار دهد.

تیم نوین مارکتینگ بعد از گذشت سه سال از کار تبلیغات کلیکی گوگل برای هزاران وب سایت معتبر همچنان بالاترین کیفیت را به مشتریان ادامه می دهد

با آروزی بهترین ها

mr.golnar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من برای تبلیغات کلیکی گوگل میخام با شرکت نوین مارکتینک (http://novinmarketing.com) کار کنم آیا تا حالا کسی تجربه کار با این تیم رو داشته ؟ آیا جواب گرفته ؟ و با توجه به هزینه 300-400 تومنی بنده آیا تبلیغات گوگلی به صرفه هست ؟

سلام بر دوست گرامی
بنده محمد گلنار هستم مدیر بازاریابی نوین مارکتینگ

سابقه نوین مارکتینگ مشخص است که چه شرکت ها و برندهایی در این سال ها با مجموعه ما کار کرده اند. شما می توانید لیست بخشی از مشتریان ما را در لینک زیر مشاهده فرمایید
http://novinmarketing.com/customer.aspx

باعث افتخار ما هم خواهد بود که شما در لیست مشتریان ما قرار بگیرید

با سپاس

reza.naderi

Registered User
لایک‌ها
21
با نوین مارکتینگ بنده کار نکردم ولی یک بار در زمینه ی تبلیغات گوگلی و یک سری اموزش ها ازشون راهنمایی خواستم کامل وقت گذاشتن و راهنمایی کردن که بنده به شخصه خیلی خوشم اومد . مسلما هم برتینا مزیت های خودش رو داره هم نوین مارکتینگ ولی این نکته رو توجه کنید که در زابطه با تبلیغات گوگلی خیلی باید دقت کنید و تحقیق و بررسی چون گرونه و 300/400 تومان خیلی زود تمام میشه پس با بررسی جلو برید
وب سایت : طراحی سایت, طراحی وب سایت, طراحی وب

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
من مدت زیادی با برتینا کار می کردم و راضی بودم و پشتیبانیشون خوب بود . اما چند باری تبلیغم قطع شد و گفتند که گوگل قطع کرده و از این صحبت ها . تا اینکه با نوین مارکتینگ کار کردم و واقعا راضی هستم چون هم پشتیبانی قوی تری داره هم فکر کنم قیمت هاشون هم مناسب تر باشه + اینکه گفتند هیچ وقت به هیچ دلیلی تبلیغ قطع نمیشه . برای هر پیشنهادی هم باهام تماس می گیرند و مشورت می کنند مثلا اینکه عید تبلیغ بالا باشه یا نباشه یا موارد اینچنینی . خلاصه من راضی ام خدا ازشون راضی باشه

بالا