• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا 50 میلیون سرمایه

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
سلام

اگر تا 50 میلیون داشته باشین و بخوایین تو نت سرمایه گذاریش کنین باش چکار میکنین؟!

سیستم کلیکی راه مینداختین؟

فروشگاه اینترنتی ؟

.
.
.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
اگر رو کاشتیم در نیومد :دی

اما خب مسلما تو اون تخصصی که دارم به کارش میبردم ، شما اگر 1 میلیارد هم داشته باشی مثلا و یه سایت کلیکی بزنی و کلی هم تبلیغ کنی ولی این کاره نباشی تمام پولت رو از دست میدی.

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
اگر رو کاشتیم در نیومد :دی

اما خب مسلما تو اون تخصصی که دارم به کارش میبردم ، شما اگر 1 میلیارد هم داشته باشی مثلا و یه سایت کلیکی بزنی و کلی هم تبلیغ کنی ولی این کاره نباشی تمام پولت رو از دست میدی.

نصیحت به نظر میرسید تا پیشنهاد !;)

به هر حال مرسی !:)

مابقی " دست بر آتشان! " نیز نظر دهند !:D

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
اختیار داری ، توش پیشنهاد هم بود ، اونم اینکه دنبال کاری نرو که سابقه نداشته باشی توش ، و فکر کنی چون آقای X اون کار رو کرده و پول توش بوده پس منم میتونم..

حالا اگر من تخصصی نداشته باشم و فقط 50 میل پول داشته باشم دو حالت داره !

1. برنامم بلند مدت هست

2.برنامم کوتاه مدت هست و میخوام سریع سود کنم..

اگر مورد دوم بودی که فکر نکنم تو نت بتونه جواب بگیری ( البته این نظر من هستش ) اگر مورد اول هست باید ببینی به چه کاری علاقه داری.. هاستینگ ؟؟ فروشگاه؟ خرید و فروش و یا...

بعد از چند ماه که حساب کار اومد دستت و توی اون کار به قول معروف شاخ شدی و دوست های زیادی پیدا کردی سرمایت رو میاری تو کار و به نحوه احسنت ازش استفاده میکنی.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
اختیار داری ، توش پیشنهاد هم بود ، اونم اینکه دنبال کاری نرو که سابقه نداشته باشی توش ، و فکر کنی چون آقای X اون کار رو کرده و پول توش بوده پس منم میتونم..

اینو کاملا تائید میکنم .

من اگر این مقدار پول رو داشتم . با چیزایی که تو این مدت یاد گرفتم میرفتم یک سایت برای همکاری با CJ ( آفیلیت مارکتینگ ) میزدم . و خفن تبلیغ میکردم و خلاصه چیزای دیگه که قلق ئش دستم اومده . البته این کار رو در ابعاد خیلی خیلی کوچک دارم انجام میدم با هزینه خیلی خیلی خیلی کمتر :lol:

MEHDISALEHI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز...من اگه این پول را داشتم حداقل نصف اونو میزاشتم تو فارکس ...

البته اگه خواستی تو فارکس سرمایه گذاری کنی ..خودم میتونم برات ترید کنم....سود هم نصف نصف

استیتمنت هم اگه خواستی میدم..اگه موافق بودی بهم پی ام بده

با احترام

Last edited:

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
دوست عزیز...من اگه این پول را داشتم حداقل نصف اونو میزاشتم تو فارکس ...

البته اگه خواستی تو فارکس سرمایه گذاری کنی ..خودم میتونم برات ترید کنم....سود هم نصف نصف

استیتمنت هم اگه خواستی میدم..اگه موافق بودی بهم پی ام بده

با احترام

سلااااااااااااااااااااام !

عزیزه دل برادر ،گیریم که پولم دادم به شما و شمام آدم خوش قول و درستی بودیو سر ماه سودای خوبیم به من دادین !!

در سته پول خوبه اما واسه من چیزی نمیشه جز بی انگیزگی !! اگر خودمم درگیر کار بودم یه حرفی !

از طرفی چون فارکس کار نکردم ترجیح میدم طرفش نرم چون ازش سر در نیارم چه فایده !

بگذریم این پست مال چندین ماه پیش بود و الان وضعیت من خیلی فرق کرده !

در زمینه وب چون خودم دنبال یه کار دیگه خارج از دنیای وب هستم یه تیم قوی گرفتم دارم ایدمو پیاده میکنم ،اصلا

هم نیاز نیست 50 تومن خرجش کنم با 5 تومن توپ داره راه میوفته !

ایشالا مشکلی نباشه اول تابستون به یه درامد خوب میرسه !

به هرحال ممنون !:)

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
به نظر من شما باید از کسانی مشاوره بگیرید که 50 میلیون پول دارن و جائی سرمایه گذاری کردن و موفق شدن.
ما ها که بزرگترین پولی که دیدیم 100 هزار تومنه چه مشاوره ای میتونیم بدیم. من فکر نکنم تو فروم چیزی گیرت بیاد.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
اگه واقعا می خوای سرمایه گذاری کنی و در عین حال خودتم می خوای کار کنی ، میتونی تو چند تا از پروژه های من شریک بشی . بصورت شراکت کاری و مالی . آنلاین . با سودهای بسیار بسیار خوب و تضمینی .

اگه واقعا پولشو داری ( حالا 50 تومنم نداشتی نداشتی ! 5 تومن هم برای شروعت کافیه ) و واقعا قصد کار داری به من اطلاع بده . اگرم فقط می خوای مشاوره بگیری و پولشو داری ، بازم میتونم کمکت کنم ( یه شماره تماس میدم اگه دست خودم بود جوابتو میدم ! دی: ) ولی قاعدتا نه در حد زمانی که خواستیم شریکت کنیم .

تو مسایل تجارت های غیر اینترنتی هم سابقه کمی ندارم . حتی تو کار فروشگاه و رستوران و موسسه اموزشی و حتی صادرات هم تجربه کم یا زیادی دارم .

اگرم فقط یه تاپیک زدی نظرات مردم رو جمع کنی و نه پولشو داری ، نه حال کار کردن ، که کلا بی خیال ما شو. دی:

DomainX

Registered User
لایک‌ها
7
به نظر من هر کار میخواین کنین که ربطی به خورد و خوراک و لوازم اساسی مورد نیاز مردم نداره بذارین بعد از عید.

البته این نظر شخصی من هست و شاید غلط باشه!

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
به نظر من هر کار میخواین کنین که ربطی به خورد و خوراک و لوازم اساسی مورد نیاز مردم نداره بذارین بعد از عید.

البته این نظر شخصی من هست و شاید غلط باشه!

نظرت کاملا درسته

ولی 2 تا نکته رو هم اضافه کنم :
1 - پوشاک هم خوبه قبل از عیدی

2- اگه واسه بهار هم کاری می خوای شروع کنی از الان باید مشغول بشی

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
چه عجب بالاخره یک نفر رو دیدیم که با چشم باز به تجارت الکترونیک نگاه کرد !

دوست عزیز لطفا تایپیک زیر را مطالعه کنید و اگر خواستید تماس بگیرید..

http://forum.persiantools.com/t183486.html

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس. :دی
خدافظ

تایید !

فکر نمیکنم در کل این 5 ماه پیشنهادی با ایده ای نو او اینده دار بودن و اولین سرویس بودن در ایران براشون پیشنهاد شده باشه :D

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
خسته نباشی شمشاد ! دی:

بالا