• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبادل ارسال ایمیل به گروه یاهو 53 هزار نفری

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
من یک گروه ایمیل 53 هزار نفری دارم که از سال 2008 راه اندازی شده و طی این سال ها ذره ذره به تعداد اعضای اون از طریق تبلیغ در مجموعه وبسایتهایم اضافه گردیده و هیچ کدوم از اعضای اون بصورت اجباری و ادد شدنی بصورت دستی به عضویت گروه در نیامده اند.لازم به ذکر است که حدودا هفته ای 3 تا 6 ایمیل بیشتر ارسال نمیکنم و اکثر ایمیل ها هم تبلیغاتی نیست

الان میخوام اگر کسی از دوستان صاحب گروه یاهویی که شرایطی شبیه به گروه یاهو منو داره ، تبادل یک یا 2 ایمیل داشته باشم. یعنی من برای این فرد یک ایمیل به گروهم ارسال کنم و ایشان هم برای من یک ایمیل برای اعضایش ارسال کند.

کسی هست که با شرایط گفته شده ، مایل به همکاری باشه؟

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
من یک گروه ایمیل 53 هزار نفری دارم که از سال 2008 راه اندازی شده و طی این سال ها ذره ذره به تعداد اعضای اون از طریق تبلیغ در مجموعه وبسایتهایم اضافه گردیده و هیچ کدوم از اعضای اون بصورت اجباری و ادد شدنی بصورت دستی به عضویت گروه در نیامده اند.لازم به ذکر است که حدودا هفته ای 3 تا 6 ایمیل بیشتر ارسال نمیکنم و اکثر ایمیل ها هم تبلیغاتی نیست

الان میخوام اگر کسی از دوستان صاحب گروه یاهویی که شرایطی شبیه به گروه یاهو منو داره ، تبادل یک یا 2 ایمیل داشته باشم. یعنی من برای این فرد یک ایمیل به گروهم ارسال کنم و ایشان هم برای من یک ایمیل برای اعضایش ارسال کند.

کسی هست که با شرایط گفته شده ، مایل به همکاری باشه؟
اقا حامد شما با این همه امار چرا گروپ اینقدر کم عضو داره
من گروه 20 هزارتایی دارم از 3 ماه پیش تا الان اگه باید امار مساوی باشه اینشالا 1 ماه دیگه تبادل مکنیم

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

هر دوی شما بزرگوار از افراد حرفه ای و با تجربه هستید و امیدوارم از حرفهای من ناراحت نشوید ...
دوستان ، با چه پیامهایی این کاربران رو عضو گروه خودتون کرده اید ؟
احتمالاً شبیه اینها نبوده اند :
در گروه ما عضو شوید تا هر روی بهترین عکس ها و مطالب را دریافت کنید
در گروه ما عضو شوید تا هر روز یوزر و پس .... رایگان دریافت کنید
در گروه ما عضو شوید تا هر هفته در قرعه کشی .... شرکت داده شوید !
...
...
...
آیا به آنها گفته اید که قرار هست به اینباکس شما ایمیل تبلیغاتی ارسال شود ؟
خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم ، فقط یک مقدار به حریم خصوصی افراد احترام بگذاریم. فقط یک مقدار !

متشکرم

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
اقا حامد شما با این همه امار چرا گروپ اینقدر کم عضو داره
من گروه 20 هزارتایی دارم از 3 ماه پیش تا الان اگه باید امار مساوی باشه اینشالا 1 ماه دیگه تبادل مکنیم

آخه تنها تبلیغات ما برای گروهمان همین بنر خیلی کوچولوی زیر است و واقعا نمیخوایم تبلیغ گروهمون توی اولویت برنامه هامون باشه.

mj.gif

چون این بنر خیلی کمتر دیده میشه تعداد عضوهامون هم خیلی کم کم اضافه میشه ، بعضی از مقاطع هم بدلیل رعایت مسائل سئو و کم کردن لینک های خروجی سایت ، همین را هم برداشته ایم

اگر برای شما مقدوره ، شما 2 ایمیل برای ما بزنید و من هم یک ایمیل برای شما میفرستم (با توجه به تعداد یوزرهای دو گروه)

البته من 2 ایمیل گفته شده را به فاصله 2 یا 3 هفته میخوام ارسال شه ولی شما هر وقت خواستی من میتونم ایمیلیتون رو ارسال کنم

اگه با این شرایط موافقید اعلام بفرمایید

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
سلام

هر دوی شما بزرگوار از افراد حرفه ای و با تجربه هستید و امیدوارم از حرفهای من ناراحت نشوید ...
دوستان ، با چه پیامهایی این کاربران رو عضو گروه خودتون کرده اید ؟
احتمالاً شبیه اینها نبوده اند :

آیا به آنها گفته اید که قرار هست به اینباکس شما ایمیل تبلیغاتی ارسال شود ؟
خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم ، فقط یک مقدار به حریم خصوصی افراد احترام بگذاریم. فقط یک مقدار !

متشکرم

کلام شما کاملا منطقی ولی حداقل سعی کردیم که کمترین تبلیغات رو توی گروهمان داشته باشیم و وعده هایمان را تا حد امکان عکلی کنیم

بالا