• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبادل اطلاعات برای بهبود سایت

pamenary

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام
این تاپیک ایجاد کردم که وبمسترهای عزیز که سایت های پر بازدید دارن تجربیات خودشون در اختیار دیگران بزارند تا همه عزیزان استفاده کنند.
لطفاً کسانی که ترجبه سئو دارن و سایت های پر بازدید دارند شرکت کنند.
کسانی که سایت خودشون از نظر تعداد ورودی گوگل مشکل دارن می تونند سایت شون برای بررسی قرار دهند تا افرادی که تجربه دارن به شما کمک کنند.

hosein.blak

Registered User
لایک‌ها
299
ممنون از استارتر محترم‌بابت تایپک.سایت من با این که تقریبا یه ماهو نیمه دارم روش فعالیت می کنم بیش تر از ۱۰۰تا بازدید نداره.نصف ورودی هام از گوگل هست.چه پیشنهادی دارید؟ trolkade.ir

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
سلام دوستان

نظرتون راجع به این سایت چی هست؟ سایت راجع به دیگ بخار و انواع دیگ بخار هستش و دو روز هست که راه اندازی شده:

دیگ بخار

pamenary

Registered User
لایک‌ها
19
ممنون از استارتر محترم‌بابت تایپک.سایت من با این که تقریبا یه ماهو نیمه دارم روش فعالیت می کنم بیش تر از ۱۰۰تا بازدید نداره.نصف ورودی هام از گوگل هست.چه پیشنهادی دارید؟ trolkade.ir

من سایت شما را دیدم شما از alt برای عکس ها استفاده نکردید اونم برای سایتی که تمام مطالبش تصاویر
این افزونه نصب کنید:
[h=2]SEO Friendly Images[/h]بعد برو تنظیمات همین پلاگین:
ALT attribute = %title
TITLE attribute = %title

hosein.blak

Registered User
لایک‌ها
299
من سایت شما را دیدم شما از alt برای عکس ها استفاده نکردید اونم برای سایتی که تمام مطالبش تصاویر
این افزونه نصب کنید:
[h=2]SEO Friendly Images[/h]بعد برو تنظیمات همین پلاگین:
ALT attribute = %title
TITLE attribute = %title

نه اتفاقا من تقریبا تموم عکسام alt دارن.تو گوگل مستر هم خوب ایندکس شدن.

pamenary

Registered User
لایک‌ها
19
نه اتفاقا من تقریبا تموم عکسام alt دارن.تو گوگل مستر هم خوب ایندکس شدن.

صفحه اصلی نگاه کن عکس های thumbnail را توی style می زاره روی div با کلاس thumbnail-div

pamenary

Registered User
لایک‌ها
19
حالا اگه سءو کار باشیم ولی سایتمون هنوز قدرت خاصی نداشته باشه چی؟
میتونیم اینجا شرکت کنیم؟

چرا که نه از تجربیات متخصصی مثل شما بهره مند شیم :)
من پیغام خصوصی به شما دادم برای وب سایت خودم ولی جواب ندادید حالا دوباره اینجا مطرح می کنم
خوشحال می شم نظر شما بدونم

من یک سایت دارم که تقریباً 4-5 ماه که شروع به کار کرده و الان بیش از 60 هزار پست خورده ولی متاسفانه ورودی گوگل افزایش پیدا نمی کنه تمامی نکات سئو داخل این سایت رعایت کردم حتی در سایت gtmetrix سایت بهینه کردم و امتیاز بالای 90% گرفت ولی تاثییری نداشت موندم چه کاری انجام ندادم!!!!
لینک گزارش grmetrix
Latest Performance Report for: [url]http://amozande.ir/ | GTmetrix[/URL]
آدرس سایت
اخبار ایران

pamenary

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان

نظرتون راجع به این سایت چی هست؟ سایت راجع به دیگ بخار و انواع دیگ بخار هستش و دو روز هست که راه اندازی شده:

دیگ بخار

1- <meta name="keywords" content="" /> متا keywords خالی گذاشتید!!
2- در متا description "دیگ بخار" اصلاً تکرار نشده البته اگر هدف شما این کلمه باشه
3-به نظر من عنوان سایت که در هدر آبی رنگ نوشتید شرکت انرژی بخار گستر به این شکل تغییر دهید دیگ بخار - شرکت انرژی بخار گستر بعد هم حتما در تگ h1 قرار دهید

hosein.blak

Registered User
لایک‌ها
299
صفحه اصلی نگاه کن عکس های thumbnail را توی style می زاره روی div با کلاس thumbnail-div
آره اونجا رو نتونستم کاری کنم ولی مهم اینه که تو پست alt داشته باشن که دارن. اگه راهی هست که عکسا صفحه اصلی هم alt دار بشن ممنون میشم بگی.

pamenary

Registered User
لایک‌ها
19
آره اونجا رو نتونستم کاری کنم ولی مهم اینه که تو پست alt داشته باشن که دارن. اگه راهی هست که عکسا صفحه اصلی هم alt دار بشن ممنون میشم بگی.
صفحه اصلی خیلی مهم تر
باید نوع کد نویسی تغییر کنه

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
دیگه این کار من نیست.ولی فک کنم چون عکسا تغییر ساز داده می شن اینجوریه.با عکس اصلی که alt داره ارتباط ندارن

دوست عزیز تمایل داشته باشید من می تونم واستون انجامش بدم

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
امکانش هست کمی راهنمایی کنید تا خودم انجام بدم.
این سایتو فقط برا یادگیری و آزمایشی زدم کلا!!
ممنون

باید با پی اچ پی و کد نویسی وردپرس آشنا باشید دوست عزیز

doctor.sniff

Registered User
لایک‌ها
111
چرا که نه از تجربیات متخصصی مثل شما بهره مند شیم :)
من پیغام خصوصی به شما دادم برای وب سایت خودم ولی جواب ندادید حالا دوباره اینجا مطرح می کنم
خوشحال می شم نظر شما بدونم

من یک سایت دارم که تقریباً 4-5 ماه که شروع به کار کرده و الان بیش از 60 هزار پست خورده ولی متاسفانه ورودی گوگل افزایش پیدا نمی کنه تمامی نکات سئو داخل این سایت رعایت کردم حتی در سایت gtmetrix سایت بهینه کردم و امتیاز بالای 90% گرفت ولی تاثییری نداشت موندم چه کاری انجام ندادم!!!!
لینک گزارش grmetrix
Latest Performance Report for: http://amozande.ir/ | GTmetrix
آدرس سایت
اخبار ایران

سلام؛
آقا شرمنده من این چند روزه یکم درگیر بودم. باور کن این ۳ روز حتی وقت نکردم ناهار بخورم.
فکر کنم دیشب تونستم جواب بدم و تو پیام خصوصی برات نوشتم که:

اول از همه موضوع سایتت رو درک نکردم.
اسمش آموزنده هست ولی فکر کنم در رابطه با همه چی آموزش داره، البته فکر کنم مطالب غیر آموزشی هم تو داشتی که حدس میزنم برای جذب بیشتر کاربرا هست.

تو سایت اگه دیده باشی یه قسمت رو دارم راه اندازی میکنم بعنوان بررسی سایتها از نظر سئو دوست داری یه بررسی دقیق انجام بشه و در همونجا گزارش بشه؟

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
1- <meta name="keywords" content="" /> متا keywords خالی گذاشتید!!
2- در متا description "دیگ بخار" اصلاً تکرار نشده البته اگر هدف شما این کلمه باشه
3-به نظر من عنوان سایت که در هدر آبی رنگ نوشتید شرکت انرژی بخار گستر به این شکل تغییر دهید دیگ بخار - شرکت انرژی بخار گستر بعد هم حتما در تگ h1 قرار دهید

ممنون دوست عزیز. یک توضیح بدم: متا keywords دیگه اصلا به کار نمیاد و چیز اضافی محسوب میشه. اما بقیه موارد رو بررسی میکنم.

با تشکر

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
ممنون دوست عزیز. یک توضیح بدم: متا keywords دیگه اصلا به کار نمیاد و چیز اضافی محسوب میشه. اما بقیه موارد رو بررسی میکنم.

با تشکر

دوست عزیز منبعی سراغ داری که توضیح کامل داده باشه راجع به این موضوع ؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
keyword تاثیری تو رنک نداره به این معنا که اگر برای یک مطلب کی ورد های مرتبط و نا مرتبط تعیین بشه گوگل با استناد به اونها سایت ما رو تو نتایج نمیاره. اما خب بد هم نیست بودنش . اولا اینکه ساختار کدهای صفحه کامل میشه و فکر میکنم به خودی خود خوب باشه و مورد دوم اینکه وقتی کاربری کلمه ای رو سرچ کنه و سایت ما به تشخیص گوگل بیاد بالا اون کلماتی که ما به عنوان کی ورد تعیین کردیم بولد میشن.

pamenary

Registered User
لایک‌ها
19
سلام؛
آقا شرمنده من این چند روزه یکم درگیر بودم. باور کن این ۳ روز حتی وقت نکردم ناهار بخورم.
فکر کنم دیشب تونستم جواب بدم و تو پیام خصوصی برات نوشتم که:

اول از همه موضوع سایتت رو درک نکردم.
اسمش آموزنده هست ولی فکر کنم در رابطه با همه چی آموزش داره، البته فکر کنم مطالب غیر آموزشی هم تو داشتی که حدس میزنم برای جذب بیشتر کاربرا هست.

تو سایت اگه دیده باشی یه قسمت رو دارم راه اندازی میکنم بعنوان بررسی سایتها از نظر سئو دوست داری یه بررسی دقیق انجام بشه و در همونجا گزارش بشه؟
سلام سال نو مبارک شرمنده دوست عزیز بعد از این همه مدت تازه جواب می دم
بله اگر لطف کنید که خیلی عالی می شود راستی چند روزه که قالب سایت عوض کردم ببینید از نظر سئو و چیدمان چطور طراحی شده خوشحال می شوم نقاط ضعف بگید که اصلاح شود

بالا