mgc
Registered User
- نوشتهها
- 162
- لایکها
- 5
سلام دوستان
با توجه به مشکلات پیش اومده برای ایگلد و بسته شدن حساب های خیلی از دوستان شاهد هستیم هنوز افراد زیاد مشغول به فعالیت کردن با ایگلدند(شاید هم مجبور به فعالیت)
برای این کار از ابزار هایی مثل *** و ... استفاده می شه.
من علاقه مند به کسب اطلاعات در مورد بانک های دیگر هستم و می دونم خیلی از دوستان هم مثل من هستند.
لذا از دوستانی که اطلاعات در مورد پی پال دارند خواهشمندم برای جواب به سوالای زیر مارو یاری کنند
1-چگونه می شه اکانت پی پال مطمئن باز کرد.در این زمینه اگر شخص یا شرکت مطمئنی میشناسید معرفی کنید.
هزینش چقدره؟
2-اصولا معنی کلماتی مثلlimit verify و ...چیه؟
3-این که می گن تبادلات ماکزیمم داره مثلا کلا تو یه اکانت در مجموع بیشتر از 8000 دلار نمی شه تبادل کرد چیه؟
4-آیا ممکنه این اکانت ها freez شند؟اگه شدند کاری می شه کرد؟
در نهایت ممنون می شم اگر نظرتون رو در باره moneybookers هم بگید.
ممنون
با توجه به مشکلات پیش اومده برای ایگلد و بسته شدن حساب های خیلی از دوستان شاهد هستیم هنوز افراد زیاد مشغول به فعالیت کردن با ایگلدند(شاید هم مجبور به فعالیت)
برای این کار از ابزار هایی مثل *** و ... استفاده می شه.
من علاقه مند به کسب اطلاعات در مورد بانک های دیگر هستم و می دونم خیلی از دوستان هم مثل من هستند.
لذا از دوستانی که اطلاعات در مورد پی پال دارند خواهشمندم برای جواب به سوالای زیر مارو یاری کنند
1-چگونه می شه اکانت پی پال مطمئن باز کرد.در این زمینه اگر شخص یا شرکت مطمئنی میشناسید معرفی کنید.
هزینش چقدره؟
2-اصولا معنی کلماتی مثلlimit verify و ...چیه؟
3-این که می گن تبادلات ماکزیمم داره مثلا کلا تو یه اکانت در مجموع بیشتر از 8000 دلار نمی شه تبادل کرد چیه؟
4-آیا ممکنه این اکانت ها freez شند؟اگه شدند کاری می شه کرد؟
در نهایت ممنون می شم اگر نظرتون رو در باره moneybookers هم بگید.
ممنون